Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Stiri
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...
10
Mergi Jos
Autor
Subiect: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc ) (Citit de 16785 ori)
0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
:
10.Aug.2009, 03:12:44 p.m. »
Pe drumul de la mare m-am hotarat sa protestez in felul meu la taxa asta si am adunat monede de 10 bani pt plata . La ghiseu am avut mobilul pregatit pt filmare , dar tanti respectiva nu a scos nici un cuvant . Am platit la Giurgeni 8 lei in monede de 10 bani . De acum incolo voi plati toate taxele astea aberante numai in monede din astea mici . E singura forma de protest pe care o pot lua .
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
coq
Hero Member
Mesaje postate: 866
Gen:
Re: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )
«
Răspuns #1 :
10.Aug.2009, 03:27:32 p.m. »
O sa ajungi precum haiducii... cu pungile de "gologani la chimir"
Mda... trist ce sa zic, chestia este ca pana la urma metoda de protest tot pe noi ne afecteaza... vezi timp pierdut la ghiseu... nervi etc.
memorat
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |
salander
Newbie
Mesaje postate: 4
«
Răspuns #2 :
10.Aug.2009, 03:59:17 p.m. »
Din cauza unor astfel de destepti trebuie altii sa astepte minute bune pana numara casierita o gramada de monede. Mai bine ramaneti acasa si binoclati-va la fazele de doi lei filmate de altii ca voi cu telefonul mobil si pe care televziunile de rahat de la noi le prezinta ca stiri.
Cu astfel de oameni nu-i de mirare ca Romania a ajuns asa departe dupa revolutie si romanii au ridicat la nivel de arta impertinenta si nesimtirea.
memorat
SX4 1,6
Andrei Suzuki
Hero Member
Mesaje postate: 2982
Gen:
Respect a man's car and the man respects you!
«
Răspuns #3 :
10.Aug.2009, 06:29:48 p.m. »
Eu cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti tonul cu care te adresezi unui coleg de forum.
Sa intelegem ca tu esti printre desteptii care au bagat taxa asta cretina,nu? Din moment ce esti de acord cu ea.Ca din postul tau cam asta se intelege.
memorat
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI
PTR
Vizitator
«
Răspuns #4 :
10.Aug.2009, 06:56:17 p.m. »
Nu cred ca persoana de la ghiseu are vreo vina, nu ea a dat legea... ala e doar locul ei de munca. Ca avem niste incompetenti la conducere asta e altceva.
memorat
razak
Vizitator
«
Răspuns #5 :
10.Aug.2009, 08:16:26 p.m. »
@salander
, vezi ca din cauza celor ce ne conduc tara nu este ROMANIA acolo unde ti-ai dori tu, nu te deranjeaza ca aia fura absolut orice dar te deranjeaza plata cu monezi ... body este doar un pion de la care se trag venituri, la fel cum esti si tu.
Body a ales o metoda de protest la o taxa absolut stupida, platesti rovinieta pt drum, platesti accize la combustibil, mai platesti si taxe de pod care intra in buzunarele lor si nu in intretinerea podului. Vi se pare ca aveti parte de un drum bun pentru banii aia?
Daca restu sunt din categoria "stau si inghit, sunt baiat cuminte" nimic nu o sa se schimbe in tara asta, pe lucrul asta mizeaza in continuare mizeriile de la putere, nu mai avem sange in c*aie pentru a face o noua revolutie! Ne baga pumnul in gura si noi il acceptam!
«
Ultima Modificare: 13.Aug.2009, 02:19:37 a.m. de cristyyy2003
»
memorat
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #6 :
10.Aug.2009, 08:20:03 p.m. »
foarte tare modalitatea
dar din pacate nu este ea de vina sau el cine e la ghiseu
memorat
BXXENL
Hero Member
Mesaje postate: 1982
Gen:
«
Răspuns #7 :
10.Aug.2009, 08:21:28 p.m. »
Si eu sunt impotriva taxei, insa plata cu monezi nu prea ne ajuta cu nimic. Banii intra oricum in cont, drumurile la fel de proaste raman, si noi doar saracim pe zi ce trece. Ar trebui sa incetam sa mai trecem prin aceste puncte cateva zile. Sau sa ne ducem toti de dimineata pana seara numai cu bancnota cea mai mare.
memorat
SX4 1.5
Alex
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #8 :
10.Aug.2009, 09:35:35 p.m. »
@salander
1. Nu cred ca ne tragem de sireturi sa vorbesti pe tonul asta cu mine .
2. Nu stiu cum iti permiti sa-mi spui mie de revolutie , cand eu la revolutie am iesit in strada .
3. Sa inteleg ca esti de acord cu taxa ?Daca da , nu ai decat , eu unul nu-s de acord cu asemenea aberatii in contextul in care avem cele mai proaste drumuri din Europa . Am ales o metoda de protest , si dupa cum a reactionat tantii de acolo si din ce am mai citit si pe alte forumuri auto si nu numai nu am fost singurul care a ales aceasta metoda de protest . Au fost unii si mai tari decat mine cu monede de 1 ban si 5 bani .
4. Pentru linistea ta sufleteasca in urma mea nu mai era nici o masina ca sa astepte .
PS Pentru toti ceilalti .
Un drum spre litoralul romanesc si taxe pe litoral :
Taxa de pod ( 8 sau 10 lei in functie de locatie ) , 3 lei taxa de intrare in Mamaia x mai multe intrari ca doar nu stai numai in statiune , 15 lei de persoana taxa de statiune , la intoarcere iar taxa de pod ...pentru ce pana mea atatia bani dati degeaba ?
«
Ultima Modificare: 10.Aug.2009, 09:40:02 p.m. de body
»
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
Andrei Suzuki
Hero Member
Mesaje postate: 2982
Gen:
Respect a man's car and the man respects you!
«
Răspuns #9 :
10.Aug.2009, 10:01:20 p.m. »
Pentru alge,cocalari si pitipoance.
Eu zic ca merita.
memorat
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...
10
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Stiri
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
There was an error while thanking
Thanking...