tot vad ca se discuta despre locatie si timpul se scurge usor...si nu se stabileste nimic concret.Din experienta mea va pot impartasi ca de cele mai multe ori nu cinteaza luxul la cazare ci colectivul in care petreci,voia buna si anturajul.Am avut cazuri cind am dormit si cite 5 intr-o camera cu 2 paturi dar asta nu ne-a impiedicat s-o facem lata,nu am avut dusuri si WC-uri in fiecare camera dar s-a compensat cu veselia si bunadispozitie .Altadata am stat in pensiuni de 3-4 margarete dar daca nu a fost anturaj s-a stat ca la......parastas!! Asa ca luati decizia cit mai repede!!!! ......Ca o paranteza,nu demult a fost intilnirea membrilor clubului ALFA ROMEO, au fost prin zona mea(manastiri,pensiuni si alte obiective turistice) dar si-au etalat masinile in parcarea de la IULIS MALL.a venit presa locala si-un post tv local,a fost super...Azi am citit pe net ca cei de la Mazda s-au intilnit pe Transfogarasan la Bilea lac,au fost in numar de 80..............Deci se pot trage concluzii si se poate face ceva fain si cu intilnirea membrilor Suzuki!!!!