Autor Subiect: Maramures - Plai Cu Flori  (Citit de 38066 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Re: Maramures - Plai Cu Flori
« Răspuns #190 : 06.Mai.2010, 08:25:03 a.m. »
de nu m-am plimbat in locul ala sa-i arat cuiva ca mitul  cu "merge masina singura la deal" e doar un mit....de s-a plictisit si persoana respectiva si in final a platit pariul :)

In Dobrogea, la Babadag exista un astfel de loc si chiar functioneaza, ca exista o explicatie fizica sunt sigur, dar senzatia este ca masina merge la deal! Am testat cu ATV si masina! Nu am testat cu apa ...

Offline ASZ

« Răspuns #191 : 06.Mai.2010, 10:04:17 a.m. »
Eu voi face rezervare aici!

Nu prea vad costuri .. si serviciile incluse ... imi poti da cateva detalii ?
Cabana IZa sau Pensiunea Cerbul Carpatin ?
« Ultima Modificare: 06.Mai.2010, 10:07:39 a.m. de ASZ »

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
« Răspuns #192 : 07.Mai.2010, 09:17:04 a.m. »
Va recomand cu caldura, pensiunea Denisa, din Valeni, f. aproape de Barsana, am fost in ianuarie 2010 acolo, camera este 60 ron/zi, iar pt papa=35 ron mic dejun+cina, asa am optat noi, dar mancare din belsug si palinca cat cuprinde, copii nu platesc nimic,
gazdele sunt super de treaba, ne-au dat costume nationale si am mers la biserica...etc..
  Pensiunea are 5 camere, foisor, ...etc, ce mai , e super si oamenii sunt f. ospitalieri
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline Forte

« Răspuns #193 : 07.Mai.2010, 12:42:15 p.m. »
Am o mica problema: o fetita desteapta foc in clasa a III-a si care are testare la matematica pe 22.05:
http://www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/calendar%20proba%20baraj%20judeteana.pdf

Acum am 2 variante: sa fiu consecvent si sa-i explic in continuare ca scoala este cea mai importanta sau mai exista si exceptii!

Pensiunea Iza cred ca este mai aproape:
http://www.izamaramures.ro/

Am cautat Pensiunea Denisa:
http://www.cazaremaramures.com/cazare/Pensiune/Pensiuni-Denisa-Barsana.html
Arata bine, foarte traditional, exact cum ne-ar place noua, dar avem o problema ... noi nu putem lua si masa acolo, atunci chiar ne-am izola de restul grupului ... poate luam micul dejun unde suntem cazati, dar la pranz (daca va exista in functie de cat de strans este programul) si mai ales seara, vrem sa luam cina impreuna sa stam la povesti si apoi ne retragem la culcare ...
Concluzia: mesele le luam impreuna cu voi, asa ca negociati la masa mai multe persoane decat capacitatea de cazare!

Offline xim

« Răspuns #194 : 08.Mai.2010, 11:25:29 a.m. »
@joesewer ... la Fratii Pasca...casa+masa(demipensiune) = 65 ron/zi/adult .... ... pt pat suplimentar copil nu se plateste...daca copilul esta mai mare de 6-7 ani si se pune tacam suplimentar la masa ...atunci se plateste..dar asta vedem la fata locului cu gazda ... daca nu intram toti in locatia Fratii Pasca eu am rugat gazda sa-mi recomande ceva pe apropae...ramine sa ma sune zilele acestea
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline ASZ

« Răspuns #195 : 08.Mai.2010, 11:52:40 a.m. »
Daca ne recomanda ceva convenabil, venim si noi (1 camera dubla pt. 2 adulti + copil 6 ani)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #196 : 08.Mai.2010, 12:27:14 p.m. »
Multumesc mult Xim.
De abia astept sa plecam :)
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #197 : 09.Mai.2010, 02:50:52 p.m. »
Sa speram ca vom avea vreme buna. Deocamdata prognoza spune ca da.  :good:

Offline ASZ

« Răspuns #198 : 11.Mai.2010, 09:03:50 a.m. »
Deci, cei care vrem sa completam echipa .. dar la alta pensiune, ce varianta putem alege ? Zicea cineva ca vor intreba la Fratii Pasca ... insa neavand raspuns la timp .. poate ca nu mai putem rezerva. Sau sa rezervam la Pensiunea Iza ?
Astept ceva recomandari ...Mersic.

Offline xim

« Răspuns #199 : 11.Mai.2010, 06:18:44 p.m. »
raspunsul gazdei de la Fratii Pasca...a fost ca el ne mai poate asigura 2 camere cu baie fiecare ...  in casa parintilor lui, care se afla in apropiere...eu nu am vazut locatia asa ca nu stiu ce sa zic...

Post Merge: 11.Mai.2010, 06:39:58 p.m.
haideti sa vedem daca intram toti la Fratii Pasca...am luat prima lista cu cei care au confirmat participarea si doresc cazare...si am atasat si locurile disponibile..

1. Razvan - camera dubla, 3 nopti  - nu in vila cu sala de mese/petrecere(bebe mic)    
2. krantz - - camera dubla, 3 nopti
3. whizzy - 2 buc camera dubla, 3 nopti
4. xim - camera dubla, 2 nopti
5. cristyyy2003 - camera dubla
6. tribalRO & miiiocahnias -o camera dubla - ramane de vazut cate zile voi putea sa stau :)
7. Suzika - camera dubla, 3 nopti
8. timisoso - camera dubla, 3 nopti
9. rexkroki - camera dubla, 3 nopti

10. ASZ  -  asteptam decizia consililului de familie  :)
11. joesewer - camera dubla + pat aditional, 3 nopti -oriunde impreuna cu fix
12. fix - camera dubla + pat aditional, 3 nopti -oriunde impreuna cu joesewe

Vila 1: - 6camerex2 locuri fiecare cu baie = 12 locuri
           - 2 apartamente: A.) 2 camere x 2 paturi = 4 locuri ...1 baie /apartament
                                       B) 2 camere 2+1 paturi=3locuri  ... 1baie/apartament...la nevoie se mai poate adauga un pat in camera care are unul singur

total: 12+4+3=19 locuri (sa zicem 18 tinind cont de apartamentul cu 3 paturi .. aici merge o pereche cu copil eventual)

Vila 2: - C)2 camere x 2locuri = 4 locuri ... baie comuna pt cele 2 camere
           - D) 2 camere x 2locuri = 4 locuri ... baie comuna pt cel 2 camere

..haideti sa vede,...
Vila1:
- din lista de doritori de la 1-6 ...camerele duble din Vila 1
- 7 si 8 apartamentul A
- 9 apartamentul B

Vila2:
- din lista pozitiile 11, 12 perechea de camere C)
- pozitia 10 ...o camera de la perechea D)

si iata ca mai ramine si o camera...care daca se doreste poate sa fie ocupata de una din perechile 7, 8 daca vor sa fie separate..
...eu am facut lista in ordine ca sa avem un punct de discutie...daca exista alte perechi care vor sa se cupleze la apartament rog sa se exprime...daca pentru cel de al doilea apartament exista pereche cu copil si doreste sa-l ocupe de asemenea rog sa se exprime..

sper ca am fost destul de clar si ca nu am uitat pe nimeni...
« Ultima Modificare: 11.Mai.2010, 06:39:58 p.m. de xim »
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray