Autor Subiect: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )  (Citit de 16788 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
« Răspuns #80 : 25.Aug.2009, 09:41:39 a.m. »
Amice , dupa cum am spus e singura forma de protest la care m-am gandit . Daca tu nu vrei sa protestezi si esti de acord cu orice taxa aberanta introdusa de astia e problema ta si numai a ta .
Postul respectiv nu te viza si pe tine , daca te-ai simtit e iarasi problema ta .
Bye the way , nu cred ca tu stabilesti pe aici care trebuie sa fie atitudinea fiecaruia .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline bogdanb

« Răspuns #81 : 25.Aug.2009, 09:50:25 a.m. »
Mai baieti, eu cred ca deja suntem de acord ca taxele de pod (ca dealtfel orice taxa pusa de un guvern in Romania) sunt aberante, pentru simplul motiv ca nu primim mai nimic la schimbul banilor pe care-i dam.

Eu va propun ca, daca nu mai este nimic de adaugat pe tema taxelor, sa incheiem acest topic aici si sa lasam deoparte dorinta de a avea ultimul cuvant - denumita pe scurt "macho bullshit"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline body

« Răspuns #82 : 25.Aug.2009, 09:55:24 a.m. »
Cred ca ar trebui facut un poll , cine e de acord si cine nu cu taxa de pod si taxa bariera mamaia , nu ca am reusi sa facem ceva in privinta taxelor , dar macar asa se pot exprima si cei care nu au nimic impotriva acestor taxe.
« Ultima Modificare: 25.Aug.2009, 09:57:03 a.m. de body »

Offline bogdanb

« Răspuns #83 : 25.Aug.2009, 10:17:08 a.m. »
Chestiunea de discutat este ce facem cu aceste taxe? altfel spus, le putem boicota in mod coerent, astfel incat cei care le impun sa inteleaga ceva?
Pe de alta parte sa zicem ca noi, o suta de oameni, reusim sa ne coordonam intr-o actiune oarecare. Va avea vreun efect? Va rezona in vreun fel in constiinta publica? Fiindca daca nu o va face, va ramane o simpla actiune de protest a unui grup izolat de rebeli.

De aceea, eu nu cred ca cineva este de acord cu taxele aberante. Mai degraba, cred ca unii sunt de acord sa-si incerce sansa de a le boicota intr-o forma oarecare, in timp ce altii nu cred in rezultatele unui astfel de demers, preferand sa lase lucrurile asa cum sunt, chiar daca in fond nu le convine.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #84 : 25.Aug.2009, 10:18:24 a.m. »
:pardon: :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #85 : 25.Aug.2009, 10:22:49 a.m. »
Eu am propus ( inspirat fiind si de altii de pe alte forumuri ) o modalitate de protest - plata cu cele mai mici monede - e misto ca la sfarsitul programului sa vina sa ia taxele cu basculanta  =)). Sa faca si altii propuneri . 

Offline bogdanb

« Răspuns #86 : 25.Aug.2009, 10:29:20 a.m. »
Eu am protestat trecand cu bacul pe la Braila. Astfel, daca tot am platit un ban, macar m-au carat ei in spinare, in timp ce eu ma relaxam si faceam poze  :D
Un coleg de munca care a plecat la mare (in Romania) a ales sa traverseze Bulgaria de la Ruse spre Vama Veche.

Offline danker

« Răspuns #87 : 25.Aug.2009, 10:44:45 a.m. »
Amice , dupa cum am spus e singura forma de protest la care m-am gandit . Daca tu nu vrei sa protestezi si esti de acord cu orice taxa aberanta introdusa de astia e problema ta si numai a ta .

- Nu sunt amic cu tine si am rugamintea sa nu mai tragi tu concluzii aiurea.

PS Foarte interesant numarul postului tau !( 69 ) =))

Postul respectiv nu te viza si pe tine , daca te-ai simtit e iarasi problema ta .

- Incearca totusi sa-ti folosesti logica  si sa fi constant, nu te mai schimba de la un post la altul, ia vezi cine o fi scris postul respectiv?????   :inteligent:

Bye the way , nu cred ca tu stabilesti pe aici care trebuie sa fie atitudinea fiecaruia .

Iar n-ai inteles nimic, exista niste reguli de bun simt, ele se deprind in primii 7 ani de viata, cine le rateaza,... are o mica problema in principiu. dar in ziua de azi.......

Cred ca ar trebui facut un poll , cine e de acord si cine nu cu taxa de pod si taxa bariera mamaia , nu ca am reusi sa facem ceva in privinta taxelor , dar macar asa se pot exprima si cei care nu au nimic impotriva acestor taxe.

- Nu are nici un rost o asemenea poll, asa cum de fapt singur afirmi, mai ales ca nu stiu cine ar fi de acord cu o taxa in plus, bani care oricum nu sunt folositi pentru scopul respectiv, ci pentru buzunarele unor "baieti destepti"   :dknw:
« Ultima Modificare: 25.Aug.2009, 10:47:29 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline body

« Răspuns #88 : 25.Aug.2009, 11:00:32 a.m. »
Ma tu chiar esti tampit sau te simti asa ?Tu nu vezi ca te bagi in seama singur . Termina naibii odata , vrei sa ma scoti din sarite sau ce ?
Aia 7 ani nu ai tu , probabi ai fost crescut cu guvernanta !
« Ultima Modificare: 25.Aug.2009, 11:03:06 a.m. de body »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #89 : 25.Aug.2009, 11:03:27 a.m. »
@body, cred ca ai intrecut putin masura...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x