Autor Subiect: Cheie Briceag/ Flip Key  (Citit de 31790 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Cheie Briceag/ Flip Key
« Răspuns #30 : 26.Nov.2019, 04:14:39 p.m. »
N-ai pentru ce. Cand mai ai probleme din astea incearca sa stergi cookies si orice alte mizerii tine browserul minte. In general poti face asta doar pentru site-ul respectiv, fara sa afectezi chestiile salvate pentru alte site-uri.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ASZ

Offline wolfin

« Răspuns #31 : 26.Nov.2019, 04:37:24 p.m. »
@ASZ pai apare 4.38 usd?  :-/ pretul
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #32 : 26.Nov.2019, 05:03:56 p.m. »
   Daca face prima comanda ii da o reducere.

@ASZ , scuze, am avut treaba, ca iti dadeam toti pasii. Inteleg ca ai reusit in final. Ciudat ca iti dadea in rusa, la mine era in en si a fost relativ simplu dupa ce-ti deschizi un cont.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: wolfin

Offline ASZ

« Răspuns #33 : 26.Nov.2019, 08:22:23 p.m. »
Era ciudat, ca era toata pagina in rusa (inca de cand a aparut prima data linkul din acest topic), apoi azi la o deschidere noua a linkului, totul a aparut in engleza, mi-am facut cont, am solicitat si apoi utilizat voucherul de 2 USD la cumpararea cheii. Mersi de ajutor .. sa vedem daca ajunge prin 4 ian cum scrie pe site.

Offline enicky

« Răspuns #34 : 26.Nov.2019, 11:45:05 p.m. »
Era ciudat, ca era toata pagina in rusa ... sa vedem daca ajunge prin 4 ian cum scrie pe site.
    Cred ca aveai tu ceva la calculator.
Dar ce nu-nteleg, scuze, ai comandat doar una ?! La 2usd? Daca o scapi  jos si crapa/se sparge, ce faci? Eu am scapat-o de nu stiu cate ori, pe cea veche...
   N-o s-ajunga in 4 Ian., probabil maxim pe la Craciun.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ASZ

« Răspuns #35 : 27.Nov.2019, 09:15:26 a.m. »
Desi scria ca vor expedia cheia in 6-7 zile lucratoare, se pare ca ieri a plecat deja catre mine ... deci pare posibila livrarea de Craciun.
Am cumparat doar una, pt. ca pe de o parte nu m-am gandit ca s-ar putea sparge/crapa ... pe de alta parte nu doream sa fac si rezerva la fel.
Voi mai cumpara inca una cand va fi cazul (voi folosi rezerva pana va veni alta)

Offline ASZ

« Răspuns #36 : 09.Dec.2019, 12:34:34 p.m. »
Produsul pare ca a iesit din China, iar la Posta Romana nu pot urmari coletul.
Oare cum sa procedez in acest caz ?
(fiind colet mic oare vine acasa? la oficiul postal din zona mea ? sau la oficiul postal la care este si vama din Cluj ?)
Ca nu stiu unde sa-l caut :(

Offline smiley

« Răspuns #37 : 09.Dec.2019, 01:18:12 p.m. »
@ASZ In cazul meu pentru comenzile din China or sa fie urmatoarele variante:
1- daca e ceva mic in plic care intra in cutia postala o sa il puna in cutia postala
2- daca nu intra in cutia postala dar e mai ieftin de ~12$ o sa mearga la oficiul postal aferent zonei.
3 - daca e ceva mai scump de 12$ o sa ajunga la oficiul postal vamal unde platesti tva.

Pentru 2 si 3 primesti mandat-ul in posta unde specifica de unde sa ridici pachetul.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #38 : 09.Dec.2019, 02:34:57 p.m. »
Pai e carcasa de cheie de tip briceag (de aia am postat aici), care a costat 2.5 USD (4.5 USD - reducerea de 2 USD) ... asa ca probabil ca voi primi un mandat in cutia postala. Sa vedem in ce an va fi asta ...
Va tin la curent, pana pot valida ca e ok cheia si la mine :)

Offline enicky

« Răspuns #39 : 09.Dec.2019, 03:02:44 p.m. »

Dupa vreo 3 sapt. incepi sa cauti coletul (dupa nr.) pe track-ul de la posta romana.
    trebuie sa ai un awb/nr pe care il cauti pe track-ul postei romane
cauta-l si introdu-l