Autor Subiect: Oferta iarna Suzuki  (Citit de 3408 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Oferta iarna Suzuki
« Răspuns #30 : 06.Oct.2020, 09:56:29 a.m. »
Momentan nu vreau sa dau dealer/oras
    Interesant !
Baieti, sa nu ne mai agitam, colegul se pare ca  a achizitionat masina middle of nowhere, deci numai acolo se poate intampla situatia cu talon, etc.! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Heavyd

« Răspuns #31 : 06.Oct.2020, 02:55:38 p.m. »
Nu vreau sa fiu carcotas dar am mai observat o chestie ciudata
Cauciucurile ce se dau la promotie au urmatoarea dimensiune

215/60R16 99H

din pacat roata cu carecteristicile respective nu este mentionat nici in CIV si nici pe certificatul de conformitate
singura ce ii mentionat ii   215/60R16 95H
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline dthem

« Răspuns #32 : 06.Oct.2020, 03:05:22 p.m. »
Pai 99H e indice de incarcare mai bun decat 95H cat zic reglementarile tehnice minime. Deci chiar esti carcotas ca ai primit anvelope mai bune.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Heavyd

« Răspuns #33 : 06.Oct.2020, 03:10:14 p.m. »
eu stiam ce trebuie respectat egsact ce este trecut
Poate gresesc...
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline dthem

« Răspuns #34 : 06.Oct.2020, 03:27:15 p.m. »
Dimensiunile trebuie respectate intocmai. Indicii de viteza si incarcare trebuie sa fie la valorile minime. Tu ai 99 (incarcare) si H (viteza), iar limita minima e 95 (incarcare) si H (viteza) pentru masina ta. Asa ca totul e ”egsact” cum trebuie sa fie, ba chiar mai bine.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline gabi males

« Răspuns #35 : 06.Oct.2020, 03:38:00 p.m. »
Dealerii au posibilitatea sa verifice inmatricularea in sistemul informatic, asa ca solicitarea copiei talonului e o chestie de moda veche (unii ar zice birocratie comunista  =))).
Ordinul zice ca e obligatorie inmatricularea in termenul respectiv. Cand ai semnat contractul de finantare cu rabla, ti-ai asumat si asta. Daca nu te conformezi, trebuie sa platesti masina la pret intreg - deci mai datorezi o diferenta.
In plus,dacă ai achiziționat mașina prin programul Rabla,un an de zile nu ai voie sa o vinzi. In caz contrar,ANAF te va pune sa plătești suma obținută prin program
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Fujitsu

« Răspuns #36 : 06.Oct.2020, 08:57:08 p.m. »
Da ? Asta n-am știut. Care e legea cu astfel de prevederi ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline gabi males

« Răspuns #37 : 06.Oct.2020, 09:17:43 p.m. »
Sincer, nu știu care este dar, amănuntul ăsta l-am aflat astăzi. Am văzut că erau colegi interesați de program. Acum 2 săptămâni mai erau 8.000 de tichete rabla.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline badmania98

« Răspuns #38 : 14.Oct.2020, 10:44:32 p.m. »
Dealerii au posibilitatea sa verifice inmatricularea in sistemul informatic, asa ca solicitarea copiei talonului e o chestie de moda veche (unii ar zice birocratie comunista  =))).
Ordinul zice ca e obligatorie inmatricularea in termenul respectiv. Cand ai semnat contractul de finantare cu rabla, ti-ai asumat si asta. Daca nu te conformezi, trebuie sa platesti masina la pret intreg - deci mai datorezi o diferenta.
In plus,dacă ai achiziționat mașina prin programul Rabla,un an de zile nu ai voie sa o vinzi. In caz contrar,ANAF te va pune sa plătești suma obținută prin program

1. Nu am identificat o repercursiune stipulată în cazul în care nu înmatriculezi permanent mașina. Obligația apare în art. 26 (3). din ordin_324_27022020_pentru_aprobare_ghid_finantare_rabla_clasic

ART. 26
    Achiziţionarea autovehiculului nou de către persoana fizică
    (1) În termenul prevăzut la art. 16 alin. (7), producătorul validat şi proprietarul înscris persoană fizică sau, după caz, beneficiarul efectuează formalităţile de vânzare-cumpărare şi predare-primire a autovehiculului nou, producătorul validat scăzând din preţul de comercializare a acestuia cuantumul primei de casare.
    (2) La achiziţionarea autovehiculului nou, producătorul validat eliberează beneficiarului factura şi certificatul de conformitate.
    (3) Este obligatorie înmatricularea permanentă, pe numele beneficiarului, a autovehiculului nou achiziţionat în cadrul programului, în termen de 90 de zile de la emiterea facturii. Prin excepţie, în cazul în care autovehiculele noi, pentru care a fost acordată finanţarea, sunt achiziţionate în sistem leasing, înmatricularea permanentă pe numele beneficiarului este obligatorie la sfârşitul perioadei de leasing.

2. Nu am identificat nicio mențiune referitoare la păstrarea înmatriculării pe primul  proprietar timp de un an.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Fujitsu

« Răspuns #39 : 15.Oct.2020, 04:47:50 a.m. »
Oricum, cine cumpara o masina noua ca sa o tina in parcare neinmatriculata ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4