0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ori, in opinia mea asta e o chestiune de moralitate (mai exact de lipsa a acesteia din relatia guvern-cetatean)
Pe cuvantul tau de onoare ?Raspund dupa cum mi se vorbeste , nu-ti convine , nu da reply si gata . Unde ai vazut ca am scris eu unde lucrez?PS Foarte interesant numarul postului tau !( 69 ) PS2 Pai daca unii scriu aberatii ce ai vrea , sa-i felicit ?Una din aberatii , sa nu comparam un drum european de la noi cu unul de la greci . De ce sa nu le comparam daca au acelasi regim?Pentru cei care tac si rabda , platiti in continuare orice bir .
Citat din: body din 24.Aug.2009, 07:37:56 a.m.Pe cuvantul tau de onoare ?Raspund dupa cum mi se vorbeste , nu-ti convine , nu da reply si gata . Unde ai vazut ca am scris eu unde lucrez?PS Foarte interesant numarul postului tau !( 69 ) PS2 Pai daca unii scriu aberatii ce ai vrea , sa-i felicit ?Una din aberatii , sa nu comparam un drum european de la noi cu unul de la greci . De ce sa nu le comparam daca au acelasi regim?Pentru cei care tac si rabda , platiti in continuare orice bir .1. Nu cred ca eu ti-am raspuns pe vre-un ton de superioritate, dar deh...asa sunt unii, simt nevoia ca macar udneva sa se simta si ei importanit si superiori.2. Era o vorba in batrani "I: Ce esti acum, ca ai terminat facultatea? R: Inginer. I: Pacat, un intelectual mai putin pe pamant.3. Nu stiu cum sa-ti spun, domnul inginer, dar pana una alta tu mergi pe A2 iar eu am facut un drum spre grecia, tu vorbesti din crezurile tale si din logica ta, in timp ce eu vorbesc in urma unor observatii facute pe drum si la fata locului, acum nu stiu cum sa-ti spun dar cum poti sa imi vinzi mie rahaturile astea ingineresti in conditiile in care tu nici macar nu ai pus "roata" pe aceste sosele? Si te rog, inceteaza cu "cand vei mai creste o sa intelegi", pentru ca daca a "creste" inseamna "a ajunge ca tine"...Doamne fereste...dar prefer sa fiu asa cum sunt acum "tanar" decat sa fiu "batran si cu mintea obosita".
Pe cuvantul tau de onoare ?Raspund dupa cum mi se vorbeste , nu-ti convine , nu da reply si gata . Unde ai vazut ca am scris eu unde lucrez?Revenind la topic , am inceput sa strang monede de un ban pentru viitorul drum in zona .PS Foarte interesant numarul postului tau !( 69 ) PS2 Pai daca unii scriu aberatii ce ai vrea , sa-i felicit ?