Autor Subiect: De ce Ignis?  (Citit de 15838 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De ce Ignis?
« Răspuns #20 : 30.Ian.2010, 09:20:08 p.m. »
- Offff, tot modelul ala vechi de care sunt si io indragostit.  :fluier:  :x
« Ultima Modificare: 31.Ian.2010, 12:56:23 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline costi neacsu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #21 : 14.Iul.2010, 11:46:53 p.m. »
Servus tuturor,
Avand in vedere ca mai nou sunt posesorul unei noi masinutze SX4, ma gandesc, cu un oarecare regret, sa dau IGNIS-ul meu, care mi-a fost la bine si la rau, in ultimii 5 ani. Ar putea cineva sa imi spuna care ar fi gama de preturi pentru un Suzuki Ignis, 1.3, an 2005, 120 mii km la bord, 93 cp? Multumesc

Offline Batranul

« Răspuns #22 : 15.Iul.2010, 08:06:09 a.m. »
Hmm...
Eu am dat pe a mea anul trecut, in confuguratia: 4 ani vechime, 70.000 km in bord, motor de 1.5 4x4 - 5 000 euro  ;).

Sau intri pe mobile.de si setezi ca si criterii de cautare criteriile masinii tale si vezi ce rezultate primesti  :D
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline rolly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #23 : 21.Aug.2010, 06:59:51 a.m. »
Am avut nevoie de o masina noua 4x4 care sa nu depaseasca suma de 12 000 de euro, atunci, in 2007...in suma asta erau doar Lada Niva cu un pret in jurul sumei de 10 000 si Suzuki Ignis cu 11 879...cum nu aveam nevoie doar de iesiri in teren, ci si o masina care sa arate decent si pe asfalt, am ales Ignisul...acum, dupa 3 ani, sunt total indragostit de masina, n-as da-o nici daca as primi pretul cu care am cumparat-o, la valoarea de acum a euro :)..are tot ce imi trebuie: pentru oras e excelenta, fiind scurta se poate parca foarte usor, te strecori lejer in trafic; pentru drum lung imi place mult pozitia inalta la volan care asigura o buna vizibilitate, iar pentru teren, spre deosebire de unii care afirma ca nu prea e masina cu care sa intri in teren, eu unul sunt foarte multumit de ea avand in vedere ca m-a scos din noroi de pana la jumatatea rotilor, ca am mers pe aratura sau prin zapada mai inalta decat garda la sol..situatii peste care da tot omu' cand iese cu masina in natura patriei :))
2007 Ignis 1.3 VVT 4X4  93 CP
AB 86 NDR

Offline sanduraveica

« Răspuns #24 : 21.Aug.2010, 01:33:48 p.m. »
      Bine ai venit alaturi de noi, >:D< felicitari pentru alegere, e o masinuta buna la toate(pacat ca nu se mai fabrica). Si eu tot din 2007 o am, tot de noua si am aceleasi pareri ca tine. Iti urez un milion km. fara reparatii si fara necazuri! :)
  • Ignis

Offline Marci

« Răspuns #25 : 12.Feb.2011, 04:41:54 p.m. »
Sanatate si voua si masinilor voastre!!! De o saptamana sunt posesorul unui Ignis 1.5 4*4. De ce am ales? pt. ca aveam nevoie de o masina care sa ne scoata la drumul asfaltat care este la 1 km de casa mea,indiferent de vreme. In timpul iernii sunt zile cand suprafata este f. alunecoasa si urcam 1 km cu oarecare emotii. Nu s-a intamplat sa nu ajung la servici in nici o zi(aveam oricum gume de iarna),dar pt. a fii mai linistit am ales aceasta solutie 4*4.Masina este a sotiei dar binenteles si eu o conduc,recunosc cu placere  :). Masina am vazut-o intamplator in piata din CJ(eu cautam altceva),in urmatoarea zi am cumparat-o.Am vrut SX4 dar si asa am dat multi bani pe Ignis,nu-mi permiteam mai mult.Masinuta are dotari decente pt. secolul nostru,una mai putin dotata nu as fi cumparat,nu accept idea de a avea masina fara AC in zilele noastre.Pe langa asta mai are  un aspect destul de ok,daca nu are probleme de fiabilitate consider ca am facut o buna achizitie.Imi place incalzirea din scaune si pozitia de condus.Sistemul audio este satisfacator,dar acum nu am bani de inbunatatiri,doar pt. prioritati(schimb uleiuri,filtre si gume de vara).Apropo si computeru este jalnic,dar am trecut peste asta findca imi doream un 4*4. Sper ca am facut o alegere buna,Doamne ajuta.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline miocrl

« Răspuns #26 : 12.Feb.2011, 09:10:46 p.m. »
sa il stapaniti sanatosi :)

Offline sanduraveica

« Răspuns #27 : 13.Feb.2011, 12:05:23 a.m. »
   Sa nu-ti para rau si sa nu dai cu pietre in mine, e o masinuta buna, cuminte, nu e sofisticata, fitoasa si te asculta mereu!! Ca fiecare, avem si noi mici defecte, probleme da' cine nu are, deci felicitari, 1milion km. fara reparatii fara evenimente si sunt sigur ca o sa o conduci mai mult decat sotia!!! :good:
  • Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #28 : 13.Feb.2011, 08:16:54 a.m. »
Felicitari pentru achizitie!

Masina daca e bine intretinuta, ofera satisfactii pe masura. Incalzirea in scaune e de milioane iarna. Tractiunea integrala te duce linistit oriunde ai nevoie, mai ales iarna cand face intr-adevar diferenta.

Computerul de bord nu e punctul forte. Eu iti recomand sa presupui ca nu are computer de bord - e mai simplu asa  :D.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #29 : 13.Feb.2011, 05:50:36 p.m. »
@ Marci, multi km cu noua achizitie si, pentru putina incurajare, cele cateva mici neajunsuri pe care le-ai sesizat sunt nimic fata de satisfactiile pe care le ofera aceasta masinuta. O am deja de 3 ani si ceva si cred ca nu o voi vinde nici peste 5 ani, atat de bine ma inteleg cu acest model.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+