eu am comentat despre acea minunata pensiune
1. restaurantul e impartit in 2 saloane (ies discutii)
2. am gasit asta pe net niciodata nu ma iau dupa un singur comment dar la petrosani am fost trimis la culcare la 12
si mie imi place sa o lalai la gratare bere etc
"Din pacate desi aceasta pensiune arata destul de bine-asta pt ca e noua, se bucura de patronajul unei stimabile doamne care la ora 22 isi trimite clientii la culcare, sau ii intimpina in urlete adresate lor cit si angajatilor. Am ramas cu o amintire care o po descrie simplu-miruna=nebuna! Daca vreti sa va simtiti bine si sa nu stati in restaurant in fumul de arsura de la bucatarie mai bine cazati-va la manastire! Stimata doamna patron ar trebui sa te lauzi ca faci afacere in turism si-ti respecti clientii nu ca esti sotie de consilier judetean aflat la guvernare si sa chemi jandarmii la 22 seara ca iesim la plimbare din pensiunea dumneatale. Va sugeream niste cursuri de turism ca cele de ospatar din pacate nu va sint suficiente! .
"
linkus:
http://www.infopensiuni.ro/pensiunea/miruna_787.html3. am eu niste pitici pe creier .. ce ma pot astepta la o pensiune ca are ca distractie SAH ?