Autor Subiect: Vitara pentru navetă  (Citit de 4703 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Vitara pentru navetă
« Răspuns #40 : 16.Oct.2019, 12:51:20 p.m. »
Da, normal ca e o alegere inteleapta fata de ce s-a vehiculat pe aici. Banuiesc ca se comporta foarte bine un Ignis cand te intersectezi cu un tir care vine din directia opusa.
Ca si in soferie, unde predictia/previziunea (a vedea dinainte ce se poate intampla), recomandabil ar fi - cand te bagi intr-o discutie de genu' - sa ai ceva argumente de partea ta...

Daca tu te simti mai protejat in Vitara / S-Cross (sau ce ai tu) vs Ignis, exista riscu' sa nu fi inteles mare lucru din testarile de impact. De ce crezi ca testarile EuroNCAP se opresc la 50-60km/h viteza de impact?? Pentru ca pana acolo se poate garanta - asta e nivelul actual al tehnologiei de securitate...

La peste 67 de km/h nimeni nu mai scapă din impact frontal. Peste 70-80 km/h, nu mai spun peste 90 km/h, toată lumea din maşini moare sau vor fi răniţi grav, ” a spus Titi Aur.

LE: in caz de impact, viteza de impact este suma vitezelor vehiculelor implicate...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #41 : 16.Oct.2019, 12:59:04 p.m. »
D-nul Victor,....Succes in achizitionare!..ce culoare va fi? :)
    Doar daca mai apare p-aici ! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mariusl82

« Răspuns #42 : 16.Oct.2019, 01:12:47 p.m. »

De ce crezi ca testarile EuroNCAP se opresc la 50-60km/h viteza de impact?? Pentru ca pana acolo se poate garanta - asta e nivelul actual al tehnologiei de securitate...

ca si un mic adaos, viteza de 60 km/h inspre un obiect fix... daca masina/obiectul in care dai e si ea/el in miscare.... dinamica e altfel, suma fortelor se aduna...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline VictorN

« Răspuns #43 : 16.Oct.2019, 01:20:02 p.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Am dat avans pentru mașină, culoarea galactic Grey.
Mașina costa 17300 cu tichet rabla, plus covorașe și scuturi. E cea mai buna oferta pe care am putut sa o obțin.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: Soimu, Dogy

Offline NicNic

« Răspuns #44 : 16.Oct.2019, 01:29:50 p.m. »
Sa fie cu bucurie, achizitia viitoare!     :prty:

Si poate vedem un jurnal de bord despre o masina cu parcurs regulat.     :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #45 : 16.Oct.2019, 01:32:59 p.m. »
Sa o folosesti sanatos si sa fii inarmat cu rabdare, pana vine !  :good:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #46 : 16.Oct.2019, 01:36:41 p.m. »
Well done!!

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline Soimu

« Răspuns #47 : 16.Oct.2019, 02:12:17 p.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Am dat avans pentru mașină, culoarea galactic Grey.
Mașina costa 17300 cu tichet rabla, plus covorașe și scuturi. E cea mai buna oferta pe care am putut sa o obțin.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Buna oferta!...la pret de lista de 19000daca scazi vreo 1350 tichetul ies vreo 17650...mai iti da la culoare 350 si inca 100 la scuturi iesi pe la 17200......

Intrebari:
1) Cand vine? sau e de pe stoc?
2)daca vine la anu' e cu Mild-hybrid(costa vreo 600 euro sistemul)?
3)De la ce dealer?

Sa o folosesti sanatos si fara peripetii! :)
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline dthem

« Răspuns #48 : 16.Oct.2019, 02:36:01 p.m. »
Da, normal ca e o alegere inteleapta fata de ce s-a vehiculat pe aici. Banuiesc ca se comporta foarte bine un Ignis cand te intersectezi cu un tir care vine din directia opusa.
Ca si in soferie, unde predictia/previziunea (a vedea dinainte ce se poate intampla), recomandabil ar fi - cand te bagi intr-o discutie de genu' - sa ai ceva argumente de partea ta...

Daca tu te simti mai protejat in Vitara / S-Cross (sau ce ai tu) vs Ignis, exista riscu' sa nu fi inteles mare lucru din testarile de impact. De ce crezi ca testarile EuroNCAP se opresc la 50-60km/h viteza de impact?? Pentru ca pana acolo se poate garanta - asta e nivelul actual al tehnologiei de securitate...

La peste 67 de km/h nimeni nu mai scapă din impact frontal. Peste 70-80 km/h, nu mai spun peste 90 km/h, toată lumea din maşini moare sau vor fi răniţi grav, ” a spus Titi Aur.

LE: in caz de impact, viteza de impact este suma vitezelor vehiculelor implicate...

Vezi că ești departe, n-a vorbit nimeni de impact. Poți să te consolezi în continuare că dacă trece un tir cu 120 din sens opus în Ignis e la fel ca-n Vitara sau ca-n S-Class. Doar toate fac același lucru.

Later edit că poate m-am exprimat deficitar: vorbeam de vant.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #49 : 16.Oct.2019, 03:18:47 p.m. »
Atata vreme cat am fost mai multi care am inteles acelasi lucru din exprimarea-ti, imi vine greu sa cred ca problema a fost una de intelegere la nivelul nostru...

Pentru situatia mentionata, in Ignis am o parasuta in portbagaj care ar trebui sa diminueze riscurile de zbor ne-controlat (in special pe partea de aterizare)... ;)

Acuma la modul serios, nu stiu ce sa zic cand vad acest gen de afirmatii - eu recunosc ca am avut pe mana Oltcit, Fabia si Symbol ca masini mai usurele, dar nu m-am lovit vreodata de riscul de a fi zburat de pe sosea (da, se simte cand trece pe tine ceva mai mare, dar nu intr-atat incat sa te desprinzi de sol ori altceva)...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: FritzVonSpritz