0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Un plus atat pentru bulgari cat si pentru greci este buan semnalizare a destinatiilor - stiam unde trebuie sa fac stanga si unde sa fac dreapta ca sa ajung acolo unde doream - astea acompaniate de GPS...dar si fara el nu prea te puteai pierde.
Cum pana mea comparati drumurile de la noi cu cele din Grecia ?Nu au termen de comparatie . Eu unul nu am mers pe nici un drum cu gropi la greci si am facut ceva km . Pe cand la noi nimeresti pe cate un drum de genul Pl-Tg - Gaiesti de rupi masina .
Intrat in Bulgaria dupa ce am cautat o vigenta in regula (aia de la vama nu dadeau vigneta si doar chitanta iar la benzinaria de la intrare nu dadeau chiatanta...- am mers vreo 6 sau 7KM pana al un Shell de unde am laut - asta aviz calatoriilor)
Pst , drumul Ploiesti - Targoviste - Gaiesti e drum European , uite acum m-am uitat pe o harta , deci de ce sa nu le comparam ?Nu-s gica-contra , sunt inginer si imi place sa gandesc logic , dar se pare ca tu nu intelegi , nu-i nimic , mai cresti si o sa-ti dai seama .