Autor Subiect: Ajutor servo directie...  (Citit de 15305 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dozzzer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • uk
Ajutor servo directie...
« : 06.Sep.2019, 12:52:53 p.m. »
salut...de curand am ajuns in uk si dupa foarte foarte multe obstacole am reusit sa mi iau o masina...aici legile sunt foarte diferite chiar aiurea parerea mea fatza de romania...si asa am ajuns sa iau o masina mica motor mic asigurari mici...si am cumparat un wagon r din 2006...acum problema e SERVO DIRECTIA ...are aceasta masina servo pe lichid / ulei sau e altfel de servo...am cautat in disperare un rezervor ceva unde sa schimb sa adaug lichid de servo da nu gasesc...din ce am citit si din ce imi apare in bord este acest EPS...electric power steearing...adica sa inteleg ca nu are pompa si lichid de servo ci e doar electric facuta treaba ??? va rog cine ma poste lamuri...m as duce la service la o asazisa constatare da aici in uk pretzurile te cam ard la suflet...k merci
  • Wagon R

Offline FritzVonSpritz

Re: Ajutor servo directie...
« Răspuns #1 : 06.Sep.2019, 02:55:11 p.m. »
salut...de curand am ajuns in uk si dupa foarte foarte multe obstacole am reusit sa mi iau o masina...aici legile sunt foarte diferite chiar aiurea parerea mea fatza de romania...si asa am ajuns sa iau o masina mica motor mic asigurari mici...si am cumparat un wagon r din 2006...acum problema e SERVO DIRECTIA ...are aceasta masina servo pe lichid / ulei sau e altfel de servo...am cautat in disperare un rezervor ceva unde sa schimb sa adaug lichid de servo da nu gasesc...din ce am citit si din ce imi apare in bord este acest EPS...electric power steearing...adica sa inteleg ca nu are pompa si lichid de servo ci e doar electric facuta treaba ??? va rog cine ma poste lamuri...m as duce la service la o asazisa constatare da aici in uk pretzurile te cam ard la suflet...k merci

Nu stiu cum e la Wagon, dar e foarte posibil sa fie Electric Power Steering, adica servodirectia e comandata electric, asa cum am eu la Nissan Micra 2005
Ar fi bine sa te uiti pe internet sa vezi mai exact, cum e la modelul tau.........sau poate raspund baietii, posesori de Wagon
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline dozzzer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • uk
« Răspuns #2 : 06.Sep.2019, 02:59:22 p.m. »
salut...merci de raspuns...ce e sigur e ca am EPS pentru ca asa scrie in manualul masinii dar ce e si mai sigur ca e EPS faptul ca in bord cand pun contact mi se aprinde lumina martor cu EPS deci zic eu ca asta clar elimina servo clasic cu lichid de servo...deci amn servo asistata electric cu un motoras ??? iar daca nu imi.merge servo e ars fie motorasul fie e o problema cu Modului EPS un circuit electri ???
si inca ceva cand dau cautare pe web despre probleme la servo pt wagon r imi gaseste doar aceste 2 componentw ca piese de schimb motorul si modulul...
  • Wagon R

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #3 : 06.Sep.2019, 03:17:37 p.m. »
Asa o fi, mototrasul sau modulul......nu stiu, eu nu am avut probleme si cred ca nu o poti rezolva singur, daca nu stii pe unde-s modulele amplasate, sau motorasul
Poate iti trebuie si o diagnoza,  la un service, ca sa stii exact care e hiba, nu sa schimbi una si sa fie cealalta
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....