Autor Subiect: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?  (Citit de 3921 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tsf

Anul viitor(2020) vreau sa mi schimb Vitara...
Sunt f multumit de masina dar parca nu mi as lua la anul iar vitara si sa ma trezesc ca in 2021 apare noua vitara.m ar incanta foarte tare un nou grand vitara despre care nu stiu nicio informatie oficiala.clar daca as stii ca in 2021 ar aparea noul vitara sau grand vitara as mai tine vitara mea pana atunci.Daca nu imi face cu ochiul tot mai mult Tucsonul de 1.6 si 177cai....
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline kellogs

Re: Va aparea oare Grand Vitara sau noul Vitara pana in 2021?
« Răspuns #1 : 30.Nov.2019, 09:43:37 p.m. »
Alte Vitare nu mai apar. Ia Tucsonul, sau o tii pe asta veche.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Blitzu

« Răspuns #2 : 30.Nov.2019, 09:45:05 p.m. »
Deja vorbim de alta categorie de pret si clasa. Dacă astepti pana la salonul auto de la Geneva sau Frankfurt,vei afla informația de care ai nevoie. Eu in fiecare an in Ianuarie merg la salonul auto de la Bruxelles,care e mare,dar daca cineva scoate ceva nou pe piata,o va face la unul din cele 2 menționate mai sus.
De al dealerii locali nu vei afla prea multe fiindca ei nu se intereseaza prea mult de modelele pe care încă nu le pot vinde.
O Vitara va apărea în curând,varianta Hybrid,însă nu e nimic sigur despre cand si ce va fi.

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: tsf

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #3 : 30.Nov.2019, 10:22:21 p.m. »
din ce mi-a spus un dealer de la anul vor fi motorizari hibride pe toate modelele suzuki cu exceptia lui jimny care e o nebuloasa, la jimny au dat-o in bara rau cu noxele la noul model
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ntire2000

« Răspuns #4 : 30.Nov.2019, 10:46:57 p.m. »
La ce criza va fi în domeniul auto, mai bine ia-ti acuma ce gasesti pe piata.
Ca sa reduca din costuri o sa ajunga sa le faca iar din plastic si cartoane ca si Trabantul.
Si tot la 200 de km o sa cauti o priza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline tsf

« Răspuns #5 : 30.Nov.2019, 11:37:51 p.m. »
Mai un model imi face cu ochiul dar din pacate nici de el nu stiu nimic oficial.Renault Arkana...se zvoneste ca o sa l.comercializeze Dacia...

Offline Blitzu

« Răspuns #6 : 01.Dec.2019, 11:45:36 a.m. »
Mai un model imi face cu ochiul dar din pacate nici de el nu stiu nimic oficial.Renault Arkana...se zvoneste ca o sa l.comercializeze Dacia...
Engine1.3 L I4 turbo (petrol)
1.6 L I4 (petrol)
Transmission5-speed manual
6-speed manual
X-Tronic CVT
Arata interesant dar combinația de motoare/cutii nu prea imi place. Renault au cutii automate,nu inteleg de ce merg pe CVT

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #7 : 01.Dec.2019, 12:51:42 p.m. »
Anul viitor(2020) vreau sa mi schimb Vitara...
Sunt f multumit de masina dar parca nu mi as lua la anul iar vitara si sa ma trezesc ca in 2021 apare noua vitara.m ar incanta foarte tare un nou grand vitara despre care nu stiu nicio informatie oficiala.clar daca as stii ca in 2021 ar aparea noul vitara sau grand vitara as mai tine vitara mea pana atunci.Daca nu imi face cu ochiul tot mai mult Tucsonul de 1.6 si 177cai....

Eu merg pe noul Peugeot 2008, va fi probabil disponibil la anul in vara sau imediat după. In mod sigur va fi non electric, leasing. Asta pentru ca in cei 3 ani de leasing sa se matureze piața mașinilor electrice, caci de la anul va fi invazie, toți marii producători trec pe electric. E si normal, așa cum am spus-o de nu știu cate ori, UE-Europa daca nu vinde tehnologie moare, nu mai exista. Corporația Northvolt construiește la nord de Stockholm o mare uzina de baterii, numai Volkswagen a contribuit cu peste un miliard de euro.
PS: unii analisti se asteapta la mari progrese in domeniul bateriilor avand in minte capabilitatile prezentate de Tesla pentru Cybertruck. Tesla investeste masiv in cercetare si se asteapta ca aceste investitii sa aduca rezultate in urmatorii 2 ani.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Soimu

« Răspuns #8 : 01.Dec.2019, 12:56:11 p.m. »
Din ce mi s-a spus(interesandu-ma pt. cineva dintre prieteni la un dealer) actualul nou Vitara se va livra din noiembrie 2020 avand sistemul actual "mild-hybrid"....care exista deja pe Ignis si Swift...

Iar cumpararea unui automobil electic nu cred ca este oportuna in urmatorii 4-5 ani datorita lipsei infrastructurii (vor fi cozi uriase la incarcare) si nici bateriile nu vor tine prea mult...(BATERIILE VOR TREBUI STANDARDIZATE, la toate marcile si facute cu sistem de inlocuire rapida pe toate tipurile de masini sa le poti inlocui usor, la "benzinarie"....vad treaba ca fiind de durata, si total nerentabil sa ai auto electric pana in 2025, doar sa ti se dea de la servici...
« Ultima Modificare: 01.Dec.2019, 01:06:27 p.m. de Soimu »
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000, Dogy

Offline tsf

« Răspuns #9 : 01.Dec.2019, 12:58:08 p.m. »
Va fi un model nou sau doar o motorizare noua pe actualul model?