Autor Subiect: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet  (Citit de 62303 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet
« Răspuns #140 : 12.Mar.2020, 11:10:16 a.m. »
Putin. Am fost la constatare luni pe 27 si m-au sunat miercuri pe 5 martie. Am ajuns ieri pentru ca nu mi-a permis programul mai devreme. 
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline perfidus

« Răspuns #141 : 12.Mar.2020, 11:59:07 a.m. »
E ok atunci. Cert este ca nu mai comenteaza cu celebra fraza "asa fac toate" de la inceputurile  aparitiei modelului si primesc rapid aprobari pentru inlocuire in garantie.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Vecchio

« Răspuns #142 : 07.Apr.2020, 09:31:51 a.m. »
După 370 km de funcționare impecabilă, ieri fiind în așteptare într-o parcare am avut din nou surpriza:
https://streamable.com/0jmyxf
Măi frate, ce noroc pe capul meu.  :-?
Și nu mă pot duce la Debrecen, că-i peste gard :dknw:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

« Răspuns #143 : 07.Apr.2020, 10:03:22 a.m. »
Marți a venit din Ungaria tachetul de la pompa de înalte, miercuri l-au schimbat . Am făcut 300 km și motorul merge rotund, fără bătăi:
https://streamable.com/q8x79 ,
față de
https://streamable.com/ajpkm .
Mașina merge brici. Se pare că totuși nu pompa e de vină ci tachetul (materialul acestuia)  :-?

Se pare ca ar trebui sa schimbi pompa cu totul.
O fi având ceva defect de fabricatie de manânca tachetii în halul asta.

Si de mers o sa poti merge prin iulie, mai rabda si tu vreo 2-3 luni.....(tu sa fii sanatos ca masina se repara).
Eventual poti sa le trimiti un mail ca sa te aiba în evidenta, sa ai dovada ca ai notificat defectul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #144 : 07.Apr.2020, 10:22:35 a.m. »
Pompa a fost schimbată prima, apoi tachetul  :dknw:
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

« Răspuns #145 : 07.Apr.2020, 11:04:27 a.m. »
Inseamna ca n-ai sfintit-o.
Alta explicatie nu e.

Sau..... sa fie o problema de carburant de pica pompele astea?  :-/
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gxx

« Răspuns #146 : 07.Apr.2020, 08:18:11 p.m. »
Inseamna ca n-ai sfintit-o.
Alta explicatie nu e.

Sau..... sa fie o problema de carburant de pica pompele astea?  :-/
Nu cred că are treabă carburantul, știți bine că a mea a picat după primii 200 de km (aveam benzina de la Mol). cred că problema e la tachet, nu la pompa. Mie când mi l au schimbat, de abia al treilea a fost bun. Acum am ajuns la 4000 de km, văd că totul e in regula până acum
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion

Offline Vecchio

« Răspuns #147 : 18.Mai.2020, 06:42:31 a.m. »
Persistă problema cu tachetul  :notlst:
Bătaia a reapărut după 600 km de la înlocuire, dar fiind pandemie stau și aștept redeschiderea activității. Asta este  :dknw:

Offline dthem

« Răspuns #148 : 18.Iun.2020, 03:10:58 p.m. »
@Vecchio cum mai e mașina ta, ai mai schimbat ceva?
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Vecchio

« Răspuns #149 : 18.Iun.2020, 03:51:13 p.m. »
Cu acțiunea Covid-19 dealerul a rămas fără mecanici. Mâine mă duc la Timișoara pentru verificarea constatării  :dknw:
Mașina merge brici, dar nu-mi place cum sună la cald. Nu auzi bătaia decât dacă e liniște totală. Din habitaclu nu se aude nimic  :fluier: