Autor Subiect: Zgomot in treptele 1,2,3  (Citit de 4411 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Re: Zgomot in treptele 1,2,3
« Răspuns #20 : 05.Sep.2019, 03:04:32 p.m. »
Primul mecanic la care ai fost ti-a facut revizia (ulei motor+filtre) ?
Ca e posibil ca masina, nefiind miscata mult timp (dupa cum zici ca ti-a zis proprietarul) e posibil sa aiba magiun in motor, nu ulei.

Offline lottery_life

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 05.Sep.2019, 06:19:55 p.m. »
Primul mecanic la care ai fost ti-a facut revizia (ulei motor+filtre) ?
Ca e posibil ca masina, nefiind miscata mult timp (dupa cum zici ca ti-a zis proprietarul) e posibil sa aiba magiun in motor, nu ulei.

Da,ulei motor,filtre,lichid frana,ulei cutie viteze,totul schimbat.
  • Swzuki Swift

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #22 : 05.Sep.2019, 07:11:07 p.m. »
Poate a gafta-o cu uleiul la cutie
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline KATANY

« Răspuns #23 : 05.Nov.2019, 11:58:48 p.m. »
Salutare. Aceeasi problema am avut-o si eu cu cutia de viteze. La mine a inceput sa faca zgomot la rece. Se auzea un huruit de rulment. La cald disparea. Am mai mers asa un an pana cand a inceput se auda si zgomotul de pe viraje in treptele 1 si 2. Atunci am luat decizia sa imi refac cutia. Am schimbat toti rulmentii din cutie si oringurile. Am schimbat si kitul de ambreaj. Am montat totul la loc, si surpriza : cutia schimba perfect, si e f silentioasa dar zgomotul de troncanit pe viraje inca persista. Acum tind sa cred ca din cauza rulmentilor cu joc la diferential, am stricat planetara lunga de pe dreapta. Cam din acea zona vine zgomotul. Urmeaza sa desfac planetara si sa vad ce e defect. Va tin la curent. De asemenea daca aveti nelamuriri legate de reconditionat cutia cu cod :ZP0 va raspund cu drag. Eu am facut operatiunea de reconditionare singur in garaj. e destul de usor!!   :good::good:
  • SUZUKI SWIFT 1.2 GS 2012

The following users thanked this post: NicNic, toma, 4Mike

Offline KATANY

« Răspuns #24 : 06.Mai.2020, 10:59:34 p.m. »
update : salutare, cum am anticipat, am stricat planetarele, dupa ce am schimbat capele de langa roti 350 ron bucata, am refacut si caseta de directie - pentru prima data la 139 000 km - 1200 ron la tureal cu tot cu unghi - profesionisti si ii recomand, masina ruleaza perfect aproape ca atunci cand era noua.

Pentru orice nedumeriri legate de cutie, ambreaj, suspensie, caseta, franare, va stau la dispozitie si va ajut!!   :good:
  • SUZUKI SWIFT 1.2 GS 2012

The following users thanked this post: 4Mike