Autor Subiect: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )  (Citit de 16786 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
« Răspuns #10 : 11.Aug.2009, 07:19:41 a.m. »
Mai pitipoance erau , da' la costinesti , mamaaa ce pitipoance . Da' la Costinesti mizerie cat cuprinde si muzica de bubuie urechile . Nu mai am varsta de Costinesti .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline salander

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #11 : 11.Aug.2009, 08:52:04 a.m. »
4. Pentru linistea ta sufleteasca in urma mea nu mai era nici o masina ca sa astepte .

si vrei sa spui ca daca ar fi fost alta masina nu ai mai fi platit cu maruntii stransi? ok.

nu stiu de ce daca cineva nu e intru totul de acord cu voi e sigur in tabara cealalata...
nu am spus niciodata ca sunt de acord cu taxa doar ca nu sunt de acord cu aceste "forme de protest" care ii implica involuntar si pe altii, nu numai pe initiator, fara voia lor, in cazul de fata timpul mai mult de asteptat la bariera. nu mai intru in amanunte dar nu cred ca prin astfel de gesturi schimbam ceva, dar fiecare e liber sa faca ce vrea atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur. Daca acest lucru s-ar intelege cu siguranta nu ai iesit degeaba la revolutie in strada.

@salander, vezi ca din cauza celor ce ne conduc tara nu este ROMANIA acolo unde ti-ai dori tu, nu te deranjeaza ca aia fura absolut orice dar te deranjeaza plata cu monezi ... body este doar un pion de la care se trag venituri, la fel cum esti si tu.

« Ultima Modificare: 13.Aug.2009, 02:20:45 a.m. de cristyyy2003 »
SX4  1,6

Offline Leutzu

« Răspuns #12 : 11.Aug.2009, 09:51:27 a.m. »
Va plangeti pentru o taxa de pod...mergeti in Franta sa vedeti cum scoateti cate 5-10E la fiecare suta de km sau in Italia unde la fel veti plati o taxa pe kilometru de autostrada. Si da, si in aceste tari sutneti obligati sa aveti vigniete... Da, veti spune ca noi nu avem autostraziile lor si nici soselele lor, insa ganditi-va ca ei sunt 50 de ani inaintea noastra, ei nu au avut parte de un regim comunist cum am avut noi, si apoi ganditi-va ca incetul cu incetul incepem sa avem si noi drumuri mai bune si mai practicabile - totusi ganditi-va acum 6-7 ani cum aratau soselele noastre - totusi acum sunt ceva mai bune...

Offline body

« Răspuns #13 : 11.Aug.2009, 09:58:50 a.m. »
Pai atunci hai sa-ti dau un exemplu si din tabara cealalta . Tarile Golfului . Nu platesti nici un leu pe autostrada si te rog sa ma crezi ca autostrazile lor sunt mai beton decat cele din occident . Atata vreme cat nu ti se ofera nimic , atata vreme cat autostrazile nu sunt construite in parteneriat public-privat ci sunt facute cu bani de la buget ( rovinieta , taxele din benzine etc ) NU TREBUIE SA SE CEARA BANI . Mai mult podurile alea de rahat sunt facute pe vremea lui ceasca , nu imi aduc aminte sa fi avut guvernantii de dupa 89 vre-o contributie .
Pentru cei protaxa , taceti si inghititi fratilor ca va meritati soarta .
PS Te invit pe drumul Ploiesti - Targoviste - Gaiesti sa vezi ce bun e !
« Ultima Modificare: 11.Aug.2009, 10:05:39 a.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #14 : 11.Aug.2009, 10:09:21 a.m. »
@salander, razak: Va rog sa va calmati amandoi.
@salander: Esti mai nou pe aici si ar fi pacat sa superi lumea chiar de la inceput. Sunt sigur ca poti expune aceleasi idei si intr-un mod civilizat.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 11.Aug.2009, 10:35:39 a.m. »
deco eu n-am nimic, in schimb sa fii pregatit de asalt ca ai Logan si omu nu agreeaza oamenii ce n-au suze pe forum

Salatica face parte din categoria celor ce intra pe forum, arunca un post si atat, omu n-are habar ca mai presus de masini pe noi ne leaga o prietenie!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #16 : 11.Aug.2009, 10:38:43 a.m. »
Tu vorbesti, cu golf in semnatura? :P
Pune repede swift-ul, ca sa nu se mai ia de tine! :P
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #17 : 11.Aug.2009, 10:42:06 a.m. »
Salatica face parte din categoria celor ce intra pe forum, arunca un post si atat, omu n-are habar ca mai presus de masini pe noi ne leaga o prietenie!

@razakule, te-ai cam aprins...
nici mie nu mi-a placut modul in care a postat prima data, dar lasa omul sa-si spuna parerea lui. acum daca a gresit poate fi atentionat fara sa ii gasesti nick-uri aiurea sau puerile.
nu iau apararea nimanui, dar hai sa nu alungam pe cineva de pe forum in modul asta doar pentru ca s-a exprimat gresit de prima data.
scuze de offtopic @deconectat

razak

• Vizitator
« Răspuns #18 : 11.Aug.2009, 10:55:32 a.m. »
A te exprima gresit inseamna sa n-ai intentia de a spune anumite lucruri! Vrei sa zici ceva si iese altceva, eu daca te fac pe tine idiot nu cred ca o zic din greseala, spun asta pentru ca asta vreau.

PS: Partea cu idiotul este o gluma.

Omu in toate posturile a tras discutiile catre flame-uri, nu cred ca o face din greseala, asta ii este caracterul.

A mai zis cineva o vorba de duh, prefer sa ramanem 300 cati suntem acum dar sa fiim de calitate!

Au mai fost membrii cu acelasi caracter si nu le-am dus lipsa dupa ce n-au mai frecventat forumul. Nu i-a bagat nimeni pumnul pe gat sa aibe de ce sa refuleze, asa ca nu-i inteleg comportamentul.

PS: Partea cu pueril, oh doamne , ti-am lasat alta impresie?  =))

Offline Leutzu

« Răspuns #19 : 11.Aug.2009, 11:51:16 a.m. »
Mai mult podurile alea de rahat sunt facute pe vremea lui ceasca , nu imi aduc aminte sa fi avut guvernantii de dupa 89 vre-o contributie .

Boss, tu cand iti cumperi o masina, dupa ce o cumperi nu mai bagi bani in intretinerea ei? O cumperi si mergi cu ea pana cade?

Crezi ca la un pod rutier inafara de asfaltul de pe el alta intretinere nu este?  Crezi ca daca ai construit un pod, acel pod nu o sa mai necesite bani pentru intretinerea sa? Apa sapa in fundatia acestuia si fara lucrari periodice de intretinere in 5-10 ani nu ar mai fi nici un pod acolo.

PS: Partea cu pueril, oh doamne , ti-am lasat alta impresie?  =))

Cred ca tie cand ti se spune pueril ti se face un compliment, pentru ca unui copil care abia a invatat sa mearga si sa vorbeasca sa-i spui pueril e un lucru mare... :P
« Ultima Modificare: 11.Aug.2009, 11:53:56 a.m. de Leutzu »