Samsung Plaza este un dealer Samsung.
[...]
Am avut si eu nefericita ocazie sa trec pe la Samsung Plaza , dupa ce am crapat sticla display-ului la al meu S8+.
La acest service am ajuns prin recomandarea celor de la Samsung Electronics România.
Asta a fost cam acum 1 an si jumatate. Cost inlocuire display (nu se schimba doar sticla) circa 1100 lei. (am fost intr-o vineri, cand aveau oferta de reparare fara a plati manopera)
Acum vreo 2 luni am patit-o iar, cu acelasi telefon. N-am mai dorit sa fac aceeasi cheltuiala, avand in vedere deja vechimea tehnologica a aparatului. Am cautat pe net firme de service GSM si am ajuns undeva pe bd. Dimitirie Cantemir. L-au reparat pe loc. Ei ar fi schimbat doar sticla, insa de aceasta data era afectat in cateva puncte si display-ul. Asa ca tot la inlocuire dispay s-a ajuns. Cost total 750 lei.
A doua reparatie cred ca s-a facut cu componente care nu sunt de origine. Raspunde mult mai greoi si ciudat la touch. Nu pot sa ma pronunt asupra culorilor, dar display-ul este mai putin luminos (in lumina de afara, cu soare). Plus sticla imi lasa senzatia ca nu are exact aceeasi forma, se vad urme fine de abatere de la forma, mai ales pe marginile curbate.
Daca as fi stiut dinainte, cred ca renuntam si imi luam un aparat mai nou.
@gabineg: Sa-l stapanesti mult si bine cu noul ecran. Ce model de telefon ai?