Nu cred ca apare ceva la o diagnoza obisnuita. De fapt nu se aprinde nici martorul ceck engine. Aceeasi problema o am si eu la o suzuki 2002 , inlocuirea cu o piesa noua, e de negasit. Nu risc sa cumpar una second hand , poate fi la fel de uzata ca cea actuala. Deocamdata nu ii gasesc rezolvare. Din curiozitate am demontat isc actuator, desfacut piesa cu piesa, in interior are un mic motoras de curent continuu (nu motor pas cu pas), si un comutator cu magneti minusculi si un hall senzor. Piesa ce se uzeaza e din plastic si ramane blocata in unele pozitii. Dar e posibil sa aiba alte defectiuni, conexiuni slabe sau intrerupte. Am dus-o la un service si din pacate nici macar nu a reusit sa afle unde-i defectiunea. Din incercarile mele am pus din greseala magnetii inversati, am montat isc actuatorul, motorul functiona mai bine insa pe la mijlocul pedalei de acceleratie aparea instabilitate a turatiei. Am demontat iar, am inversat micromagnetii si problema a reaparut ca in starea initiala. In cartea de service recomanda inlocuirea actuatorului isc. Din pacate nu se mai gaseste piesa noua la niciun magazin online pentru piese auto.