Autor Subiect: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )  (Citit de 16790 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
« Răspuns #60 : 20.Aug.2009, 12:05:08 a.m. »
Eu am mers pe niste portiuni de nationale care erau numite drum european de mi-am blestemat zilele. Iar pe alea nationale chioare (neridicate la rang de E) nu ma aventurez decat cu SXul. E-urile noastre sunt in mare parte ok, dar poti avea surprize naspa si pe aici, din cele mai nasoale gen deformari sau gropi in locuri foarte periculoase, nu de putine ori m-am kkt pe mine pe romaneste in unele situatii pe E60 de ex.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #61 : 20.Aug.2009, 12:21:21 a.m. »
deci cea mai tare chestie plata de 8 lei cu monede de 10 bani :clap: =))  :pardon: :good:
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #62 : 20.Aug.2009, 12:55:25 a.m. »
Bine ca n-au fost monede de 10 bani .  :happy:

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #63 : 20.Aug.2009, 01:14:12 a.m. »
pai de 10 bani au fost =))
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline body

« Răspuns #64 : 20.Aug.2009, 07:31:35 a.m. »
Cum pana mea comparati drumurile de la noi cu cele din Grecia ?
Nu au termen de comparatie . Eu unul nu am mers pe nici un drum cu gropi la greci si am facut ceva km . Pe cand la noi nimeresti pe cate un drum de genul Pl-Tg - Gaiesti de rupi masina .

Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #65 : 20.Aug.2009, 10:21:38 a.m. »
Un plus atat pentru bulgari cat si pentru greci este buan semnalizare a destinatiilor - stiam unde trebuie sa fac stanga si unde sa fac dreapta ca sa ajung acolo unde doream - astea acompaniate de GPS...dar si fara el nu prea te puteai pierde. 

Incearca Stara Zagora, BG (e pe drumul catre Turcia) - sa vezi acolo ce misto te pierzi :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutzu

« Răspuns #66 : 20.Aug.2009, 07:05:05 p.m. »
Cum pana mea comparati drumurile de la noi cu cele din Grecia ?
Nu au termen de comparatie . Eu unul nu am mers pe nici un drum cu gropi la greci si am facut ceva km . Pe cand la noi nimeresti pe cate un drum de genul Pl-Tg - Gaiesti de rupi masina .

Cum poti sa compari un drum european la greci cu gaiestiul...? In general esti gica-contra sau iti place doar sa ma contrezi pe mine aducand argumente cat mai "bune" cu putinta???

@Kaos - eu spun din ce am vazut...pe drumul ala nu am mai mers din 2000 (parca) si din cate tin minte atunci ne-am descurcat destul de bine...sia veam harti clasice (de hartie) :D

Offline body

« Răspuns #67 : 21.Aug.2009, 07:50:36 a.m. »
Pst , drumul Ploiesti - Targoviste - Gaiesti e drum European , uite acum m-am uitat pe o harta , deci de ce sa nu le comparam ?
Nu-s gica-contra , sunt inginer si imi place sa gandesc logic , dar se pare ca tu nu intelegi , nu-i nimic , mai cresti si o sa-ti dai seama .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline drares

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #68 : 21.Aug.2009, 09:12:25 a.m. »
Intrat in Bulgaria dupa ce am cautat o vigenta in regula (aia de la vama nu dadeau vigneta si doar chitanta iar la benzinaria de la intrare nu dadeau chiatanta...- am mers vreo 6 sau 7KM pana al un Shell de unde am laut - asta aviz calatoriilor)

Mai nou, bu-vignetistu' din vama Ruse e un ciorditor odios; încearcă să dea când chitanţă, când vignetă, pe principiul jumătate ţie (stat), jumătate mie (hoţ). Dacă nu te laşi impresionat şi-i ceri ambele documente, se potoleşte. E încă un motiv, pe lângă mizeria aia de pod, pentru care am ajuns să detest vama aia. La ieşirea prin Vama Veche nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Singura surpriză care a apărut anul ăsta e că nu mai acceptă euro (5), doar lei (25) sau leva (10). Mă rog, în vama aia există exchange şi - dacă te deranjează paritatea asta 5-10-25 - poţi schimba la un curs corect.
If you want to truly understand something, try to change it. (Kurt Lewis)

Offline danker

« Răspuns #69 : 22.Aug.2009, 09:59:35 p.m. »
Pst , drumul Ploiesti - Targoviste - Gaiesti e drum European , uite acum m-am uitat pe o harta , deci de ce sa nu le comparam ?
Nu-s gica-contra , sunt inginer si imi place sa gandesc logic , dar se pare ca tu nu intelegi , nu-i nimic , mai cresti si o sa-ti dai seama .

- body- Incearca  sa-ti tratezi colegii de forum cu respectul necesar, nu ne intereseaza ce profesie ai si unde lucrezi,( exista topic specializat ) si nici nu cred ca esti mai logic decat ceilalti, ce am observat insa, este faptul ca ii tratezi de undeva de sus  pe cei care nu sunt de acord cu tine si nu stiu daca se justifica prin ceva atitudinea asta a ta, pe alt topic am incetat sa mai postez (deranjat fiind de atitudinea ta agresiva si necuviincioasa) tocmai ca sa nu transformam forumul  intr -un loc de balacareala......Deci, rugamintea mea ar fi sa iei lucrurile mai usor, fara patima, cu respectul cuvenit, membrilor acestei comunitati.  :notlst:
« Ultima Modificare: 22.Aug.2009, 11:52:10 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !