0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ignis e facut doar in Japonia, atat in trecut cat si in prezent
Citat din: FritzVonSpritz din 24.Sep.2019, 02:34:45 p.m.Ignis e facut doar in Japonia, atat in trecut cat si in prezentAsa stiam si eu (nu foarte sigur ce-i drept), dar un mecanic imi spusese ca Ignisul e fabricat/asamblat in Ungaria, asa ca nu am contestat. Nu m-am interesat foarte bine.
Citat din: nicum din 24.Sep.2019, 02:41:10 p.m.Citat din: FritzVonSpritz din 24.Sep.2019, 02:34:45 p.m.Ignis e facut doar in Japonia, atat in trecut cat si in prezentAsa stiam si eu (nu foarte sigur ce-i drept), dar un mecanic imi spusese ca Ignisul e fabricat/asamblat in Ungaria, asa ca nu am contestat. Nu m-am interesat foarte bine.In Ungaria doar Vitara si Swift Insa asta cu schimbatul motorului e cam naspa, pe langa prinderea motorului de Ignis pe Swift, ma refer la pozitie, loc, coliere, coturi si ce or mai fi pe acolo, urmeaza sa mergi la RAR sa iti faca modificarea seriei motor in Cartea de Identitate a masinii.....Eu m-am ferit de asta, ca nu stiu daca nu iau alt motor, la fel de prost ca al meu, desi mi se dadea garantie 3 luni, asa ca am preferat sa il repar pe al meu (la Nissan Micra). M-au dus costurile la putin peste 4.000 lei, dar macar e motorul meu si acum stiu ca e facut
Zicand ca motorul care il iei complet nu e ok, il dai jos, il restitui, primesti banii, iei altul, care tot nu e ok , il restitui si ala.....eu de asta m-am ferit, la fiecare montat-demontat trebuie platita maonepra, ca nimeni nu iti face gratis, plus ca la fiecare trimis-primit platesti transportul prin curier - si am impresia ca e la kilogram, .....Sunt motoare folosite, deci te poti astepta sa aiba uzuri.Cat despre componentele din motor care ar trebui inlocuite la al tau ar trebui desfacut intai, sa stie mecanicul ce are de schimbat. Eu ca norocul am scapat doar cu segmentare si inlocuit garnitura de chiulasa, plus ca am facut si distributia, sa nu desfac iarasi peste o vreme
A doua generatie de Ignis (cea de pana-n 2008) pentru piata europeana a fost fabricata in Ungaria. La fel si Swift-ul pana la generatia actuala. SX4 classic/Sedici si WagonR/Splash/Agila la fel...