Autor Subiect: Vacanta 2009 [Siriu si Vadu]  (Citit de 2922 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Vacanta 2009 [Siriu si Vadu]
« Răspuns #10 : 11.Aug.2009, 08:23:23 p.m. »
Yup, am nimerit, m-am oprit la vreo juma' de km nord de cherhana. Din pacate, fiind prima data in zona, n-am stiut ca mai e un drum de acces prin spatele cherhanalei, asa ca am luat-o pe plaja, unde am si parcat :( ca taranu' la oras... Asta e, acum m-am lamurit, data viitoare o sa stiu! Ca o paranteza, am reusit sa-mi intepenesc masinuta in nisip (m-am infipt prea aproape de dune si a intrat fata mai adanc decat era cazul cu cauciucuri de vara :D ) Din fericire, lopatica din dotare si doua protectoare de genunchi din expandat (cazate permanent in portbagaj) si-au facut treaba de minune... Iaca si pozele promise:

"Dune Zuza":

Zuza pe plaja (capcana nisipurilor :) ):

Zuza eliberata  :good: :

Prieteni ocazionali:

Invitatie la Cetatea Histria:

Grand finale = panorama plajei: (dimensiune mare, se incarca greu!)
« Ultima Modificare: 11.Aug.2009, 08:30:04 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 12.Aug.2009, 07:44:32 p.m. »
am reusit sa-mi intepenesc masinuta in nisip (m-am infipt prea aproape de dune si a intrat fata mai adanc decat era cazul...)
:pardon: Imi pare rau ca nu te-am avertizat asupra acestui aspect :(.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #12 : 12.Aug.2009, 07:47:47 p.m. »
A, cand e sa se intample, nici daca erai langa mine nu puteai preveni asta... De fapt s-a intamplat incercand s-o mut din spatele cortului (nisip normal) in fata, nde era o "balta" de nisip moale si adanc. Oricum, dupa cum ziceam, un pic de "lopatat" a rezolvat rapid problema.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 12.Aug.2009, 07:52:17 p.m. »
Catamaranul acela gomflabil e interesant :) Cat a costat? 4000 Eur?
"Catamaranul" nu a costat prea mult. A fost doar o joaca de navigatie ( teste de pinze si derivoare ;) ))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #14 : 12.Aug.2009, 08:47:45 p.m. »
Tot din Vadu:

Din pacate noi ne-am trezit cu o gloata de manelisti cu tot ce le trebuia (generator, lumini, boxe) lanaga noi vineri seara, asa ca am ales sa ne scurtam sejurul...Eu zic ca nu mai dureaza 2 ani pana se transforma intr-o noua Vama.
« Ultima Modificare: 12.Aug.2009, 08:51:05 p.m. de deconectat »
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 12.Aug.2009, 09:46:48 p.m. »
Eu zic ca nu mai dureaza 2 ani pana se transforma intr-o noua Vama.
Asa am spus si eu in 2005 cind s-a facut ceva publicitate locului insa, SPER ca din cauza utilitatilor reduse, asta sa nu se intimple prea curind.
Noi am cantonat intre "Cap Midia" (Unitatea Militara) si cherhanaua Vadu. Am fost feriti de asemenea specimene.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 16.Aug.2009, 05:38:06 p.m. »
Deja se fac planuri. Daca eram intr-o tara cu apa calda, eram :) Asa, nu pot sa fiu decat :( ...
« Ultima Modificare: 16.Aug.2009, 05:39:59 p.m. de hugbear »

Offline danker

« Răspuns #17 : 16.Aug.2009, 07:26:12 p.m. »
data viitoare o sa stiu!

- Data viitoare, poate mergem si noi, ca tare ne-ati "nervat" cu salbaticia si frumusetile alea, bravo Laurentiu! bravo Ursule!  :clap:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Laurentiu

« Răspuns #18 : 16.Aug.2009, 07:32:22 p.m. »
- Data viitoare, poate mergem si noi...
Sa speram ca autoritatile nu-si vor pune planurile in aplicare prea repede. Ar fi frumos sa prinda si copiii sau nepotii nostri putina salbaticie si liniste.
  • Suzuki SX4