Astazi am fost la Doly Iasi, am zis ca daca tot vine revizia, sa imi schimbe si amortizoarele daaaar surpriza trista.
Se uita mecanicul sef 2 secunde la amortizorul curs 2 sec la ala bun si ii spune muncitorului mecanic sa stearga amortizorul cu o carpa de combinatia de praf + ulei care acum era mai groasa(2 ani s-a tot adunat) si apoi sa balanseze masina sa vada daca mai curge. Imi spune mie ca asta e procedure de la Suzuki, alfel nu deconteaza.
Eu ma uitam ca la un film de comedie in care subiectul de batjocura sunt eu. Cum sa imi zica ca verifica sa vada daca ceva care a curs, mai curge...in conditiile in care amortizorul ala curge foarte putin si balanastul masinii il comprima poate 2-3 cm si nu brutal ca o groapa.
In final mi-au spus ca la revizie daca se aduna iar il schimba. Dar au uitat sa faca poza care trebuie pentru decont, deci nu o sa il poata schimba daca se aduna iar ulei, o sa il stearga iar cu o carpa.
E de Doamne fereste ce se intampla cu garantiile astea, cand o sa fie sa schimb masina revin fericit la SH unde pot sa ma ocup linistit singur de problemele masinii
)