Autor Subiect: Traseu Transilvan 2019  (Citit de 697 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Traseu Transilvan 2019
« : 21.Aug.2019, 05:39:35 p.m. »
Dupa ce ne-am prajit pielea la Butoaiele Mamaiei am purces intr-o echipa de rude si prieteni la un traseu Transilvan de 1100 km pentru a verifica cum se comporta Red Suzie dupe cea de-a 10-a revizie. Raspunsul: excelent!

Prima oprire a fost la Pensiunea Simona din Sambata de sus.
Construita si administrata de o doamna ce a muncit jumatate de viata in strainatate, pensiunea permite vizitarea unor obiective turistice interesante:

Manastirea Brancoveanu (am prins aici hramul de Sfanta Marie)

Casele de lut de la Porumbacu

Bisericile Evanghelice fortificate de la Cincsor, Cincu si Alma Vii:

Ne-am deplasat apoi la Prundul Bargaului, la Pensiunea Air

In drum, Red Suzie a vrut sa-l vada pe Prince Charles la Viscri, dar nu era acasa...

De aici am vizitat:

Lacul Colibita:

Festivalul Usturoiului - Piatra Fantanele

Municipiul Bistrita

Orasul Nasaud, unde am aflat cu surprindere cine a ctitorit o biserica din oras:

La intoarcere spre casa am poposit la Pensiunea Morariu din Saliste, un refugiu departe de lumea dezlantuita pentru cei ce vor sa se relaxeze si sa cugete.

Peste tot ne-am autogospodarit (mic dejun si gratar seara) iar la pranz am servit o ciorba sau o mancare traditionala la restaurantele intalnite in cale. Camerele au costat intre 90 lei si 130 lei pe noapte, iar mancarea cam 200 lei pe persoana pentru o saptamana.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU, Utilizator_Anonim, toma, Tatallor