Autor Subiect: Amortizoare  (Citit de 12791 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Amortizoare
« Răspuns #30 : 23.Ian.2020, 12:21:57 a.m. »
Citat
Teoretic, daca piesele sunt identice dpdv cote de montaj, cred ca ar fi posibil.
   Mai multe implicatii sunt la 4x4, avand in vedere ansamblul de pe spate, decat la 4x2 !
 Pe fata oricum trebuie facuta geometrie si singura chestie ar putea fi cumva, sa fie cam 1-2mm mai ridicata de spate, avand in vedere ca e mai usoara decat 4x4, dar care nu cred ca ar fi o problema, mai ales la drum lung cand incarca masina.
   Cel mai bine dai un mail la Mad(dealer din Cluj) si le ceri lor parerea, sunt mai competenti ca noi.
  Parerea mea este nici pe departe nu poate fi vorba de "risc".

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #31 : 23.Ian.2020, 12:25:19 a.m. »
@NicNic poate codurile sunt bune dar cele din imagine sunt pe gaz iar cele din fabrica sunt pe ulei.
Eu cred ca si aici este o diferenta la aderenta. Teoretic la cele cu gaz ar trebuie sa ai o apasare mai buna pe asfalt
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline cristidav

« Răspuns #32 : 23.Ian.2020, 08:50:39 a.m. »
...cele din imagine sunt pe gaz iar cele din fabrica sunt pe ulei.
Am cautat piese pe vreo 4 sau 5 siteuri. Cica nu semai fabrica pe ulei, cel putin nu exclusiv pe ulei. Iar pe siteuri apare "pe gaz", chiar daca e gaz-ulei.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline dan12ro

« Răspuns #33 : 20.Aug.2024, 01:40:19 p.m. »
Veste proasta , masina de 3 ani , 46k km , o porcarie de masina, diagnoza la reprezentanta :
ambele amortizoare fata curg, joc la caseta de directie ....din toate masinile pe care le-am condus (personale si serviciu) cea mai proasta.
 Pana si un golf 4 ,renault , ford  au tinut enorm decat stiftul asta ...

Mai bine luam o chinezarie ...imi pare rau ca nu am luat Hyundai ....

DEZAMAGIRE mare , prima masina personala de noua  ....
  • SX4 S-cross Passion 1.4 H 2021--MARE GRESEALA

Online NicNic

« Răspuns #34 : 20.Aug.2024, 01:51:05 p.m. »
Si vor inlocui, pe garantie, piesele ce le-au gasit defecte?

Oricum, esti printre cei foarte putini care se plang de o masina Suzuki.
Nu contest faptul ca neplacerile si defectele de la masina ta nu ar fi. Dar ma surprinde faptul ca ti se par mai multe decat la alte marci.

Doar pentru comparare relativa, despre un I30 de acum vreo 4 ani, al unui amic, am auzit o gramada de probleme (gen ambreiaj, cutie de viteze care agata rau, aer conditionat care la cateva luni trebuie iar reumplut, etc.).

Asa ca eu nu m-as grabi sa generalizez problemele masinii mele, considerandu-le pentru marca intreaga.
« Ultima Modificare: 20.Aug.2024, 02:10:24 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #35 : 20.Aug.2024, 08:31:27 p.m. »
Veste proasta , masina de 3 ani , 46k km , o porcarie de masina, diagnoza la reprezentanta :
ambele amortizoare fata curg, joc la caseta de directie ....din toate masinile pe care le-am condus (personale si serviciu) cea mai proasta.
   Mai bine incearca si alt service, poate iese altceva, mie mi s-a intamplat. Eu am doua Suzuki si n-am patit asa ceva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #36 : 20.Aug.2024, 10:39:26 p.m. »

La 46k de km caseta aia nu poate sa aiba joc decât daca ai facut toti km în offroad.
Pun la bataie orice ca aia te-au tepuit la verificare ca sa te jumuleasca la portofel - e foame mare de tot pe partea de service.
Du-te la un service multimarca si refa toate testele.

Amortizoarele, au scurgeri vizibile?
Pune si tu niste poze ca sa ne dam si noi cu parerea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #37 : 21.Aug.2024, 12:31:53 a.m. »
Caseta de direcție a fost, la generația 2011-2013, subiectul unei campanii de rechemare. M-ar mira sa aflu ca la gen după 2017 inca mai sunt probleme cu ea.

Offline Hoinar

« Răspuns #38 : 21.Aug.2024, 07:44:04 a.m. »
@ntire2000 ... iar vorbesti prostii :)

Casetele de directie sunt slabe si capata joc doar ruland in conditii de utilizare normala. Masina vecinului, rulata doar in conditii normale, are aceiasi bataie.
Eu am schimbat caseta la 10 000 km, pe garantie, asta noua, este mai buna, dar tot bate. ma 56 500 km.
Inca nu am gasit un S-Cross fara bataie la caseta, daca sti unde si cum sa o testezi.

Cat despre amortizoare, am setul original, daca are nevoie, zace prin garaj si il pot ajuta pe om.

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Online ntire2000

« Răspuns #39 : 21.Aug.2024, 12:08:34 p.m. »
Pai atunci faceti presiuni pentru o campanie de rechemare.
Daca toata lumea stie ca aproape toate casetele de directie sunt proaste si pica la 10k de km, de ce nu face nimeni scandal?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού