Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Diverse NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021? (Citit de 3922 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ntire2000
Hero Member
Mesaje postate: 7560
47°133'N 24°496'E Absurdistan
Re: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?
«
Răspuns #20 :
04.Dec.2019, 12:57:10 a.m. »
Am vazut la un moment dat pe olx, un banc de acumulatori de Toyota (din dezmembrari, erau ok în procent de 90%)
Costa vreo 3000 de euro (la second).
Când aflati cât costa unul nou, va luati trotineta. Si aia e eco, si costa o nimica toata.
Mai exista anunturi (astia practic vând gunoaie aruncate de altii).
https://www.olx.ro/oferta/baterii-hybrid-2019-toyota-prius-auris-yaris-rav4-chr-camry-IDcPSsi.html#a29040f72c
Parerea mea e ca noi o sa ajungem la masini electrice atunci când or sa le puna vesticii la vânzare pe site-urile binecunoscute de second-handuri.
Cam cum umblam acum cu cazane din 2001 încoace.
memorat
スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #21 :
04.Dec.2019, 06:34:02 a.m. »
Optimismul tau e contagios
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
Costique
Hero Member
Mesaje postate: 2537
Gen:
Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
Göteborg
«
Răspuns #22 :
04.Dec.2019, 08:49:21 a.m. »
Se poate dar dupa cum am citit romanii sunt cei mai interesati europeni de masini electrice si cam stim cum prea multi si-au luat Q7 sa-l puna pe gaz ca nu aveau bani de combustibil...
Anul trecut s-au dublat vanzarile de electrice in Romania, asta imi aminteste de poanta lui Mark Twain de la inceputul autobiografiei, caci el de la nastetre a demonstrat aptitudini de "mare om", a marit populatia oraselului cu 1%...
In alta ordine de idei, in 2015 bateria reprezenta 57% din pretul unei electrice noi, azi este sub 50% si in 2022 estimarea este ca va ajunge la 20% din pretul unei masini noi. In domeniul dezvoltarii bateriilor sunt implicate toate universitatile si laboratoarele lumii (ma rog, cele de top) cu zeci de mii de oameni care cauta sfantul graal al bateriilor electrice pentru ca toata lumea stie ca orice solutie poate aduce o avere celui/celor ce o gaseste/gasesc. Din aceeasi cauza toti marii producatori de petrol stau in expectativa cu noile proiecte caci nu e clar care e combustibilul viitorului. Si nu, vantul si soarele singure nu acopera consumul plus ca sunt mai scumpe (termocentralele platesc certificate verzi si le incaseaza propietarii de eoliene si panouri solare care altfel sunt falimentari). Plus ca disparitia taxelor din fosili lasa bugetele statale cu gauri mari asa ca nu va bucurati prea mult, electricitatea pentru masini ca pret va creste pana va echivala incasarile din fosili. Nu dintr-o data dar cine stie. E doar joc de glezene tehnologic sa tina UE in joc...
Urmatoarea directie, cei care cautau petrol de acum vor incepe sa caute metale si alte minerale, toata industria de fosili se va reorienta catre materii prime de pe fundul marii. Dar asta va dura 20-50 de ani.
De aceea nu vad nici un motiv sa asteptati o Vitara noua in 2021 dar 2022 va fi un an cu multe lansari noi. Cu livrari din 2023....eventual...
memorat
Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #23 :
04.Dec.2019, 09:46:21 a.m. »
Dacă doriți să vă faceți o copie după off-topicul de aici acum e momentul. Urmează a fi șters fără mutare în alt loc.
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
The following users thanked this post:
dthem
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #24 :
04.Dec.2019, 09:55:58 a.m. »
In general ciclul de viata al unui model este acum de 7-9 ani - asta inseamna ca urmatoarea generatie a Vitarei va aparea prin 2022-2024.
In ceea ce priveste Grand Vitara, nu prea cred ca se va materializa prea curand un inlocuitor propriu al Suzuki,
cel mult un Rav4 modificat
.
Oricum, noile limite aferente CAFE ce vor intra in vigoare peste cateva saptamani si vor impacta masiv industria auto (si oferta de modele, motorizari, transmisii), va pune grav sub semnul intrebarii chiar existenta micului Jimny, daramite sa se mai lege Suzuki la cap cu un soft-roader mai mare...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
Romix
Full Member
Mesaje postate: 215
Gen:
București
«
Răspuns #25 :
11.Oct.2022, 08:36:47 p.m. »
Nu am observat daca a postat cineva, dar, cum topicul este despre New/Grand Vitara, acum am descoperit noul Grand Vitara 2023. La inceput am crezut ca e noul Sx4 S-cross 2022, dar se pare ca e o masina diferita. Sper sa o vedem si la noi cat de curand.
Uite unul dintre videoclipuri cu noul model. Imi place, are dotari care nu au fost puse pana acum nici pe Vitara, nici pe S-cross (charging pad pt telefon, guri de ventilatie si incarcator pentru scaunele spate, scaune ventilate, heads up display). Cred ca e rezultatul colaborarii cu Toyota (modelul Hyryder, pentru piata din Asia).
Se pare ca in India deja a aparut de ceva timp
«
Ultima Modificare: 11.Oct.2022, 08:48:19 p.m. de Romix
»
memorat
Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019
Hoinar
Hero Member
Mesaje postate: 718
Gen:
Brasov
«
Răspuns #26 :
11.Oct.2022, 09:00:44 p.m. »
Nu o sa o vedem, este pentru piata din India ...
memorat
Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
Don Napoleon
Sr. Member
Mesaje postate: 448
Gen:
Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
Bucuresti
«
Răspuns #27 :
11.Oct.2022, 10:16:26 p.m. »
Daca ne luam dupa ce s-a intamplat in trecut, 2023-2024, ar trebuie sa apara noua iteratie de Vitara.
Legata de aspect, tinand cont de trecut, Vitara din Europa avea foarte putine elemente exterioare in comun cu cea din India (Suzuki Vitara Brezza).
Modelul din India avand dimensiunii reduse din cauza taxelor din tara respectiva.
Grand Vitara in schimb are dimensiunile normale, sansele sunt ca sa fie restilizata pentru piata Europeana.
Dar ca exemplu, SX-4 Scross a primit anul asta un facelift serios, find un precursor al Vitara si este de asteptat ca sa urmeze aceasta.
memorat
Jurnal de bord SSS
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5496.0
Jurnal de bord Vitara
https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=11302.0
Romix
Full Member
Mesaje postate: 215
Gen:
București
«
Răspuns #28 :
11.Oct.2022, 11:10:01 p.m. »
E posibil sa intarzie introducerea pe piata din Europa, pentru ca s-ar canibaliza cu noul Sx4 S-cross. Au cam aceleasi dimensiuni si cam acelasi design.
Dar, cu noile dotari, imi place.
Peste cativa ani, daca va fi disponibila, va fi urmatoarea mea Vitara.
memorat
Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019
Catalln
Hero Member
Mesaje postate: 985
«
Răspuns #29 :
11.Oct.2022, 11:12:48 p.m. »
Mai degrabă ar corespunde la Toyota Corolla Cross.
memorat
Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Diverse NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?
There was an error while thanking
Thanking...