Autor Subiect: Maramures - Plai Cu Flori  (Citit de 38068 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Re: Maramures - Plai Cu Flori
« Răspuns #180 : 04.Mai.2010, 06:14:51 p.m. »
Venim sigur si noi! Avem nevoie de un apartament sau macar o camera cu 3 paturi, obligatoriu cu baie proprie ... si asa suntem 4 persoane pe o singura baie!

Vrem sa plecam din Cta de joi ... sa facem jumatate de drum, sa dormim o noapte pe undeva ... si sa ne intalnim cu voi vineri intre orele 10-12! Asa ca am nevoie de traseul vostru ca sa stiu sa ne cazam la 4-6 ore de Bucuresti! La intoarcere ... vom face "mia" de km intr-o singura zi!

Ii rog pe organizatori sa includa in program si un forestier usurel sa poate merge toata lumea pe el, dar sa-mi potolesc si eu pofta de off-road!

Post Merge: 04.Mai.2010, 06:20:26 p.m.
Deci ar veni 27 de locuri in total. Pana acum sunt cerute 12 camere duble, deci 24 de locuri. Daca tinem cont ca @razvan, @joesewer si @fix au anuntat ca vin cu un copil rezulta ca suntem 27 de persoane.

Cu parere de rau pentru cei ce nu au confirmat in mod direct si explicit prezenta lor, @Forte si @ASZ, eu cred ca putem spune stop joc in ceea ce priveste cazarea la pensiunea Fratii Pasca.

Am postat la cateva secunde dupa tine (16 secunde) ... adica postam simultan!
Rugam sa gasiti o solutie si pentru noi! Multumim!
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 06:20:26 p.m. de Forte »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #181 : 04.Mai.2010, 06:28:28 p.m. »
Singura solutie pe care o vad acum, daca nu renunta nimeni din cei inscrisi, e sa mai gasim o pensiune in Barsana, eu sper ca pana la urma sa confirme participarea si @ASZ, dar vad ca se cam lungeste consiliul lui de familie.  :) .
Nu cred ca e chiar asa de greu de gasit, ideal ar fi sa fie aproape de a noastra, sa putem sa ne strangem toti la un loc.   :dknw:

Ca loc de cazare intermediara eu ti-as propune asta, chiar daca preturile sunt putin cam mari. Comditiile sunt foarte bune, zona e frumoasa, poti face si putin off-road daca vrei si e aproape de Sighisoara, care e in drumul nostru (cei care plecam din Bucuresti) si probabil noi vom fi acolo in jur de ora 10 (daca reusesc sa-i conving sa se trezeasca de dimineata pe colegii mai somnorosi  :) )
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 06:34:51 p.m. de rexkroki »

Offline ASZ

« Răspuns #182 : 04.Mai.2010, 10:28:49 p.m. »
Problema nu era consiliul de familia ci delegatiile extrem de lungi din ultimele saptamani (am bagat cateva mii de km pe trraseul Cluj->TM-Dr. Tr. Severin; Cluj->Bucuresti si Cluj->Tg. Mures->Sighisoara.
Fiind mai mult pe drum, nu am apucat sa vad ce s-a mai scris, in principiu am fi interesati de o camera penbtru 2 adulti si un copil, daca se gaseste ceva la pret si distanta decenta de locatia grupului.
Incerc sa citesc zilnic de acum postarile .. iar daca nu gasim ceva... poate va vizitam intr-un raid scurt pe zona.
Asta e... trebuie sa ma impart intre familie si job, iar putinul timp liber ramas ...adica seara ... sa citesc si forumul :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #183 : 05.Mai.2010, 12:41:08 p.m. »
@ASZ si @Forte

Uite aici o posibilitate de cazare in Barsana. Nu stiu cat de aproape e de Pensiunea Fratii Pasca dar din poze arata bine.  Daca va place incercati sa luati legatura cu gazdele sau daca nu poate gasiti ceva mai bun. Sa ne spuneti si noua ce ati hotarat.  :)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #184 : 05.Mai.2010, 12:55:20 p.m. »
Xim: .. demipensiunea = 65 ron/pers/zi ...
Am tot citit topicul asta si nu-mi dau seama, de fapt cat costa cazarea si demipensiunea la Fratii Pasca?
Deci cine stie sa ne spuna, cat costa cazarea si cat costa demipensiunea, sau cat costa cu ambele impreuna?
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline xim

« Răspuns #185 : 05.Mai.2010, 05:11:34 p.m. »
Joesewer ... exact cit am scris ... 65/ron/zi/pers... adica 2 adulti vor plati pt o camera cu 2 paturi 130 ron /zi si vor beneficia si de 2 mese mic dejun si cina...
rexkroki - Pensiunea Fratii Pasca este la aprox 3km de manastirea Birsana ... cam asta ar fi distanta fata de pensiunea propusa lui ASZ ...

... haideti sa adunam un avans de la cei interesati..si atunci stim sigur cine ramine in echipa..putem face o repartizare pe camere si vedem cum stam cu locurile...ce zice adminul sef?...ti-am trimis si un PM pe tema asta.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #186 : 05.Mai.2010, 06:35:11 p.m. »
eu am facut doar o propunere cu pensiunea respectiva, vad ca lumea nu zice nici da nici ba   :dknw:

pai parca scria mai sus ca s-a platit un avans, eu nu mai inteleg nimic... de ce sa ne mai complicam acum cu stransul unui avans cand fiecare poate sa-si dea partea ce ii revine la fata locului?

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #187 : 05.Mai.2010, 07:48:21 p.m. »
Singura mea dorinta, asa cum am mai spus, este sa nu fiu cazat in vila cu sala de mese unde banuiesc ca se petrece peste noapte, asta pentru ca in excursia la Europa Transfagarasan am avut camera chiar langa locul unde s-a petrecut si Rares al meu nu prea adormit bine in noaptea aia. Mai ales acum ca va fi destul de obosit dupa un drum de vreo 10 ore.

L.E. Daca doriti sa strangeti un avans, nici o problema, comunicati aici cine, ce, unde si cat strange, cu toate ca toti cei care si-au exprimat dorinta ferma de a participa nu prea sunt oameni care sa se razgandeasca peste noapte.
Ce nu am intels eu, demipensiunea asta este obligatorie sau se poate lua doar cazare?
« Ultima Modificare: 06.Mai.2010, 07:59:43 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Forte

« Răspuns #188 : 05.Mai.2010, 10:10:03 p.m. »
Eu voi face rezervare aici!

Un calendar cu evenimentele de anul trecut: http://www.izamaramures.ro/obiceiuri-maramures.php

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #189 : 05.Mai.2010, 10:25:04 p.m. »
... Ce nu am intels eu, demipensiunea asta este obligatorie sau se poate lua doar cazare?
Scuze Xim ca insist, dar asta ziceam si eu ca nu e foarte clar, deci cazarea = ?, iar demipensiunea = ?
din ultimul tau reply zici ca 2 adulti ar plati cazare + demipensiune = 130RON / zi, deci pretul este 65RON cazare+demipensiune / pers/ zi?
Pentru ca de obicei cazarea si demipensiunea se exprima ca doua lucruri diferite, din cate stiu.
Merci, :)

PS. Si in cazul meu 2 adulti + copil in camera dubla cu pat aditional cu cazare + demipensiune cat ar plati?
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper