Autor Subiect: Maramures - Plai Cu Flori  (Citit de 38049 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: Maramures - Plai Cu Flori
« Răspuns #10 : 30.Iul.2009, 07:15:26 p.m. »
Este frumos Maramuresul, si vara si iarna. Vara pentru excursii, iarna pentru ski. Avind in vedere ca sunt de vreo ... 30 si...de ani de prin zona...poate va ajut cu niste trasee ... si bineinteles ma alatur si eu pentru o escursie de weekend. Astept cu interes, sa vedem ce iese...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 04.Aug.2009, 06:24:17 p.m. »
Salve,

Si eu tre sa merg la o nunta pe 19 septembrie. La Baia Mare.

Si cu ocazia asta am zis ca plec incolo cu 4-5 zile mai devreme, sa colind ce e de colindat. Sotia mai are rude in zona.

Daca aveti initiative sau ma poate cineva indruma cu privire la ce e de colindat, dau o palinca cand ajung.

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #12 : 10.Aug.2009, 09:44:40 p.m. »
pt orice miscare prin zona maramures va recomand ruta suceava-vatra dornei-beclean-dej-bistrita....drumul e perfect, chiar daca pe alocuri se lucreaza. Nu va recomand insa ruta beclean-borsa-vatra dornei...drumul e varza...ca dupa bombardament. La fe si inspre Viseul de sus pana la Sighet. Mai departe nu mai stiu:). Precizez ca am facut traseul intre 5-9august 2009.
Pacat de peisaj.
Salutari
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline >pexic<

« Răspuns #13 : 10.Aug.2009, 10:44:11 p.m. »
ok, vreau sa bantui 2 saptamani prin maramures pe la sf lunii august, miocrl te bagi ? cine se mai baga ? facem ceva impreuna , ne unim ?  >:)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #14 : 11.Aug.2009, 09:02:16 a.m. »
Pe langa obiectivele din primul post, recomand si http://www.memorialsighet.ro/
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 11.Aug.2009, 10:27:30 a.m. »
sa nu uitam de mocanita

@pex:

nu pot sa vin... am reusit o transalpina, poate mai reusesc o "nationala"
iti dau un traseu fara asfalt:
intre Glod si poienile Izei

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #16 : 11.Aug.2009, 11:59:53 a.m. »
pt mai multe informatii despre mocanita va recomand siteul www.cffviseu.ro . aici gasiti detalii despre traseu, preturi si toate cele in fctie de perioada. ca si nota informativa, daca aveti de gand sa calatoriti cu mocanita....desi trenul pleaca la 8:30, lumea se strange pt bilete inca de la 7am.
drumul din viseul de sus pana la gara mocanita e varza....ingrozitor..imi pare rau ca n-am facut niste poze:))...singurul lucru imbucurator e faptul are cam 1 km....nu mai mult.
de asemenea....daca aveti de gand sa va aventurati in luna august la viseu, va recomand sa va faceti rezervare la pensiune sau ceva. nu va lasati la voia intamplarii (asa cum am facut noi). Sunt f multi straini veniti special pt mocanita, iar locurile libere la pensiune sau hotel sunt aproape inexistente. noi am cautat 3 ore prin 10 pensiuni niste locuri, si abia am reusit sa ne cazam o 2pers  la o pensiune si 2pers la alta pt o sg noapte (duminica-luni). Restul erau rezervate.

bye
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #17 : 19.Feb.2010, 10:32:52 p.m. »
Readuc in prim plan aceasta destinatie, ce ar trebui programata odata cu inceputul primaverii daca sunt doritori. Pentru ca imi doresc mult sa ajung pe acele superbe plaiuri :x, cred ca o excursie "joi dimineata - marti seara" ar fi binevenita. Ce ziceti, poate fi "after Sibiu Trip"?
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline xim

« Răspuns #18 : 19.Feb.2010, 10:43:13 p.m. »
unde mai pui ca nu trebuie sa cauti trasee offroad...le gasesti direct pe drumul national :) ... miine mi-am propus un ski la Borsa ...sper sa gasesc si suficienta zapada...va astept oricind cu placere pe meleagurile natale... >:D<
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #19 : 19.Feb.2010, 10:51:18 p.m. »
Pentru mine și încă vreo câțiva e foarte important cât de "after Sibiu Trip" este...  ;)

Dar dacă ne punem de acord, merg!
Plus că am o "răfuială" cu un drum forestier pe care n-am putut să trec cu Skoda astă primăvară și vreau să-l dovedesc!  :D (pe lângă Șuior, pentru cei ce știu zona)
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow