0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Te-a oprit radarul pe motiv ca goneai automobilul cu viteza peste limita legala? Sau poate chiar ti s-a ridicat permisul pe motiv ca ai depasit cu peste 50 km/h limita legala in localitate? ...............................................................................................
Nu sariti pe mine, nu am atacat pe nici unul din antevoritorii mei, e pur si simplu parerea mea ...
Eu am luat amenda fara sa fiu la volan.
Un bun exemplu pentru aceasta este @Alex-Swift: daca la scoala de soferi, pe langa obligatii si-ar fi invatat si drepturile, ar fi avut argumente pentru a combate organul. Iar noi ceilalti la fel, daca scotocim prin trecutul "soferistic" propriu, fiecare gasim cate un episod asemanator...
Citat din: bogdanb din 23.Nov.2009, 09:52:48 p.m. Un bun exemplu pentru aceasta este @Alex-Swift: daca la scoala de soferi, pe langa obligatii si-ar fi invatat si drepturile, ar fi avut argumente pentru a combate organul.@bogdanbFara suparare, eu ma simt jignit.
Un bun exemplu pentru aceasta este @Alex-Swift: daca la scoala de soferi, pe langa obligatii si-ar fi invatat si drepturile, ar fi avut argumente pentru a combate organul.
... important este sa extragem esentialul pt viitor. Nimeni nu s-a nascut invatat iar emotivitatea depinde de caracterul fiecaruia .