Autor Subiect: Vacanta 2009 [Siriu si Vadu]  (Citit de 2921 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Vacanta 2009 [Siriu si Vadu]
« : 06.Aug.2009, 11:35:23 p.m. »
O vacanta frumoasa. De multi ani nu am mai avut parte de aproape 2 saptamini de liniste.
Anul asta am imbinat muntele cu marea si a iesit o vacanta super. In ambele locatii am prins mult soare, voie buna, mincare si bautura pe cinste si doar 2 ploi (una la munte si alta la mare) care au mai domolit arsita verii.
1. Siriu

2. Vadu (plaja intre Corbu si Vadu)

Khaos edit: NU MAI PUNETI POZELE PE VERTICALA!!
« Ultima Modificare: 10.Aug.2009, 12:46:00 p.m. de ..::Khaos::.. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline coq

Re: Vacanta 2009 [Siriu si Vadu]
« Răspuns #1 : 07.Aug.2009, 12:04:05 a.m. »
Bravo ce misto si eu trebuia sa ajung pe la vadu vara asta dar... nu s-a mai potrivit... cata liniste este acolo
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 07.Aug.2009, 12:17:35 a.m. »
...cata liniste este acolo
Dupa cum se misca treburile, nu va mai dura mult timp linistea sau va fi inaccesibila muritorilor de rind.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 07.Aug.2009, 02:04:39 p.m. »

Foarte frumos.
    Catamaranul acela gomflabil e interesant :) Cat a costat? 4000 Eur?
« Ultima Modificare: 07.Aug.2009, 02:27:33 p.m. de sx4alex »

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 07.Aug.2009, 03:06:09 p.m. »
Excelenta excusie, mai ales partea de la mare intr-o zona in care, desi nu-i asa departe de mine, n-am apucat sa ajung.
Cand iti mai faci timp, poate pui si o descriere mai detaliata (acces, facilitati, "fauna" :) etc)
Dupa cum se misca treburile, nu va mai dura mult timp linistea sau va fi inaccesibila muritorilor de rind.
Adica? Se baga si aici "investitorii strategici"? :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 07.Aug.2009, 08:30:27 p.m. »
Cand iti mai faci timp, poate pui si o descriere mai detaliata (acces, facilitati, "fauna" :) etc)
De la terminarea satului Corbu, se face imediat la dreapta (se intra in satul Vadu), se trece prin fata IMRului (fosta Intreprindere de Metale Rare) dupa care se urmeaza drumul betonat pina la o intersectie in "Y". Aici se paraseste drumul betonat si se intra pe drum de nisip batatorit, drum ce duce spre o fosta cherhana. De aici iti poti alege singur locatia de campare care-ti convine.
Facilitatile nu-s prea multe - campare gen naufragiati :). In primul rind e liniste si nu se aud manele. Te trezesti cind vrei, te culci cind vrei, nu te deranjeaza nimeni. Apa potabila si gheata ti-o aduci din Vadu si o tii la rece intr-o groapa facuta in nisip peste care tragi masina ;).
Ca fauna, am vazut coiotii de delta (nu enoti). Niste ciini ogirjiti care nu stiu sa latre; doar scheuna si umbla noapte dupa mincare.

In 2005 am cantonat putin mai sus, spre Delta. Anul asta nu am mai avut loc acolo pt ca se infiintatse deja o "terasa". Se pare ca localnicii isi concesioneaza parcele pe 99 de ani si se va ajunge ca plaja sa fie inchiriata cu toate ca este in "granita" cu rezervatia naturala a Deltei Dunarii.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 07.Aug.2009, 09:23:37 p.m. »
Mda... Ca tot ce-i frumos pe la noi, va fi exploatat pana la derizoriu. Pacat!
Intre timp, cred ca ti-a cazut o poza pe jos :D :

Si inca ceva: pirostriile alea-s MARFA!!!
« Ultima Modificare: 07.Aug.2009, 09:26:01 p.m. de hugbear »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 08.Aug.2009, 09:16:05 p.m. »
pirostriile alea-s MARFA!!!
Le-am facut adaptabile pt orice teren si ........ deschidere.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 08.Aug.2009, 09:40:45 p.m. »
Asa ce m-a 'nervat pozele lu' Laurentiu, ca azi, dupa ce mi-am terminat treaba, am dat o fuga pana la Vadu si inapoi!   :good:
Poze, dupa ce le sortez... Acu' ma duc la dus, sa-mi scot nisipul de pe unde a intrat!  :P

(P.S.: Laurentiu, sper ca nu-i problema daca postez tot aici, ca sa nu mai deschid alt topic pe acelasi subiect...)

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 09.Aug.2009, 05:38:20 p.m. »
(P.S.: Laurentiu, sper ca nu-i problema daca postez tot aici, ca sa nu mai deschid alt topic pe acelasi subiect...)
Nu-i nici o problema :). Sper sa fi ajuns pe unde trebuie; cherhanaua Vadu: http://www.wikimapia.org/#lat=44.4687267&lon=28.8102776&z=18&l=29&m=b&search=vadu
  • Suzuki SX4