0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
2. Geamul sofer nu mai coboara automat. Doar urca. Inainte cand il coboram si apasam mai bine pe buton, geamul se ducea automat in jos. acum nimic. il cobor manual.Abia e prima zi cu bateria pe masina. Sper sa nu mai observ si altele. Intrebarea e: sunt simptome normale? E ceva temporar pana se incarca bine bateria sau e o chestie de respingere de masina.Multumesc
Salut...Multumesc
La Vitara mea cu sistem Stop&Start a trebuit sa schimb bateria originala in luna septembrie (luminile masinii au inceput sa palpaie iar pe baterie aparusera urme de sulfatare, cruise control-ul se dezactiva singur in mers, consumul mediu se reseta fara sa fac plinul la masina, nu se mai activa functia Stop&Start desi conditiile pt ca ea sa functioneze se indeplineau).Bateria recomandata de un magazin specializat a fost VARTA SILVER DYNAMIC AGM 60Ah 560901068 D52. De atunci nu am mai avut nicio problema cu masina. A fost cam scumpa bateria (535 lei) dar a meritat, am scapat de o grija. Luati ce e mai bun pt masina voastra ca sa nu riscati sa ramaneti in pana pe drum...
Asta mi-am pus si eu - e un upgrade.