Autor Subiect: Amortizor spate curs  (Citit de 4820 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Amortizor spate curs
« Răspuns #10 : 29.Iul.2020, 01:08:17 p.m. »
Nu ai procedat corect, trebuia să le ceri confirmare de intrare în service cu descrierea defectului reclamat și confirmare scrisă post inspecție că nu este nimic în neregulă. Cu cele 2 documente te duci la ANPC sau în instanță ulterior, dar în 90% din cazuri nu se ajunge acolo pentru că cel puțin Suzuki intră automat pe modul ”de treabă” când faci vorbire de documente scrise și angajante juridic.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: ntire2000, smiley

Offline smiley

« Răspuns #11 : 29.Iul.2020, 01:54:34 p.m. »
@dthem Era o treaba buna daca stiam asta, ma gandesc ca ar trebui facut si un thread de "HOW-to claim warranty" sa stie toata lumea cum sa procedeze.
Sper totusi sa nu mai apara alta problema, mai trece un an si putin si am scapat de minunatia asta de garantie o sa-mi pot face de cap la ce service vreau eu :)

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Dogy

« Răspuns #12 : 29.Iul.2020, 02:19:34 p.m. »
Nu ai garantia de 10 ani/200.000 km?
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline smiley

« Răspuns #13 : 29.Iul.2020, 02:33:05 p.m. »
Cred ca mi s-a spus cand am achizitionat masina ceva de genul ca dupa primii 3 ani, sau chiar atunci pe loc pot prelungi (contra cost) inca 4 pentru motor si cutie . Asta cred ca mi s-a spus. Dar de 10 ani sau 200 k sigur nu am auzit.

Offline Dogy

« Răspuns #14 : 29.Iul.2020, 02:49:51 p.m. »
Intrebam pentru ca observ ca ai Vitara Facelift si parca de la lansare a avut garantia 3 + 7 ani (3 ani sau 100.000 km garantie totala si inca 7 ani sau pana la 200.000 km pentru motor si cutie).
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #15 : 29.Iul.2020, 02:50:19 p.m. »
...... mai trece un an si am scapat de minunatia asta de garantie o sa-mi pot face de cap la ce service vreau eu :)

In sensul ca te apuci sa cumperi piese din banii tai?
Eu zic sa te întorci frumos în reprezentanta si sa ridici un pic tonul.
Amortizoarele alea se schimba pe garantie, chiar daca doar unul este afectat; este vorba de stabilitatea masinii si implicit siguranta rutiera.
Ia spune-le ca faci reclamatie la RAR si vezi ce ochi fac respectivii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline smiley

« Răspuns #16 : 29.Iul.2020, 04:01:05 p.m. »
@ntire2000
Da pai odata iesit din garantie o sa imi cumpar piese si tot ce trebuie pentru mentenanta pe cont propriu , vor fi instalate de un mecanic de treaba cu care inca am tinut legatura pentru ca mai am o Fabia care implineste acusi 21 de ani deci mai trec din cand in cand pe la el , astfel am incheiat cu reprezentanta.

Cat despre intamplarea de astazi ce sa spun, trebuia sa fi facut din prima cum a spus Dthem ca de acum faptul e consumat, daca totusi se mai aduna in 3 luni stropi de ulei pe amortizor ma mai duc odata daca nu oricum mi-am propus sa merg la alta reprezentanta pentru ultima revizie.

Offline kellogs

« Răspuns #17 : 29.Iul.2020, 04:10:29 p.m. »

E de Doamne fereste ce se intampla cu garantiile astea, cand o sa fie sa schimb masina revin fericit la SH unde pot sa ma ocup linistit singur de problemele masinii :))

Eu am facut fix asta dupa 1 an de revizii la ei. Am vazut care e treaba, a doua revizie am facut-o in afara retelei Suzuki.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ntire2000

« Răspuns #18 : 29.Iul.2020, 11:11:05 p.m. »
@ntire2000
Da pai odata iesit din garantie o sa imi cumpar piese si tot ce trebuie pentru mentenanta pe cont propriu

Gândesti gresit.
Sa dai 100 de euro pe niste amortizoare care fac obiectul garantiei mi se pare o atitudine paguboasa.
De ce sa renunti la un drept al tau - garantia, doar ca sa favorizezi perpetuarea unei mentalitati nesimtite de fentare a clientului din partea unui prestator de servicii?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 29.Iul.2020, 11:25:17 p.m. »
Să nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să vă stric distracția, dar avem  o zonă destinată garanției și problemelor întâmpinate. Aici e vorba despre probleme tehnice.