0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Vila Riki e ok (poți plăti cu tichete de vacanta și la restaurantul lor), păcat că statiunea altfel e praf...
Depinde din ce p.d.v. zici ca e "praf",...
Poate nu ajungem la 400. Dar e mai simplu aici, decat sa dam telefoane.Am putea face o lista/ tabel: cu unitate, brand tichet, forma tichet( card sau carton) si alte info( pe scurt recomandari).Ce parere aveti?
Citat din: ulise din 21.Aug.2019, 11:33:05 a.m.Poate nu ajungem la 400. Dar e mai simplu aici, decat sa dam telefoane.Am putea face o lista/ tabel: cu unitate, brand tichet, forma tichet( card sau carton) si alte info( pe scurt recomandari).Ce parere aveti?Cred ca e prea complicat fiecare sa isi aminteasca pe unde a umblat si cu ce a platitPe de alta parte, unii hotelieri poate schimba foaia si nu mai accepta tichete, tinand cont ca la Durau proprietara pensiunii mi s-a plans ca nu-i renteaza, statul decontand dupa 3 luni si ca accepta tichetele doar daca iau 2 nopti....Asadar, am putea da si informatii neactuale......Eu tot pe travelminit o sa merg, gasesti acolo tot ce vrei ( mai putin orasul Giurgiu !!! )
Știu că nu oferă multe stațiunea, dar pentru aer curat, apă minerală, plimbări, schiat și săniuș pentru copii e suficient. Nu e aglomerat, prețurile sunt decente.