0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut si bine ai venit! N-as vrea sa te sperii, dar unul din cele doua puncte slabe ale acestui model este cutia de viteze - rulmentii in interior cedeaza in timp... Mie mi-a ramas blocata in marsarier si a trebuit sa restaurez cutia cu totul. Martorul de motor, in schimb, n-ar trebui sa fie legat de eventualele probleme la cutia de viteze; daca s-a aprins inseamna ca exista si un mesaj de eroare p'acolo - cel mai bine ar fi sa folosesti o interfata OBD2 ELM327 si o aplicatie pe telefon (SZviewer, Torque) pentru a vedea despre ce eroare este vorba... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Foarte ciudat cum au aparut toate problemele cand s-a schimbat soferul. Chiar daca au preturi mai mari in comparatie cu un service de cartier, Autonet au macar experienta necesara pentru a diagnostica problemele. Nu trebuie sa repari masina neaparat la ei dar pentru o constatare corecta poti sa-i contactezi.
Anumite persoane au spus ca mi-am luat teapa big time,ca proprietarul stia de probleme,posibil,insa nu stiu daca se poate programa o masina sa mearga perfect pentru o ora atunci cand este testata iar atunci cand este vanduta sa-si revina din efectul morfinei.Poate am stricat-o eu apasand ca disperatu' pe pedalele alea,habar nu am.
Imi poti spune,te rog,unde anume ai restaurat cutia de viteze si cat te-a costat,asa,in mare?Zilele astea o sa fac comanda si de interfata,multumesc!
Citat din: lottery_life din 04.Sep.2019, 06:47:45 p.m.Anumite persoane au spus ca mi-am luat teapa big time,ca proprietarul stia de probleme,posibil,insa nu stiu daca se poate programa o masina sa mearga perfect pentru o ora atunci cand este testata iar atunci cand este vanduta sa-si revina din efectul morfinei.Poate am stricat-o eu apasand ca disperatu' pe pedalele alea,habar nu am.Sa nu ma intelegi gresit, nu vroiam sa te acuz pe tine de nimic. Doar ca, asa cum ai spus si tu, e ciudat ca azi cu fostul proprietar nu are nimic si maine cu cel nou apar problemele. Bafta la constatare si sa se remedieze usor si ieftin.
Citat din: lottery_life din 04.Sep.2019, 06:37:08 p.m.Imi poti spune,te rog,unde anume ai restaurat cutia de viteze si cat te-a costat,asa,in mare?Zilele astea o sa fac comanda si de interfata,multumesc!De aici incepe epopeea. La Autonet am reparat-o. Factura finala (din care scoti chestiile ce tin de revizie) - https://postimg.cc/sMw01yvfLa astea se adauga kit-ul de rulmenti luat de pe ebay - inca vreo 700 lei... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk