Autor Subiect: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Citit de 70802 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009
« Răspuns #490 : 30.Aug.2009, 01:44:33 a.m. »
N-am inteles, de ce pica Miruna, e izolat, e liniste suntem numai noi in pensiune deci n-avem pe cine deranja, nu asta cautam? Ca nu place unora care se dau in vant dupa aglomeratia de pe Valea Prahovei sau Bran unde este tot Bucurestiul in fiecare week-end. A nu fi inteles gresit , nu sunt fixat pe miruna dar as vrea ceva in genul asta, nu undeva unde sa ne calcam in picioare cu alti enshpe mii de turisti de week-end

"Din pacate desi aceasta pensiune arata destul de bine-asta pt ca e noua, se bucura de patronajul unei stimabile doamne care la ora 22 isi trimite clientii la culcare, sau ii intimpina in urlete adresate lor cit si angajatilor. Am ramas cu o amintire care o po descrie simplu-miruna=nebuna! Daca vreti sa va simtiti bine si sa nu stati in restaurant in fumul de arsura de la bucatarie mai bine cazati-va la manastire! Stimata doamna patron ar trebui sa te lauzi ca faci afacere in turism si-ti respecti clientii nu ca esti sotie de consilier judetean aflat la guvernare si sa chemi jandarmii la 22 seara ca iesim la plimbare din pensiunea dumneatale. Va sugeream niste cursuri de turism ca cele de ospatar din pacate nu va sint suficiente! .
"

e ok cu tine chestia asta ?

Offline miocrl

« Răspuns #491 : 30.Aug.2009, 10:35:54 a.m. »
Avans cazare intalnire SuzukiClub 1an cristyyy2003.
Cred ca 5 zile incepand de astazi sunt suficiente pentru depunerea avansului.

cea mai ieftina metoda e de a merge la ING si a face o alimentare cont personal in contul acela

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #492 : 30.Aug.2009, 11:17:04 a.m. »

e ok cu tine chestia asta ?
In general nu prea ma iau dupa parerile puse pe forumuri, mai ales in cazul asta unde este o singura parere negativa. Tu cum ai actiona cand ai hotelul plin de clienti linistiti veniti in mijlocul naturii la odihna si s-ar gasi cativa nebuni (mi s-a intamplat si mie de cateva ori) sa faca doar ce au ei chef tulburand si deranjand ceilalti clienti doar cu motivatia idioata ca au platit o camera si se cred stapani pe locul respectiv.
Tocmai pentru a nu  ne lua dupa parerile puse aiurea pe tot felul de forumuri si siteuri am spus, si stiu ca si cristi a propus , ca pensiunea, oricare ar fi ea, sa fie vizitata inaintea rezervarii finale
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline miocrl

« Răspuns #493 : 30.Aug.2009, 11:21:30 a.m. »
ai dreptate.. dar daca vom fi numai noi acolo nu vor fi probleme de genul. asa ca mr. cristyyy inca un punct de intrebat.. ora limita de culcare :)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #494 : 30.Aug.2009, 01:20:45 p.m. »
@razvan

te rog citeste primul meu post in legatura cu acest comment. Nici eu nu ma iau dupa 1 comment dar ni s-a intamplat chestia asta la petrosani de aia vreau sa iasa bine .. nu sa avem surprize de genul asta

in al 2lea rand cand dau un ban vreau sa mi se ofere ce platesc ... nu mi se pare normal ca dupa ce dau si bani sa-mi bage o regula de genul asta.

oricum asta e parerea mea poate tu vrei pe banii tai sa-ti impuna anumite lucruri eu nu :)

una peste alta daca ramane aceasta pensiune eu merg orice ar fi, ideea este sa iasa bine iesirea asta si sa fie cat mai multa lume multumita (niciodata nu or sa fie toti multumiti asta e clar) de aceasta iesire si de aia ne dam cu parerea aici si aducem argumente de ce am alege o pensiune sau nu

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #495 : 30.Aug.2009, 01:43:48 p.m. »
@razvan

poate tu vrei pe banii tai sa-ti impuna anumite lucruri eu nu :)

Singurele reguli care pot fi impuse in orice unitate de cazare si pe care ar trebui toti turisti sa le respecte sunt cele ale bunului simt, dar crede-ma, am fost ceva prin tara asta, sunt multi pustani figuranti care nu cunosc cuvantul asta.De aceea nu mi se pare ok ca o unitate este exclusa doar datorita postarii pe undeva a cuiva pe care nici nu-l cunoastem Si aici opresc discutia asta.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline miocrl

« Răspuns #496 : 30.Aug.2009, 02:54:02 p.m. »
copii. la petrosani e normal ce s-a intamplat atata timp cat mai era lume in hotel... si daca aveau camere in fata un de mergea muzica noastra era si mai mult probabil ca de aia ne-au trimis la somn

...daca vom fi numai noi acolo nu vor fi probleme de genul. asa ca mr. cristyyy inca un punct de intrebat.. ora limita de culcare :)

cristi va intreba si lucrul asta ... deci putem schimba subiectul in ceva mai constructiv.. ca de ex eu propun ca daca totusi vrem sa facem gratar in una din seri, sa ne aducem gratarele proprii ca sa putem "lucra" in paralel. ce ziceti?

putem face si un concurs de indemanare la gratar :P. cei cu antrenament... au avantaje nu razacu?

Offline bogdanb

« Răspuns #497 : 30.Aug.2009, 04:55:55 p.m. »
Concurs urmat obligatoriu de "schimb de experienta". Ultimul plateste berea :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #498 : 30.Aug.2009, 11:07:43 p.m. »
Nu cred ca se poate face un gratar pentru cata lume este.E cler ca trebuie exclus din discutie.Mie nu-mi convine sa stau la gratar 5 min. rugandu-ma sa se faca mai repede haleala ,ca-mi stau alti 5 insi in carca asteptandu-ma sa termin!
Go Terios!!!:)

Offline sfichiu

« Răspuns #499 : 30.Aug.2009, 11:09:06 p.m. »
tot vad ca se discuta despre locatie si timpul se scurge usor...si nu se stabileste nimic concret.Din experienta mea va pot impartasi ca de cele mai multe ori nu cinteaza luxul la cazare ci colectivul in care petreci,voia buna si anturajul.Am avut cazuri cind am dormit si cite 5 intr-o camera cu 2 paturi dar asta nu ne-a impiedicat s-o facem lata,nu am avut dusuri si WC-uri in fiecare camera dar s-a compensat cu veselia si bunadispozitie .Altadata am stat in pensiuni de 3-4 margarete dar daca nu a fost anturaj s-a stat ca la......parastas!!   Asa ca luati decizia cit mai repede!!!!  ......Ca o paranteza,nu demult a fost intilnirea membrilor clubului ALFA ROMEO, au fost prin zona mea(manastiri,pensiuni si alte obiective turistice) dar si-au etalat masinile in parcarea de la IULIS MALL.a venit presa locala  si-un post tv local,a fost super...Azi am citit pe net ca cei de la Mazda s-au intilnit pe Transfogarasan la Bilea lac,au fost in numar de 80..............Deci se pot trage concluzii si se poate face ceva fain si cu intilnirea membrilor Suzuki!!!!                                                                  
  • VITARA S ,Matiz