Autor Subiect: Coltul cetateanului  (Citit de 6597 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Coltul cetateanului
« Răspuns #50 : 02.Feb.2021, 07:05:45 p.m. »
Păi aia ziceam cu 1-2 postări in urma. Probabil ca s-a rezolvat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #51 : 03.Feb.2021, 12:27:46 p.m. »
Eu am cerut toaletarea masiva a unor mesteceni de lângă parcare, acum 9 ani. După 2 solicitări, au venit și tăiat niște crenguțe. Pe 3 noiembrie am trimis poza cu 1 mesteacăn uscat între timp, pentru a fi tăiat. Azi a venit răspunsul pozitiv, aștept și echipa, ca să fie treaba oablă.
Azi s-a intamplat minunea. Au venit de la Spatii Verzi si au taiat copacul cu pricina, fara sa-l ancoreze cu ceva, pur si simplu l-au retezat si au impins de trunchi ca sa cada. Mare mirare: desi s-a impiedicat de un copac vecin, trunchiul a cazut in directia dorita de ei, nu pe cladiri/masini. No ase!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 08.Feb.2021, 02:19:24 p.m. »
Desi postarea de mai sus avea o tenta negativa, totusi digitalizarea locurilor de parcare a intrat in actiune de la 01.02.2021 la ADP Sector1. Tocmai mi-am urcat copiile scanate ale documentelor solicitate pentru prelungirea locului de parcare de resedinta pe https://parcari.adp-sector1.ro/

Azi am primit aprobarea documentelor urcate pe platforma si calea spre plata online a taxei anuale de parcare de resedinta.
Am efectuat cu cardul plata online si instant a venit pe email contractul de inchiriere pe anul 2021.

Digitalization works! :clap:
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #53 : 08.Feb.2021, 06:07:56 p.m. »
Digitalization works! :clap:
  Tu esti unul dintre satisfacuti, sincer nu stiu care era conditia de reusita, dar prin presa scrisa si vizuala s-a comentat ca sistemul s-a blocat, ca au venit cetatenii la sediu sa plateasca, s. a.
  Oricum, felicitari ptr. reusita. E mare lucru sa ai un loc de parcare al tau.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 08.Feb.2021, 06:15:57 p.m. »
Cetățenii care s-au dus sa plateasca la sediu sunt cei fara competente digitale: cei care nu au email, cei care nu stiu sau n-au incredere sa plateasca cu cardul pe internet.
Mi-a zis si mie un vecin in varsta: pe 1 februarie la 8:30 erau 200 persoane la coada la ADP parcări sector 1.
Consider că ne-au facut un serviciu si noua si lor cu aceasta digitalizare.
  • SX4 by Giugiaro

Offline kellogs

« Răspuns #55 : 09.Feb.2021, 12:57:07 p.m. »
E binevenita treaba cu digitalizarea ata, sigur. Si mai binevenita ar fi o solutie pentru toti cei ce parcheaza pe unde apuca, pentru ca ei nu au locuri de parcare, pentru ca sunt prea scumpe, iar administratia nu ii obliga sa le cumpere.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline NicNic

« Răspuns #56 : 09.Feb.2021, 05:55:58 p.m. »
Cetățenii care s-au dus sa plateasca la sediu sunt cei fara competente digitale: cei care nu au email, cei care nu stiu sau n-au incredere sa plateasca cu cardul pe internet.
Mi-a zis si mie un vecin in varsta: pe 1 februarie la 8:30 erau 200 persoane la coada la ADP parcări sector 1.
Consider că ne-au facut un serviciu si noua si lor cu aceasta digitalizare.

Din pacate, dupa alegerile locale in care s-a schimbat onor conducerea Primariei Sectorului 1, s-au sistat alocarile de locuri de parcare.
Este nesimtire totala sa stai din luna octombrie 2020 sa astepti un raspuns la o solicitare trimisa "digital".

Si sa nu va ganditi ca ar functiona comunicare atelefonica cu aceste autoritati ... Sunt prea "prinsi" in "digital" ca sa raspunda la un telefon.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #57 : 09.Feb.2021, 06:03:23 p.m. »
Aici scrie ca analiza solicitărilor de noi locuri de parcare se va relua dupa 10 mai.
  • SX4 by Giugiaro

Offline NicNic

« Răspuns #58 : 09.Feb.2021, 08:50:00 p.m. »
Mersi de info.
Vazusem deja. Dar tot nu ma lamureste, pentru ca se amana luarea unei decizii pentru cererile depuse dupa 01.01.2021.
Nimic despre ce este depus din octombrie 2020 ...

In plus, sun degeaba, ca nu raspunde nimeni de la ei.
Probabil trebuie rabdare si noroc, sa prind o persoana cu care sa discut, numai ...

E trist, sa ajungi sa te bucuri cand iti raspunde cineva de la primarie,... cand in fapt asta e treaba ce o are de facut in mod normal, nu doar exceptional!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #59 : 09.Feb.2021, 11:19:26 p.m. »
Pai eu zic sa te duci sa mai depui înca o data documentele.
Chlotilde s-ar putea sa se fi sters la fund cu alea depuse anterior, ca erau de pe vremea PSD-ului....
Traiesti în RO si e mai bine sa stai de cât mai multe ori la rând, îti cresc sansele ca sa câstigi ceva.
De cele mai multe ori un drept.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού