Autor Subiect: Problema Infotainment - Nu pot selecta Bluetooth ca sursa audio  (Citit de 3015 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline costi.batrinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: Problema Infotainment - Nu pot selecta Bluetooth ca sursa audio
« Răspuns #10 : 10.Oct.2019, 10:32:36 a.m. »
Daca esti din Bucuresti, poate reusesti sa te intalnesti cu un alt coleg ce are Suzuki cu unitate SLDA pentru a elimina si ultima posibilitate - problema sa fie strict de la unitatea ta, nu de la telefon in combinatie cu unitatea SLDA...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Salut. Cunosc pe cineva care are un Vitara S. E chiar persoana care m-a convins sa ma duc sa vad masina in showroom. Urmeaza, cand se intoarce la birou. 

Pana una-alta, weekend-ul asta am de facut o plimbare pana la Bacau si inapoi. Voi incerca cu alt telefon, un S10e, sa vad daca se intelege bine cu unitatea (AA si Bluetooth).

Revin cu update.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• Suzuki Vitara 2019

Offline ElPolloLoco

« Răspuns #11 : 10.Oct.2019, 10:37:19 a.m. »
E de la update (https://forums.oneplus.com/threads/bluetooth-issues.1037322/). Am mai patit-o si eu cu telefoane OnePlus, momentan pe 5T merge. Stii ce mergea, acum mi-am adus aminte, intra in bootloader si da clear cache. Resetezi si tii volume down parca (daca nu merge incearca volume up).
  • New Vitara

Offline costi.batrinu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 11.Oct.2019, 12:09:35 p.m. »
Salut. Am incercat sa ma conectez cu telefonul meu la unitatea unui coleg, Vitara S din 2017 cu versiunea de software 1850.2. Functioneaza bluetooth audio fara probleme. Eu am 1860.2, dar nu stiu daca sa incerc sa fac downgrade. Voi ce propuneti?

Sent from my GM1913 using Tapatalk
  • Suzuki Vitara 2019

Offline costi.batrinu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 16.Oct.2019, 10:09:59 p.m. »
Salut.

Am facut downgrade la 1850.2, aceeasi versiune pe care o avea si colegul pe unitatea caruia a mers de pe telefonul meu Bluetooth audio, dar la mine tot nu merge. :)

M-am cam saturat de toata situatia asta un pic ridicola si foarte enervanta. Maine ii sun pe baietii de la service si le cer sa-mi dea pe cineva cu care sa discut subiectul, eventual sa cer informatii despre cum sa schimb unitatea cu totul. Ma tenteaza acum sa incerc o unitate Sony XAV AX100 (cam 280 de euro pe Amazon, poate 300 cu tot cu suport si ce mai trebuie), daca aflu ca e OK si cu garantia si ca e si 100% compatibila unitatea cu toate dotarile masinii (comenzi volan, camera marsarier si altele).

Revin cu update-uri cand am.

Numai bine,
Costi
  • Suzuki Vitara 2019

Offline ASZ

« Răspuns #14 : 17.Oct.2019, 08:58:52 a.m. »
... Am facut niste teste atat cu telefonul unui coleg(iPhone 8 Plus), cat si cu masina lui (Ford Focus 2016, daca nu gresesc). El a reusit sa se conecteze prin Bluetooth la unitatea Vitarei si am putut selecta Bluetooth ca sursa audio. Deci unitatea mea nu are, la general, o problema cu asta. Acelasi lucru l-am putut face si eu la unitatea lui, deci nici telefonul meu nu are, la modul general, probleme aici. Problemele apar cand incerc sa combin telefonul meu cu unitatea mea, ceea ce mi se pare foarte ciudat. ...
Telefonul tau merge cu alte unitati, unitatea ta merge cu alte telefonae ... deci cele 2 nu merg intre ele ... As indrazni sa zic ca dupa ce ii faci la telefon o revenire la setarile de fabrica, totul va functiona corect ... Eu am patit asta cu vechiul Motorola G3

Offline Mirela

« Răspuns #15 : 23.Oct.2019, 10:46:38 a.m. »
Bună ziua. O intrebare la dvs. Am telefon personal cu Android si un Iphone de la muncă. Se pot conecta simultan la masina pentru apelurile telefonice sau trebuie să îmi iau cască pt unul din ele?
Mentionez ca am conectat Iphone-ul pt navigație și telefonul personal s-a deconectat.

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

• Vitara passion 4x4 Allgrip Bright Red & Black Metallic

Offline ASZ

« Răspuns #16 : 23.Oct.2019, 10:59:35 a.m. »
BT-ul unitatii multimedia, accepta doar o singura conexiune la un moment dat !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 23.Oct.2019, 11:33:35 a.m. »
Informații la pag 27 și 28 :)