Autor Subiect: De ce Ignis?  (Citit de 15839 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: De ce Ignis?
« Răspuns #40 : 06.Mar.2011, 01:38:38 p.m. »
Eu zic ca se preteaza :)) acum depinde de sofer si cat de dispus esti sa ajungi unde ti-ai propus.
Eu am urcat pana la Piatra Arsa.

« Ultima Modificare: 06.Mar.2011, 05:44:42 p.m. de Stefan »
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #41 : 06.Mar.2011, 01:49:28 p.m. »
Parerea mea e ca Ignisu cu sistemul 4x4 de pe SX4 ar fi fost excelent!
E mic,inalt si usor. Pe langa asta,unghiurile de atac si degajare sunt bune. Ce ai vrea mai mult?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hugbear

« Răspuns #42 : 06.Mar.2011, 02:34:40 p.m. »
pana la urma Ignis e un crossover sau nu ?
"What's in a name?" Pana la urma Ignisul stie, poate si vrea. Asta conteaza.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline george_07

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #43 : 06.Mar.2011, 11:30:23 p.m. »
Multumesc huqbear asta era idea daca poate merge pe niste drumuri forestiere  gen Piatra Arsa.
Nu am avut curaj sa merg cu Clio Symbol chiar daca era vara si drumul uscat. Garda la sol la Symbol este 140 mm si nu am riscat.

Acum mai am o intrebare  Ignis 1,3 fara 4x4 este capabil sa urce acolo ( Cabana Piatra Arsa)? si in ce conditii de drum ( uscat, ud, noroi, zapada etc)
zarurile au fost aruncate!

Offline george_07

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #44 : 07.Mar.2011, 07:58:38 p.m. »

Multumesc huqbear asta era idea daca poate merge pe niste drumuri forestiere  gen Piatra Arsa.
Nu am avut curaj sa merg cu Clio Symbol chiar daca era vara si drumul uscat. Garda la sol la Symbol este 140 mm si nu am riscat.

Acum mai am o intrebare  Ignis 1,3 fara 4x4 este capabil sa urce acolo ( Cabana Piatra Arsa)? si in ce conditii de drum ( uscat, ud, noroi, zapada etc)
zarurile au fost aruncate!

Offline tony83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #45 : 29.Dec.2011, 12:37:33 p.m. »
      Salutare tuturor posesorilor de ignis ,e prima mea postare aici, nu am suzuki(defapt sunt fost posesor de ford diesel  pe care l-am vandut cind am plecat din tara si de care am fost fff multumit timp de 4.5 ani ) dar mia placut ce am citit pe forum despre ignis si ma gandesc serios la intoarcerea in tara peste vreo 4   5 luni sa-mi iau sii eu o masinuta cu garda mai inalta decat fordul ce l-am avut pt ca imi place la nebunie muntele si de multe ori fordul nu sa dovedit masina perfecta pt. asa ceva in rest toate bune si frumoase despre ea.   Si altceva ce mi-a atras atentia la ignis e 4x4 dar daca poate sa ma lamureasca cineva daca si varianta diesel are 4x4 pt .ca pana acum nu am vazut nimic despre ignis  disel 4x4.
     Iar daca nu este atunci o sa ma orientez catre benzinare dar in orice caz 4x4 . Poate ma lamureste cineva diferenta dintre 1.3  si 1.5 .

Multumesc anticipat pentru toti binevoitori care se gandesc sa ma ajute

Offline Batranul

« Răspuns #46 : 01.Ian.2012, 07:29:28 a.m. »
motorizarile lui ignis sunt asa:
1.2 diesel
1.3 si 1.5 benzina

eu am modelul de 1.5 benzina 4wd din mai multe considerente: nimic nu suplineste mai bine puterea motorului decat capacitatea cilindrica (am vrut motorul cel mai mare); in plus modelul 1.5 4wd ar fi cel mai bine echipat: aer conditionat, oglinzi electrice (si incalzite), scaune incalzite, proiectoare si tot felul de alte chitibusarii care vei vedea ca-s foarte utile.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline tony83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #47 : 03.Ian.2012, 06:23:30 p.m. »
Multumesc mult e bine de stiut orice amanunt .Oricum mai am pana in vara cand ajung acasa si pana atunci am tot timpul sa ma documentez dar orcum cel mai bine aflu lucrurile de la posesori e de inteles.

Offline Batranul

« Răspuns #48 : 03.Ian.2012, 08:07:29 p.m. »
daca ai rabdare poti citi http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/suzy-blue-ignis-1-5-4wd-glx/
e jurnalul meu de bord - e posibil sa gasesti raspunsuri la intrebari pe care inca nu ti le-ai pus

de atunci am masina si is supermultumit de ea
o s-o schimb in urmatorii 2-3 ani doar daca mi se mareste familia la 4 membri - acu in 3 membri ne descurcam!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline impudicus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #49 : 09.Feb.2012, 02:38:51 p.m. »
Salutare tuturor. Incepand de ieri, un Ignis albastru adriatic, 1328cmc, cu 108.000 km, din 2005, a intrat in posesia mea. L-am privit pe geam pana tarziu. Astazi m-a dus la serviciu 2o de km. Incep sa regasesc placerea de conduce, dupa ce vreo sapte ani Nubira mea credincioasa si-a facut datoria.
De ce Ignis ? Pentru ca tragand linie si adunand, a strans cele mai multe puncte favorabile fata de pretentii & other stuff. Plus faptul ca nevasta-mea e incantata de ea. Inca nu stiu daca e baiat sau fetita, ramane sa-i dam un nume.
Laurentiu, Deva.