Autor Subiect: Cazare cu tichete de vacanta  (Citit de 2128 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Cazare cu tichete de vacanta
« Răspuns #10 : 21.Aug.2019, 11:27:59 a.m. »
Vila Riki e ok (poți plăti cu tichete de vacanta și la restaurantul lor), păcat că statiunea altfel e praf...
  Am stat la Pension Juliu`s , pensiune completa, o recomand ! Si cazarea si mancarea super ok, pret idem.
 Depinde din ce p.d.v. zici ca e "praf", ca altfel e curat, ingrijit, modernizat... Ca nu sunt multe carciumi, magazine, asta da.
   Mie mi-a placut.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ulise

« Răspuns #11 : 21.Aug.2019, 11:33:05 a.m. »

Poate nu ajungem la 400. Dar e mai simplu aici, decat sa dam telefoane.
Am putea face o lista/ tabel: cu unitate, brand tichet, forma tichet( card sau carton) si alte info( pe scurt recomandari).
Ce parere aveti?
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline Fujitsu

« Răspuns #12 : 21.Aug.2019, 11:35:01 a.m. »

Depinde din ce p.d.v. zici ca e "praf",...
Pai sunt multe clădiri lăsate în paragină pe aleea centrala, nu este o statiune animata (comparativ, de ex. cu Sovata), nu sunt activități oferite. Da impresia de loc părăsit. Doar câteva hoteluri și vile funcționale.
Mofetele slab amenajate, neintretinute.
Pentru plimbări în natură e ok.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline enicky

« Răspuns #13 : 21.Aug.2019, 03:44:00 p.m. »
   Am facut mofete, cabanuta parea noua, am facut si baile de langa. Am fost si la bazin, masaj. M-am simtit extraordinar, capatasem si o conditie fizica buna(mers pe jos 10-15km/zi), aer extraordinar, izvorul 10 bun(se umpleau porbagajele cu bidoane cu apa) si multa liniste. Cladiri naspa 2 sau 3, acoperite. Da, Sovata e mai populata, dar aici este mare pacat ca nu se valorifica apele minerale, mai ales ca sunt bine amenajate.
   Pacat de cariera de travertin, o adevarata comoara(de milioane de euro), inchisa probabil pentru a nu concura Italia si Spania(localnicii ramanand someri!),  chiar daca oficial se spune altceva.
    Ca sa vorbim de tichete, parca ale mele au ajuns ptr. o saptamana de cazare cu demipensiune.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ulise

« Răspuns #14 : 21.Aug.2019, 10:07:04 p.m. »

Unitate                                     Localitate/ Judet                                  Voucher card                                          Voucher carton
Pensiunea Fantanita Haiducului    Ciungetu- Valcea                                  Sodexo                                                  Sodexo
Pensiunea 3 Brazi                         Voineasa- Valcea                                                       Nu mai stiu tipul de card       

Pensiunea Roua Florilor                 Anina- Caras Severin                          Sodexo                                                   Sodexo
Pensiunea Colț de Rai                   Statiunea Semenic- Caras Severin                                                                     Sodexo

Plimbare( doar plimbare, fara cazare) cu vaporasul la Cazanele Dunarii am platit cu Sodexo carton.

Offline ulise

« Răspuns #15 : 21.Aug.2019, 10:11:16 p.m. »
Nu pot atasa tabel editabil.
Domnilor moderatori, este posibil un tabel/ lista sau alta forma? Editabil.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #16 : 21.Aug.2019, 10:12:18 p.m. »

Am putea face o lista/ tabel: cu unitate, brand tichet, forma tichet( card sau carton) si alte info( pe scurt recomandari).
Ce parere aveti?

Cred ca e prea complicat fiecare sa isi aminteasca pe unde a umblat si  cu ce a platit
Pe de alta parte, unii hotelieri poate schimba foaia si nu mai accepta tichete, tinand cont ca la Durau proprietara pensiunii mi s-a plans ca nu-i renteaza, statul decontand dupa 3 luni si ca accepta tichetele doar daca iau 2 nopti....Asadar, am putea da si  informatii neactuale......Eu tot pe travelminit o sa merg, gasesti acolo tot ce vrei ( mai putin orasul Giurgiu !!! )
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ulise

« Răspuns #17 : 21.Aug.2019, 10:15:57 p.m. »

Ce parere aveti?

Cred ca e prea complicat fiecare sa isi aminteasca pe unde a umblat si  cu ce a platit
Pe de alta parte, unii hotelieri poate schimba foaia si nu mai accepta tichete, tinand cont ca la Durau proprietara pensiunii mi s-a plans ca nu-i renteaza, statul decontand dupa 3 luni si ca accepta tichetele doar daca iau 2 nopti....Asadar, am putea da si  informatii neactuale......Eu tot pe travelminit o sa merg, gasesti acolo tot ce vrei ( mai putin orasul Giurgiu !!! )

Cum spuneam e mult de cautat telefonic. Propunerea era pentru o lista orientativa.
Pentru plata directa.
Pentru a plati prin agentie e usor de gasit pe net.

Deja topicul a luat o alta turnura. De impresii.
Daca nu se agreaza, propun stergerea topicului.
Domnilor moderatori ce parere aveti?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 21.Aug.2019, 10:20:16 p.m. »
Încearcă să folosești un format asemănător cu cel de la recensământul de modele Suzuki. Îl iei apoi cu copy/paste. Asa cum e acum nu se înțelege pe mobil.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #19 : 21.Aug.2019, 10:30:16 p.m. »
Știu că nu oferă multe stațiunea, dar pentru aer curat, apă minerală, plimbări, schiat și săniuș pentru copii e suficient. Nu e aglomerat, prețurile sunt decente.
Ceva nou la Borsec stire din 2019 https://informatiahr.ro/centru-spa-renovat-in-borsec/
Centru SPA renovat în Borsec eu cred ca ai ce face. Si este chiar curată statiunea in formare, doar cu limba romana mai greu pe la magazine
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: enicky