Autor Subiect: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?  (Citit de 3923 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?
« Răspuns #10 : 01.Dec.2019, 01:02:01 p.m. »
Va fi un model nou sau doar o motorizare noua pe actualul model?

Acelasi model....dar avand sistemul respectiv pt. incadrare in norme de poluare...din ce am inteles daca tu acum vrei sa-ti comanzi o Vitara nu ai de unde.....ca nu se mai fac fara "mild-hybrid" pt. ca nu se mai pot inmatricula...deci te duci la dealer si te amana pana in noiembrie(pana atunci fabrica va adapta si va monta sistemul pe masini), tu fiind cu banii in mana si dispus sa astepti.....deci daca am inteles bine pana in noiembrie va fi o pauza in livrarea de masini Vitara....
« Ultima Modificare: 01.Dec.2019, 01:13:49 p.m. de Soimu »
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Fujitsu

« Răspuns #11 : 01.Dec.2019, 01:35:52 p.m. »
Citeam pe undeva că din 2020 Vitara și S-Cross vor fi hibride PHEV (plug-in). N-ar fi o varianta rea.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline smiley

« Răspuns #12 : 02.Dec.2019, 01:11:13 p.m. »
@Fujitsu  parca si eu citeam acelasi lucru si mai mentiona tot acolo ca aceasta electrificare ar costa ~10 mii euro.
Acum nu stiu daca 10k peste pretul existent sau un pret "fara motor" care nu stiu cat o fi.

Totusi altceva e mai interesant si anume aparitia masinii pe care multi de pe forum si-o doresc si anume Tesla Cybertruck . Acolo nu va mai puteti plange de tabla subtire ca e asa de groasa de nici gloantele nu trec prin ea, barosul nu o indoaie nu se zgaraie totul la doar 38mii.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Soimu

« Răspuns #13 : 02.Dec.2019, 01:58:06 p.m. »
Citeam pe undeva că din 2020 Vitara și S-Cross vor fi hibride PHEV (plug-in). N-ar fi o varianta rea.

Practic si economic nu prea vad cum....daca la finalul lui 2020 abia de reusesc sa livreze cu "mild-hybrid" Vitara, sisteme care sunt de ceva vreme functionale pe Swift, Ignis si Baleno...poate doar in baza colaborarii cu Toyota, despre care credeam ca se refera la masinile de mic litraj...dar cine stie?...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 02.Dec.2019, 02:37:14 p.m. »
Nu e chiar același sistem ca acum. Momentan funcționează pe 12V, în viitor se trece la 45V.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #15 : 02.Dec.2019, 02:40:02 p.m. »

Totusi altceva e mai interesant si anume aparitia masinii pe care multi de pe forum si-o doresc si anume Tesla Cybertruck . Acolo nu va mai puteti plange de tabla subtire ca e asa de groasa de nici gloantele nu trec prin ea, barosul nu o indoaie nu se zgaraie totul la doar 38mii.

Eu sunt unul care mi-o doresc, dar după ce ... multe. Va dați seama, sa mergi de la Satu Mare la Constanta non-stop si electric...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Lerua07

« Răspuns #16 : 02.Dec.2019, 02:52:56 p.m. »
Si mie mi-ar place o Tesla Cybertruck, insa vorba ta "dupa ce.... multe" !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #17 : 02.Dec.2019, 03:00:08 p.m. »
Aprope sigur va fi un facelift care sa faca clara apartenenta la clasa "green", Vitara ca general design e prea noua sa vezi un design radical schimbat.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Daniel42

« Răspuns #18 : 03.Dec.2019, 08:40:29 p.m. »
Eu unul vreau sa o lase asa cum este si sa nu treaca la nici o tehnologie green sau hybrida pina nu se dezmeticesc, cu acele baterii suplimentare care sunt foarte scumpe si nu stiu cit sunt de fiabile . De elecrice nici nu vreau sa vorbesc cit de scumpe sunt si cite zile trebuie sa faci pe drum cu incarcatul ca sa mergi 1000 km si unde sa incarci ca statii nu sunt  . Sunt prostii pentru cei care nu ai duce capul . Masinile la ora actuala cu cit sunt mai complicate cu atat te costa mai mult . Si asta este o regula generala dupa 2009 incoace , doara nu vreti sa dea fabricile si service-urile faliment .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Fujitsu

« Răspuns #19 : 03.Dec.2019, 08:58:08 p.m. »
Mașinile trebuie sa se schimbe pentru că asta e politica zonei în care trăim: reducerea graduală a poluării produse de automobile. Pe an ce trece vom fi obligați să scoatem mai multi bani din buzunar pentru o mașină nouă care are un filtru sau o baterie in plus...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4