Autor Subiect: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet  (Citit de 62308 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Re: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet
« Răspuns #170 : 24.Iun.2020, 08:16:47 a.m. »
La mine au schimbat pompa de înaltă presiune, apoi tachetul pompei. După 600 km a reapărut bătaia.
La Oradea, momentan nu au mecanici și m-au trimis la Timișoara, unde am fost deja pentru constatare.
Cât privește "Garanția Extinsă" (+7), citește contractul de garanție primit la livrarea mașinii și de edifici!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

« Răspuns #171 : 24.Iun.2020, 09:04:49 a.m. »
Cum ar putea sa afecteze garantia extinsa faptul ca te duci cu masina în orice alta reprezentanta Suzuki din EU?
Ca nu înteleg, exista exclusivitate sau ceva de genul?
Trebuie sa bâjbâi 3 ani de zile printre meseriasii de la noi pâna ramâi cu ochii în soare cu o hârtie pe care scrie garantie extinsa?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #172 : 24.Iun.2020, 09:38:25 a.m. »
Discuția alunecă în offtopic. Când ajung în țară vorbim pe document și într-un al topic - dacă va mai fi cazul! ;)
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline remarque

« Răspuns #173 : 01.Iul.2020, 04:12:43 p.m. »
Poți explicita ? La ce document te referi ? Și de ce ai schimba topicul ? Înțelegem că ai plecat din țară, sperăm că nu a fost nevoie de a pleca din țară pentru a-ți repara mașina. Sau nu e așa ? Mulțumim.

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline adrian_balan

« Răspuns #174 : 01.Iul.2020, 06:06:05 p.m. »
Am primit diagnostic. Este pompa de inalte defecta. Se repara pe garantie doar ca dureaza pana vine din Germania sau cel putin asa m-au mintit la telefon.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline EdyAlex

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
« Răspuns #175 : 02.Iul.2020, 06:41:37 p.m. »
Salutare,am
si eu o problema la un suzuki vitara 2019 1.4T automat.De astazi mi s a intamplat ceva ciudat,am
incercat sa fac o depasire si de unde nu mai trage efectiv deloc masina pur si simplu zici ca nu mai intra turbina,un simplu 1.4.Nu mi s a aprins niciun fel de senzor in bord.Ce credeti ca ar putea fii.Maine ma duc cu ea la reprezentanta.Multumesc.
  • Suzuki Vitara 1.4T Luxus AT

Offline toma

Re: Probleme motor 1.4 boosterjet
« Răspuns #176 : 02.Iul.2020, 07:12:56 p.m. »
Ce descrii pare sa fie "limp mode"... totusi ciudat ca nu ai nici un martor aprins in bord.

Ne povestesti ce au gasit la service, sper sa fie o problema minora.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline EdyAlex

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #177 : 02.Iul.2020, 07:27:55 p.m. »
Masina pe benzina la 30k kilometrii...

Offline EdyAlex

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #178 : 02.Iul.2020, 07:34:14 p.m. »
Am vazut ca daca este in limp mode nu trece de 3000 turatii a mea schimba tot in 6000 blana dar pana anunge la 6000 trece anul...

Offline perfidus

« Răspuns #179 : 02.Iul.2020, 10:07:15 p.m. »
Cand problema e doar tacanitul se rezolva cu schimbare tachet, dar daca apar si manifestarile de consum marit sau vibratii la ralanti atunci trebuie umblat si la pompa. Acum eu nu stiu cum fac la service operatia asta, in manualul de service scrie ca la demontare pompa trebuie schimbata inclusiv o conducta de racord intre pompa si rampa de injectoare, pentru ca nu se mai garanteaza etansarea.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")