Autor Subiect: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Citit de 70738 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009
« Răspuns #130 : 18.Aug.2009, 03:16:25 p.m. »
in primul rand nu vad sa fie cineva doritor de cort si in al 2lea rand asta e principiul cortului il pui oriunde  B-)

da-mi 3 motive de ce sa nu se aleaga vila bran
3 chestii care nu le avem la vila bran

- din punctul meu de vedere avantajul la aceasta vila este ca putem lua o cabana intreaga toti, ca putem sta la un foc de tabara toti, ca avem unde sa iesim in complex toti... si avem tot ce ne trebuie

astept te rog cele 3 motive si cu alte variante (la pensiuni) pentru o asemenea "adunare" sa zic asa, sa inteleg si eu cum vezi tu o iesire de genul asta (~50persoane cred eu)

merci :D

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #131 : 18.Aug.2009, 03:28:35 p.m. »
Va voi ruga sa va opriti din aceasta tentativa de cearta. Nu are sens sa discutam de ce sau de ce nu sa alegem Vila Bran. Daca majoritatea doreste sa mearga acolo, atunci acolo mergem. Nu o sa ma supar ca nu mergem unde vreau eu.

@unde, dupa cum ti-a spus si @whizzy sau @miocrl, se pare ca nimeni nu doreste sa stea la cort. Nu vad de ce nu poate fi foarte reusita o astfel de intalnire cu cazare in camere. Personal, eu nu am de gand sa stau la cort, nici acum si nici in vreo alta excursie pentru ca in primul rand nu detin unul (si nu fac astfel de investitii pentru one time only) si in al 2-lea rand pentru ca vreau sa pot face un dus cu apa calda. But that's just me.

Inca o data, cazarea in aceasta excursie se va face intre 4 pereti si nu la cort. ;)

de preferat ar fi sa stam cu totii la pensiune/hotel si sa ne inscriem doar daca suntem 100% siguri ca putem ajunge.
« Ultima Modificare: 18.Aug.2009, 03:30:11 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #132 : 18.Aug.2009, 03:35:25 p.m. »
Inca o data, cazarea in aceasta excursie se va face intre 4 pereti si nu la cort. ;)
E pacat totusi ca se impune o asemenea conditie. Intre betoane stam cu totii cea mai mare parte a timpului. De natura ne putem bucura doar citeva zile pe an.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

• Hero Member
« Răspuns #133 : 18.Aug.2009, 03:40:04 p.m. »
@Laurentiu, conditia "se impune", daca vrei, prin votul majoritatii.
Din cate vad eu, nimeni din cei de pe lista (inscrisi SIGUR pentru aceasta excursie) nu doreste cort. Dat fiind ca majoritatea, sau in cazul asta toata lumea doreste cazare la o pensiune, atunci mi se pare normal ca (,) cazarea sa se faca la o pensiune. Cine doreste sa vina cu cortul... nu-l opreste nimeni. Dar nu mi se pare ok ca pentru o persoana sau doua (care momentan nu exista pe lista) sa schimbam locatia. Parerea mea care este.
« Ultima Modificare: 18.Aug.2009, 03:43:06 p.m. de ..::Khaos::.. »

Offline unde

« Răspuns #134 : 18.Aug.2009, 03:59:17 p.m. »
@unde, dupa cum ti-a spus si @whizzy sau @miocrl, se pare ca nimeni nu doreste sa stea la cort. Nu vad de ce nu poate fi foarte reusita o astfel de intalnire cu cazare in camere. Personal, eu nu am de gand sa stau la cort, nici acum si nici in vreo alta excursie pentru ca in primul rand nu detin unul (si nu fac astfel de investitii pentru one time only) si in al 2-lea rand pentru ca vreau sa pot face un dus cu apa calda. But that's just me.

