0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Automat ti-a crescut pretul apartamentului, deja e zona de lux.
Eu am cerut toaletarea masiva a unor mesteceni de lângă parcare, acum 9 ani. După 2 solicitări, au venit și tăiat niște crenguțe. Pe 3 noiembrie am trimis poza cu 1 mesteacăn uscat între timp, pentru a fi tăiat. Azi a venit răspunsul pozitiv, aștept și echipa, ca să fie treaba oablă.
In rest, totul e perfect, vecinul pune faianta (iarna????) checkgunoiul inca il ridica check dozatorul cu dezinfectant de la intrarea in bloc functioneaza n-a existat niciodata asa ceva la mine teiul din parcare nu-mi mai "greseaza" masina... am scapat si eu intr-un final, drac sa-l ia
Citat din: cad din 15.Dec.2020, 10:51:02 p.m.Eu am cerut toaletarea masiva a unor mesteceni de lângă parcare, acum 9 ani. După 2 solicitări, au venit și tăiat niște crenguțe. Pe 3 noiembrie am trimis poza cu 1 mesteacăn uscat între timp, pentru a fi tăiat. Azi a venit răspunsul pozitiv, aștept și echipa, ca să fie treaba oablă.Chiar ardeleni la voi.....dupa 1 luna si ceva zile, un raspuns.......Dar e mult mai bine decat in alte parti