Autor Subiect: Aprinderea automata a luminilor de avarie in cazul unei frinari de urgenta  (Citit de 8047 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Are idee cineva cum s-ar putea face asa ceva? :-/Din cite am inteles,luminile de avarie se intrerup automat la apasarea pedalei de acceleratie....
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline miocrl

exista sistem aftermarket
pt kia am vazut
o sa ma interesez

Offline dragon

Am vazut un astfel de sistem la Renault Megane,poate ajung la dezmembrari ,ca vazusem acolo unul .
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline miocrl

ai da 150 de euro pe un sistem care face asta si face si Tip Blinking.. adica la o atingere a semnalizarii sa semnalizeze de 4 ori?

ca eu parca nu as da
« Ultima Modificare: 31.Iul.2009, 12:27:30 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
ma bag si eu ca musca in ciorba  =)) eu nu as da nici 150 roni  >:)

Offline miocrl

150de roni eu zic ca merita

Offline dragon

Daca nu merita acest sistem de avertizare ,daca nu era eficient,cred ca nu-l mai puneau pe masini....Ginditi-va cit ar costa reparatia daca v-ar atinge cineva in spatele masinii. :( De aceea ma gindesc ca de la o anumita viteza ,nu mai este eficienta placuta cu inscriptia"DACA VEZI SA CITESTI ASTA,INSEAMNA CA ESTI PREA APROAPE!",doar aceasta imbunatatire ar putea salva masina de un impact datorita celui din spatele nostru!
Intimplator,am dat peste un post al lui hugbear de la incheiere asigurare casco care afirma : Inlocuire "Skid plate" (!) spate + vopsit bara spate + manopera = 2030 RON. Doar o informatie. Concluziile le trageti voi...
Inca un argument care justifica montajul acestui sistem....
« Ultima Modificare: 31.Iul.2009, 08:59:46 p.m. de dragon »
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
cu ce te protejeaza acest semnal la o franare brusca ? ca nu ma prind .. ala daca schimba radioul/melodia/fumeaza/vb la tel/se uita in alta parte etcc... te pocneste oricum .. acest sistem este facut in general pt autostrada ca sa-ti dai seama ca aia stau pe loc din fata ..dar asta se poate face si manual ffff usor

Offline dragon

@whizzy -Sistemul asta te poate salva(intr-o foarte mare masura daca-l ai instalat) in cazul cind frinezi brusc si cel din spatele tau observa manevra ta.E o sansa in plus de a observa semnalele luminoase ale mai multor semnalizatoare decit ale unor masini cu echipament standard (cele trei stopuri rosii).Totusi,nu ne va salva nici un dispozitiv ,daca cel din spate e la o distanta foarte mica si mai ales face cu totul altceva decit ar trebui sa faca....
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline BXXENL

Mie mi se pare foarte util asta care pune avariile cand franezi puternic si treaba cu clipitul de 4 ori cand atingi semnalizatorul. Smartul face treaba cu clipitul, si de multe ori cand semnalizez cu suzuky-ul gresesc prima data, si deabia a 2-a oara dau destul de maneta. Stiu ca suna a fitze, dar cand il ai si te obisnuiesti cu el realizezi cat e de util. Ca si configuratia fazelor, cu impins pt faza lunga, ceea ce iti permite sa dai frenetic flashuri fara sa cuplezi din greseala faza lunga.
150 de euro e totusi cam piperat, dar in comparatie cu alte briz-brizuri mi se pare ok.
  • SX4 1.5
Alex