Autor Subiect: Suzuki Vitara  (Citit de 49923 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline biju

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
Re: Suzuki Vitara
« Răspuns #20 : 23.Feb.2010, 08:09:50 p.m. »
Salutari. Sunt nou pe forum,am o vitara automatica 1,6,16v de care sunt foarte multumit.De curand a inceput sa clipeasca in bord in timpul rulajului (mai exact dupa ce schimba treapta a 3-a) lampa OD-OFF. Se aprinde si clipeste ritmic chiar si daca opresc la semafor. Mentionez ca,cutia de viteze are uleiul si filtrul schimbat recent,schimba treptele normal.A patit cineva asta? Cine poate sa ma lamureasca? Please! Dau o tuica de Hateg. :) 0767580604-biju

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #21 : 26.Feb.2010, 02:26:25 a.m. »

salutare
  sunt nou pe forum,si sunt surprins cat de putini membri vitara- si samurai sunt ,desi prin tara am vazut destul de multe masini.am lasat un post unde am rugat sa mi se spuna daca am probleme cu masina la inmatriculare in romania(eu locuiesc in spania)daca o aduc modificata,arcurile peste punte,bulbar,snorchel,etc,si nu am gasit pe nimeni sa ma lamureasca.sper ca intr-un viitor apropiat sa putem sa ne adunam destui memri pentru a face un sub forum doar de vitara si samurai.daca aveti probleme si va descurcati cu spaniola va recomandsa intrati pe forum "suzuki88" si veti gasi raspuns la toate problemele tehnice,sau daca va pot ajuta personal cu ceva ,o voi face cu placere.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #22 : 26.Feb.2010, 08:12:26 a.m. »
Ma bucur ca sunt prezente din ce in ce mai multe Vitara pe forum.
 >:D<

E adevarat ca sunt din ce in ce mai multe in Romania dar poate soferii lor sunt oameni mai practici si intra mai putin pe net. :) 
Cat despre problemele ce pot aparea la inmatriculare nu stiu ce sa-ti spun, poate cineva care a mai trecut prin aceiasi situatie cu tine ne lamureste.

Offline naylui

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #23 : 26.Feb.2010, 04:08:39 p.m. »

salutare
  sunt nou pe forum,si sunt surprins cat de putini membri vitara- si samurai sunt ,desi prin tara am vazut destul de multe masini.am lasat un post unde am rugat sa mi se spuna daca am probleme cu masina la inmatriculare in romania(eu locuiesc in spania)daca o aduc modificata,arcurile peste punte,bulbar,snorchel,etc,si nu am gasit pe nimeni sa ma lamureasca.sper ca intr-un viitor apropiat sa putem sa ne adunam destui memri pentru a face un sub forum doar de vitara si samurai.daca aveti probleme si va descurcati cu spaniola va recomandsa intrati pe forum "suzuki88" si veti gasi raspuns la toate problemele tehnice,sau daca va pot ajuta personal cu ceva ,o voi face cu placere.

inscriete pe club4x4 acolo vei gasi multi vitaristi , eu nu ma pricep la cutii automate(schimb-o cu una manuala)

@nomadul4171 daca o aduci gata modificata trebuie sa ii faci omologare artizanala. mai bine inmatriculeaz-o stock si o modifici dupa...
Vitara 1.6 softtop

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
« Răspuns #24 : 26.Feb.2010, 04:35:56 p.m. »
salut si s-o stapanesti sanatos milioane de km.! cum a amintit si colegul de mai sus, multe informatii poti sa culegi de pe siteul forum.club4x4.ro... bafta la citit si selectionat  idei

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
« Răspuns #25 : 27.Feb.2010, 12:46:44 a.m. »
Va multumesc de sfaturi in legatura cu inmatricularea si sper sa ne intalnim prin tara,eu sunt din Alba Iulia
                                                                                     salutari

Offline Leutz

« Răspuns #26 : 04.Mar.2010, 07:13:07 a.m. »
In primul rand, bun venit in club pentru @nomadul4171
Subscriu la ideea de a o aduce si inscrie stock, dupa care ii pui modificarile la loc si ... ulterior rezolvi cumva si cu hartogaria.

Legat de postari. Am remarcat o formatare/aliniere ciudata a textului la postarile tale. Le-ai tastat asa in mod voluntar (cuvinte singulare pe mijlocul paginii, spatieri, punctuatie, majuscule) ... ?
Daca nu, inseamna ca e o problemuta prin softul forumului si trebuie rezolvata.
Daca da, atunci incearca sa formatezi cat mai corect, pentru ca la postari mai lungi ideile devin greu de urmarit.

Cu respect,
Leutz
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
« Răspuns #27 : 08.Mar.2010, 02:45:56 p.m. »
Salutari la toti, multumesc de atentionarea  cu postarea pe forum,am un program cu organizarea textului,si il foloseam ,mergea bine .nu stiu ce a patit k s-a virusat sau s-a deteriorat k a luato razna.Ceao

Offline sosobum

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #28 : 21.Apr.2010, 11:54:38 p.m. »
salutare tuturor posesorilor de suzuki,si in special vitaristilor

Pentru serviciile tale te rog deschide un topic la Bursa. Multumesc.
« Ultima Modificare: 22.Apr.2010, 12:26:52 p.m. de SuzukiClub »
0766246474.....0751246474
www.vitara4x4.ro

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #29 : 22.Apr.2010, 09:31:16 a.m. »
Esti axat numai pe Vitara???
Go Terios!!!:)