Nu e o cearta, ci doar un schimb de idei.
 Nici eu nu am cort, nu am stat vreodata la cort si totusi la toate intilnirile la care am fost, au fost persoane care au stat la cort. Nu e nici o problema daca toata lumea vrea sa se cazeze intre 4 pereti.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

• Hero Member
« Răspuns #135 : 18.Aug.2009, 04:09:48 p.m. »
Of Doamne, cum ne legam la cap fara sa ne doara. Pai mai baieti, daca din cei care merg in excursie nu si-ai exprimat dorinta pentru cort, atunci de ce ne tot discutam pe tema asta? (intrebare retorica, nu vreau sa-mi raspunda nimeni :P)

Eu imi doresc doar sa ma simt bine, cel putin la fel cum m-am simtit si pe Transalpina. Si sincer, nu vad de ce ar fi altfel, pentru ca pana acum, din experienta mea, fiecare excursie Suzuki Club la care am participat a fost una super! (asta ar fi a 4a din 5 pentru mine)

Offline krantz

« Răspuns #136 : 18.Aug.2009, 04:14:15 p.m. »
Ce imi place schimbul asta de idei!  :)

Chiar ma gandeam ...ce curaj, si ce forma fizica ....sa vrei sa stai la cort la sfarsit de septembrie...... :-S

Mie mi s-a parut cam racoare si pentru inceput de august cand unii colegi in excursia pe Transalpina chiar au stat la cort...

Apropos, eu sunt adepta cortului, am cort, am fost de nenumarate ori cu cortul dar in perioada asta a anului nu m-as aventura.

Poate la anul facem si o excursie unde sa se poata sta si la cort... ;)
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #137 : 18.Aug.2009, 04:20:55 p.m. »
Eu ma gandesc ca voi merge in camera doar sa dorm....poate sunt ranga la ora culcarii.Nu ma intereseaza mirosurile din camera/cort.Este chiar asa un ritual dormitul la cort ?!Prefer distractia sa iasa mai bine din toata intalnirea asta!
« Ultima Modificare: 18.Aug.2009, 08:04:25 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline miocrl

« Răspuns #138 : 18.Aug.2009, 04:23:06 p.m. »
@Krantz drept si asta

daca apare cineva care vrea sa stea la cort si ne comunica acest lucru in timp util sigur vom gasi o solutie impreuna

"corturarii" stiu despre ce e vorba si nu se baga in discutii, asa ca merita sa ne oprim si noi.

locatia inca nu a fost batuta in cuie..

ne-a fost ceruta fiecaruia una sau mai multe propuneri. ATAT

Offline danker

« Răspuns #139 : 19.Aug.2009, 12:36:05 a.m. »
- Offff ....si am zis ca nu ma mai bag, am sa incerc eu sa explic mai clar si mai eufemistic de ce au loc discutiile astea care se pot incadra la capitolul: "Avem un club cum procedam"
 Trebuie sa fim intelegatori si sa ne gandim ca suntem membrii de varste si personalitati diferite, uniti intr-un club, de un pretext care-l reprezinta marca  masinutzelor noastre, unii se chinuie si platesc cu sangele lor diverse rate, criza musca si in romanica, nu s-au luat salariile  1 sau 2 luni,  copii, etc... iar altii sunt mai norocosi si au alte posibilitati. Nu toti au disponibilitatea sa plateasca 150roni pe noapte, dar vor sa vina la intalnire si atunci prefera cortu' sau pur si simplu le place stilul asta, sau vor sa doarma in masina, nu putem sa le blocam dreptul asta, poate se jeneaza sa o spuna si de aceea trebuie sa le lasam o portita sa poata veni la intalnre. Altfel grupul o sa se tot restranga si aceeasi oameni o sa se mute dintr-un loc in altul iar  5 - 6 voturi o hotarasca totul.

- Personal as prefera o locatie pe care sa o inchiriem in intregime undeva intr-un loc izolat de traseele chiolhanarilor manelisti, iar doritorii sa poata sa-si instaleze corturile in siguranta, fara nici un fel de probleme, si poata fi alaturi de noi tot timpul.
« Ultima Modificare: 19.Aug.2009, 09:51:18 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !