Autor Subiect: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Citit de 70754 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009
« Răspuns #680 : 04.Sep.2009, 07:17:41 p.m. »
- Nici nu concep intalnirea fata tine Razvane, fara " DJ micu' " sau " Master of Tuning" ,..... pai printre gratare, bere, intalniri cu colegii din tara, eu mi-am mai propus sa ma doara si falcile de ras, la intalnirea asta a noastra, asa caaaa....... >:D<
« Ultima Modificare: 04.Sep.2009, 07:21:05 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #681 : 04.Sep.2009, 07:18:06 p.m. »
Nu vreti voi sa luati o pauza? O tigara, un joc? Daca nu va ajut eu ca vad ca cu vorba buna nu ma fac inteles!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #682 : 04.Sep.2009, 08:40:31 p.m. »
Postez si eu cu MARE intarziere.

In primul rand ca sa ma adaug pe lista de participanti.
Deci vin si eu, singur, pentru doua nopti, cazare in oricare dintre tipurile de camere, dar prefer varianta "... de 90 cu baie in camera".

Optez pentru aceasta varianta pentru ca in general spatiile largi imi creeaza disconfort, ma simt oarecum pierdut asa ... nu stiu, mi-e greu sa explic sentimentul. Pe de alta parte nici cu confortul sporit nu prea sunt obisnuit. S-ar putea sa ma simt ... hmmm ... nu gasesc cuvantul, coplesit??!! de conditiile oferite si sa nu ma simt in elementul meu acolo. Nici nu stiu ce sa zic. Sper ca ma intelegeti.

........ Si sper ca va dati seama ca glumesc. In realitate is cam stramtorat cu banii in perioada asta, asa ca o camera mai ieftina ma avantajeaza. Din acest motiv, chiar as aprecia daca cineva care vine tot asa singur (si trist  :D) vrea sa se combine la o camera. Mentionez ca sunt open-minded enough ca sa accept orice partener indiferent de varsta, religie, sex, stare civila, cont in banca etc.

Revenind la ce spuneam(ati) mai sus cu cazarea. Va certati degeaba, ca ...beep... as zice eu, apoi mi-as da BAN 3 zile pentru jignirea colegilor de forum. Deci va certati degeaba si atat.
Daca chiar e cineva care vrea sa stea in vila cea noua si constata ca sunt toate camerele ocupate, iar el/ea vrea neaparat, dar neaparat sa stea acolo, sunt sigur ca se vor gasi oameni de bine care sa se ofere sa suporte disconfortul camerelor mici pentru doua zile.
Pe de alta parte sunt sigur ca daca se va intampla invers, se vor gasi oameni care sa dea ceva in plus pentru doua zile, chiar daca poate nu-si permit banii aia.
Deci oricum ar fi, oameni de bine exista prin grupul participantilor. E parerea mea (asa sunt eu, optimist intotdeauna). Deci oricum ar fi, fiecare va reusi sa stea acolo unde neaparat doreste, fara doar si poate.

Oricum, pana in momentul de fata o singura persoana isi doreste sa stea la 130 RON (sau cel putin asa reiese. Altfel ar fi un pic nepotrivit sa puna problema fara a fi macar amator de ceea ce reclama) si fix acea camera este disponibila. Restul au fost fiecare multumiti de ceea ce exista in oferta. Q.E.D.

Va doresc o seara buna tuturor.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline krantz

« Răspuns #683 : 04.Sep.2009, 08:59:17 p.m. »
pentru o asa postare impaciuitoare, actualizez eu LISTA:

1. cristyyy, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
2. whizzy, ? persoane, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
3. Khaos, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
4. rexkroki, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti  AVANS PLATIT
5. wayoflife&zooky,2 persoane 1 cam.dubla,2 nopti AVANS PLATIT
6. miocrl,   4 persoane + 1bebe , 2 cam dubla, 2 nopti  AVANS PLATIT
7. baby_blue , 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
8. lucianer,2 persoane,1 camera dubla,2 nopti AVANS PLATIT
9. Razvan, 2 pers + bebe, 1 camera dubla ,  2 nopti AVANS PLATIT
10. Suzika, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
11. deathangel1974, 4 persoane, 2 camere duble, 2 nopti AVANS PLATIT
12. krantz, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
13. cristinab, 2 persoane, 1 camera dubla, 1 noapte
14. pitzy_, 2 persoane, o noapte cel putin AVANS PLATIT
15. timisoso 2 pers, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
16. anyd 2 pers, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
17. rgb, 2 pers, 1 camera dubla, 2-3 nopti
18. BrSx4, 2 pers 1 camera dubla 1-2 nopti
19. danker, 2 pers 1 camera dubla 2 nopti AVANS PLATIT
20. sfichiu, 2 pers, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
21. adrian_r5, 2 pers, camera dubla ... da' inca nu stiu daca 1 sau 2 nopti AVANS PLATIT
22. csillagb, 2 pers, 1 camera dubla, 2 nopti AVANS PLATIT
23. leutz, ? pers, 1 camera ?, 2 nopti
24. ..

SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline miocrl

« Răspuns #684 : 04.Sep.2009, 09:28:55 p.m. »
Leutz vezi ca si whizzy era cam singur...  B-)

Offline danker

« Răspuns #685 : 04.Sep.2009, 09:48:28 p.m. »
- Mai copiii durerii, am vrut sa fac oferta asta inainte sa o propuna  Leutz, da' nu ma mai lasa cristyy sa postez  :baston:  :D  
Pe mine nu m-a facut mama in camera mare de pensiune, sigur, am o varsta, iar eu si corina preferam confortul, iar acesta se plateste, eu imi pastrez optiunea initiala, dar daca,  prin gestul meu putem curma discutiile pe forum si pentru un motiv decent, cineva vrea neaparat sa stea intr-o camera  din astea... "speciale si ravnite ", eu sunt primul care pot sa renuntz,  >:D<

-P.S.
E fro' problema daca vreau sa ne simtim bine si sa ma doara falcile de ras.?   :x
« Ultima Modificare: 04.Sep.2009, 10:00:19 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #686 : 04.Sep.2009, 10:46:51 p.m. »
- Mai copiii durerii, am vrut sa fac oferta asta inainte sa o propuna  Leutz, da' nu ma mai lasa cristyy sa postez  :baston:  :D 
Asta nu era o postare offtopic!

-P.S.
E fro' problema daca vreau sa ne simtim bine si sa ma doara falcile de ras.?   :x

Nu, nu este nicio problema. Problema este faptul ca nu lasam un om sa-si spuna off-ul fara sa sarim la gatul lui. Eu va inteleg perfect si pe voi si pe el, dar cum mai spus si pe topicul cu Transalpina 2009 atunci cand apartinem unui grup (de data asta unul extins, lucru care nu poate decat sa ne bucure) trebuie sa nu uitam ca suntem personalitati diferite cu opinii diferite si sa incercam sa gasim un numitor comun a.i. sa nu ajungem sa ne certam/jignim.
Noi deja avem un numitor comun/pretext pentru a fi impreuna si acela este Suzuki - Way of Life!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #687 : 04.Sep.2009, 11:39:16 p.m. »
m-ai atins la inima!

Offline deathangel1974

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 319
  • McQueen
« Răspuns #688 : 04.Sep.2009, 11:47:34 p.m. »
....Oricum, pana in momentul de fata o singura persoana isi doreste sa stea la 130 RON (sau cel putin asa reiese. Altfel ar fi un pic nepotrivit sa puna problema fara a fi macar amator de ceea ce reclama) si fix acea camera este disponibila.

Daca ar fi fost careva atent si la detalii, eu, ca sa vorbesc doar in numele meu, ca altii nu vor sa faca "scandal", am cerut si platit avans pentru 2 camere. Si era vorba de principiu. Unii au ales ceva...iar altii nu au mai putut sa aleaga acel ceva ca sa terminat. Si chiar nu mai are rost sa discutam pe tema asta pentru ca sunt singurul care am avut ceva de obiectat, iar unele persoane au crezut ca sunt indreptatiti sa arunce piatra. Asadar eu am deschis acest subiect  :-S eu il inchid. Totul este OK. Am vorbit si eu sa nu adorm. Si daca am jignit pe cineva...sorry.  :pardon:
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #689 : 05.Sep.2009, 12:22:37 a.m. »
In sfarsit pot si eu sa postez...
Asadar, vin la intalnire, dar ajung sambata , deci o singura noapte, camera dubla.
Multumesc, Cristi, pentru rezervare.

Eu stau in orice fel de camera,la orice pensiune, numai sa pot fi acolo cu voi :)

SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)