Autor Subiect: Coltul cetateanului  (Citit de 6593 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Coltul cetateanului
« Răspuns #40 : 15.Dec.2020, 10:41:12 p.m. »
Automat ti-a crescut pretul apartamentului, deja e zona de lux.  =))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #41 : 15.Dec.2020, 10:45:15 p.m. »
Automat ti-a crescut pretul apartamentului, deja e zona de lux.  =))

Oricum era in zona de lux ;)....Grigorescu, cred ca stii ce zic  :P
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ...

« Răspuns #42 : 15.Dec.2020, 10:51:02 p.m. »
Eu am cerut toaletarea masiva a unor mesteceni de lângă parcare, acum 9 ani. După 2 solicitări, au venit și tăiat niște crenguțe. Pe 3 noiembrie am trimis poza cu 1 mesteacăn uscat între timp, pentru a fi tăiat. Azi a venit răspunsul pozitiv, aștept și echipa, ca să fie treaba oablă.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #43 : 15.Dec.2020, 11:14:05 p.m. »
Eu am cerut toaletarea masiva a unor mesteceni de lângă parcare, acum 9 ani. După 2 solicitări, au venit și tăiat niște crenguțe. Pe 3 noiembrie am trimis poza cu 1 mesteacăn uscat între timp, pentru a fi tăiat. Azi a venit răspunsul pozitiv, aștept și echipa, ca să fie treaba oablă.

Chiar ardeleni la voi.....dupa 1 luna si ceva zile, un raspuns.......Dar e mult mai bine decat in alte parti  :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #44 : 15.Dec.2020, 11:17:42 p.m. »
  Eu as avea nevoie de calorifere calde, apa calda in fiecare zi, nu una da si 3 nu !!! Pe vremurile astea nu-ti permiti nici sa stranuti, dar-mi-te sa mai faci si gripa .

A fost bine in prima saptamana dupa alegerile locale, apoi GATA. Bine ca am AC nou si merge si pe cald si gaze sa-ncalzim apa, ca mai trebuie sa ne si spalam.

In rest, totul e perfect, vecinul pune faianta(iarna?!!!), gunoiul inca il ridica, dozatorul cu dezinfectant de la intrarea in bloc functioneaza, teiul din parcare nu-mi mai "greseaza" masina... 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #45 : 15.Dec.2020, 11:26:58 p.m. »
   In rest, totul e perfect, vecinul pune faianta (iarna????) check
gunoiul inca il ridica check
dozatorul cu dezinfectant de la intrarea in bloc functioneaza n-a existat niciodata asa ceva la mine
teiul din parcare nu-mi mai "greseaza" masina... am scapat si eu intr-un final, drac sa-l ia
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ...

« Răspuns #46 : 16.Dec.2020, 08:41:34 a.m. »

Chiar ardeleni la voi.....dupa 1 luna si ceva zile, un raspuns.......Dar e mult mai bine decat in alte parti  :dknw:
Ardeleni doar dupa lentoare, ca din nastere nu cred ca mai sunt nici jumatate dintre locuitori din Transilvania. Sau poate e impusa de la centru: lucru bine facut, dar unde-i graba?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 28.Ian.2021, 10:01:43 p.m. »
Azi s-a respins in Consiliul local al Sectorului 1 Regulamentul de digitalizare a parcarilor de reședință.

Sunt mai bune cozile, dosarul cu acte in copie si original si plata cu cash la un ghișeu. Sau la doua.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 02.Feb.2021, 03:06:47 p.m. »
Desi postarea de mai sus avea o tenta negativa, totusi digitalizarea locurilor de parcare a intrat in actiune de la 01.02.2021 la ADP Sector1. Tocmai mi-am urcat copiile scanate ale documentelor solicitate pentru prelungirea locului de parcare de resedinta pe https://parcari.adp-sector1.ro/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sfichiu

« Răspuns #49 : 02.Feb.2021, 06:15:23 p.m. »
S-a rezolvat totusi pana la urma problema parcarii in sectorul 1?   
ȚȚ
Săptămâna trecută grupul PSD și grupul PNL nu-au votat regulamentul care prevedea digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință. Acum, la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 oamenii au format o coadă imensă pentru contractele de închiriere a locurilor de parcare.
Cum rezolvăm situația:
Voi reveni săptămâna acesta într-o ședință de Consiliu Local cu proiectul digitalizării atribuirii locurilor de parcare și îmi doresc ca reprezentații forțelor politice să pună interesul comunității în prim plan și să-și lase orgoliile la o parte.
  • VITARA S ,Matiz