Autor Subiect: Framantari cu si despre 4x4  (Citit de 8193 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Framantari cu si despre 4x4
« Răspuns #20 : 04.Nov.2019, 10:30:48 a.m. »
Am comandat arcurile MAD. Astept factura , urmeaza plata si livrarea....

multumesc de incurajari si dusuri reci  >:D<
  Vin repede.  :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rzv

« Răspuns #21 : 04.Nov.2019, 10:55:51 a.m. »
miercuri 06.11. ... deci da. Astept sa vad prima zi libera a nevestii sa le montez..... :D
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline hugbear

« Răspuns #22 : 04.Nov.2019, 11:55:15 a.m. »
Cam târzior, da' mă bag și eu ca musca... Un Mitsubishi L300 (Delica), gen. 3 sau 4, nu te coafează?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rzv

« Răspuns #23 : 04.Nov.2019, 12:56:54 p.m. »
Ma coafeaza orice . Si as merge pe mai dedicat decat Delica . Dar nimic nu poate bate gratisul ce este deja in curte....
Nu ce alt 4x4 era buba mea. aici stiu exact din ce categorie trebuie sa fie.
Dilema era daca merita minim 5000E orice pt altceva ala.....moftul de a avea masina dedicata. raspunsul, macar temporar ,este nu, nu merita.

Si Delica aia este misto, dar rara cu 4x4 si volan stanga. Si cand este asa este clar scumpa. daca imi aduc bine aminte anul asta 2019, a fost una la Cluj -foarte ok, 7500E. Stiu piata de 4x4 destul de bine. Delica nu va bate nicicand un 4x4 autentic pt aplicatia mea.
 Si pentru un moft asa cum trebuie pe segmentul camping overlanding bugetul este minim 10.000E...cu bataie spre dublu daca vorbesti de Toyota si amenajare completa. Si eu vorbesc de masina echipata,in conditiile in care am deja tot ceea ce nu este strict dedicat pt un anumit tip de masina -roti, suspensie, amenajare interioara....
RTT si restul de chestii pe care le am sar de 4000E...

The following users thanked this post: acidutzu

Offline acidutzu

« Răspuns #24 : 04.Nov.2019, 01:13:44 p.m. »
nimic nu poate bate gratisul ce este deja in curte....
Nu ce alt 4x4 era buba mea. aici stiu exact din ce categorie trebuie sa fie.
Dilema era daca merita minim 5000E orice pt altceva ala.....moftul de a avea masina dedicata. raspunsul, macar temporar ,este nu, nu merita.
Ah, ce imi place să citesc postul ăsta. Zici că vorbesc eu și cu mine  :P
Ai o bere de la mine, când ajungi prin zonă, măcar pentru că ai așternut aici aceleași frământări pe care le am și eu, de vreo 2 ani.
Și da, arcurile MAD par a fi cea mai bună opțiune. Dar s-a mai discutat despre asta, e un topic dedicat cu câteva pagini (cu pierderea sau nu a garanției, cu comportament mai bun sau nu...) și e lăsat așa... in aer, fără vreo concluzie.
Așa că te rog, revino cu impresii după montaj.
Cheers!
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline enicky

« Răspuns #25 : 04.Nov.2019, 01:15:38 p.m. »
Portbagaj sau cutie nu incap in discutie pt ca sus sta ikamperul pt aplicatia asta. Si pt rarele momente cand nu, mergem cu avionul sau incapem fara grija in portbagaj . suntem asa de obisnuiti si comprimati in bagaje ca reusim sa punem totul in masina, pentru 3-7 zile fara problema de concediu la hotel.
   Nu stiu daca ai vazut, la accesorii exista un separator de potbagaj car iti mareste considerabil volumul.

@acidutzu daca n-ai citit, vezi la mine in jurnal.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: acidutzu

Offline acidutzu

« Răspuns #26 : 04.Nov.2019, 01:36:32 p.m. »
@acidutzu daca n-ai citit, vezi la mine in jurnal.

Super  :good: Cumva, nu știu cum, am ratat episodul de acolo. Thanks!
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline shpeedy

« Răspuns #27 : 04.Nov.2019, 01:54:14 p.m. »
Sa mai adaug si ca suntem vreo 4 posesori de SX4 Classic inaltate cu arcuri MAD, de vreo cativa ani deja?!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rzv

« Răspuns #28 : 04.Nov.2019, 03:45:52 p.m. »

Nu stiu daca ai vazut, la accesorii exista un separator de potbagaj car iti mareste considerabil volumul.

nu am vazut. este o optiune, sa scap la nevoie de capacul de sus... cam scumpa variatiunea dar se poate folosi ceva plasa acolo sper...ma voi orienta poate gasesc undeva plasa aia metalica ce ofera siguranta si protectie...
multumesc, buna idee

Offline enicky

« Răspuns #29 : 04.Nov.2019, 03:59:15 p.m. »
..ma voi orienta poate gasesc undeva plasa aia metalica ce ofera siguranta si protectie...
multumesc, buna idee
   Cu putin efort, cred ca un lacatus bun il poate chiar confectiona. Cadrul sa-l faca si exista prin targ grilele alea de protectie radiator(masca-fata) care  arata chiar mai bine decat plasa lor. Se da cu grund, apoi cu vopsea neagra si gata.