Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Stiri
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
3
4
[
5
]
6
7
8
9
10
Mergi Jos
Autor
Subiect: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc ) (Citit de 16781 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Leutzu
Sr. Member
Mesaje postate: 316
Gen:
Re: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
«
Răspuns #40 :
13.Aug.2009, 12:43:34 p.m. »
Body, stii ca ceea ce platim noi nu este taxa de autostrada ci taxa de pod. Mai stii ca aceasta taxa de pod este pusa cu acodrul UE? Daca ar fi fost taxa de autostrada atunci ar fi fost impotriva legiilor UE. Mai mult de atat s-a dorit introducerea unui abonament pentru cei care stau in acea zona si UE a fost impotriva acestor abonamente...
Ziceai de ce luam noi ceea ce este mai prost de la toti...pentru ca suntem romani si pentru ca ne meritam soarta. Uite-te de cine suntem condusi, uite-te cine merge la vot si cine alege pentru noi (pensionarii de peste 50-60 de ani si cei de la tara si voturile cumparate pe kg de zahar) - culmea este ca noi suntem nevoiti sa ducem in carca deciziile acestor oameni, oameni care sigur nu merg pe autostrazi si nici nu cred ca au masini, nici macar nu au habar ce taxe platim, noi ceilalti. Cu totii suntem buni sa aratam cu degetul, sa strigam HUAAA si HOTII, dar tocmai pentru aceste motive meritam sa traim cum traim.
memorat
интересное
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #41 :
13.Aug.2009, 01:32:59 p.m. »
In 89 am iesit in strada , asa ca nu-mi spune mie ca doar arat cu degetul .Mi-as dori ca si generatia ta sa faca macar jumatate din ceea ca a facut generatia mea . Am prins doua sisteme ( bine al doilea sistem - cel capitalist- e o continuare a comunismului in romania fiind condus in fapt de aceiasi oameni ) si crede-ma ca ce vad la multi tineri ma inspaimanta . Dar deja asta e alta problema .
Referitor la subiect putin ma intereseaza ca e aprobata aceasta taxa de UE , SUA , Nato sau altcineva mie mi se pare total imorala si nesimtita .Punct .
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
Leutzu
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #42 :
13.Aug.2009, 04:04:05 p.m. »
body, iei aceasta discutie mult prea persoanala...nu am zis nimic despre tine si nu te-am criticat cu nimic. Nu stiu de unde ai inteles ca am zis despre tine ca arati cu degetul, cand am zis acel lucru ma refeream la noi ca "natie" si din pacate, dupa cum vezi, majoritatea decide. Mare adevar ai spus cu "generatia mea"...marii majoritati ii lipseste si ultimul strop de simt civic si nu pot intelege pentru ce au murit tinerii aceia in revolutie - dreptul de a alege.
Cat despre acea taxa...din pacate nu avem ce face. Eu unul, cum ziceam sunt de acord cu ea. Cu ce nu sutn de acord este cu acea cumulare a ei cu "taxa basescu" care este inclusa in pretul benzinei. Rovigneta va fi scoasa in momentul in care se va da drumul autostrazii transilvania sau a anumitor sectoare din ea pe care se vor percepe "taxe de autostrada"; cand va fi acest lucru posibil...dumnezeu stie ca nea berceanu mananca numai gogosi.
memorat
интересное
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #43 :
13.Aug.2009, 04:07:35 p.m. »
Te rog mult fara politica.
Tks!
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
Leutzu
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #44 :
13.Aug.2009, 05:41:21 p.m. »
Asta nu este politica...crede-ma.
memorat
интересное
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #45 :
13.Aug.2009, 08:49:02 p.m. »
Cu totii suntem buni sa aratam cu degetul, sa strigam HUAAA si HOTII, dar tocmai pentru aceste motive meritam sa traim cum traim.
Aici din cate am inteles , ma incadrez si eu , sau nu ?
Da , eu sunt de acord in principiu cu taxa in pretul benzinei cum este IN TOATA Europa ( a se vedea preturile de productie la benzine si motorine - si preturile de comericalizare ) dar banii ar trebui sa se duca la drumuri nu aiurea ( nici chiar la pensii ) , dar nu sunt de acord cu taxe suplimentare si de aceea voi protesta cum pot ( vezi primul post al meu ) .
Asta sper sa fie ultimul meu post in acest topic.
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
nada605
Sr. Member
Mesaje postate: 315
Gen:
B-07-SAP
«
Răspuns #46 :
13.Aug.2009, 10:39:35 p.m. »
in grecia bastinasii platesc anual o taxa( vigneta) + taxele pe autostrazi de fiecare data cind trec prin punctele de taxare, DAR... in grecia exista la fiecare autostrada si varianta de drum national (in general pe linga autostrada cu mici ocolisuri) pe care nu trebue platita nici o taxa la nici un punct de taxare.
memorat
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir
интересное
Leutzu
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #47 :
14.Aug.2009, 09:55:46 a.m. »
Deci, vad ca nu suntem singurii cu vignete + taxe autostrazi..
memorat
интересное
danker
Hero Member
Mesaje postate: 2343
Gen:
«
Răspuns #48 :
14.Aug.2009, 11:11:45 a.m. »
Asa este, dar suntem singurii fara drumuri.
«
Ultima Modificare: 14.Aug.2009, 09:52:53 p.m. de cristyyy2003
»
memorat
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #49 :
14.Aug.2009, 09:54:15 p.m. »
Ai pus punctul pe
I
. Cred ca nici macar n-ar mai exista acest topic sau alte mii de descutii pe aceasta tema daca pentru tot ce platim am primi cateva sectoare de autostrazi a.i. sa parcurgem de ex. Bucuresti - Nadlac in 6h.
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
Tipărire
Pagini:
1
2
3
4
[
5
]
6
7
8
9
10
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Stiri
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
There was an error while thanking
Thanking...