Autor Subiect: Buba la element sustinere grup diferential (spate)  (Citit de 8983 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Buba la element sustinere grup diferential (spate)
« Răspuns #30 : 05.Sep.2019, 11:45:05 p.m. »
Cu componente din aluminiu ca ala n-are cum.
Cu toate ca daca scoti din buzunar niste mii de euro bune si le bagi în suspensie si schimbi piese din astea firave cu ceva mai acatarii o poti pregati pentru offroad.
Sunt convins ca piesa asta rupta exista si în varianta hard daca o cauti pe forumuri specializate în offroad sau cel putin sunt meseriasi pasionati de offroad care sa o faca la strung 1 la 1 cu originalul dintr-un material rezistent.
Problema cea mai mare e ca nu sunt proiectate sasiurile pentru asa ceva.
Daca o ridici mai tare pe cric doar pe una din rotile din fata o sa constati ca nu mai poti închide usa de la sofer sau pasager ca lumea.
Asta am constatat-o la Ignis care avea tabla mai groasa si parea o masina mai compacta si teapana, la Vitara nu cred ca e mai altfel.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: kellogs

Offline kellogs

« Răspuns #31 : 06.Sep.2019, 10:03:25 a.m. »
Cei la care am schimbat-o ziceau ca nu ar fi aluminiu.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Online ntire2000

« Răspuns #32 : 06.Sep.2019, 12:33:33 p.m. »
Pai nu e 100% aluminiu, e ceva aliaj mai tare, ca ala din carcasa cutiei de viteza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Billy

« Răspuns #33 : 24.Aug.2023, 10:51:02 a.m. »
salut,

am si eu urmatoarea problema dupa 6ani si 90mii km cu a mea Vitara. facand revizia , am schimbat si bieletele fata ca asta e, drumuri proaste, sofer ..., etc
pe spate am schimbat un burduf de la planetara ca era pocnit si apoi am vazut de ce.

m-am trezit cu urmatoarea piesa cu probleme. acest suport de aluminiu, de la diferential. a mai patit-o cineva? cum se numeste , ca nu gasesc de cumparat. momentan am sudat-o in aluminiu, dar parca stau cu inima stransa
am atasat poze , iar in cea care-i de vanzare sh, vanzatorul mi-a zis ca e pocnita piesa si la el

PS: nu stiam unde sa postez, daca e cazul rog adminul sa o mute
  • new vitara 1.6mt 4*4 turqoise/black (fost ford fiesta V 2008)
VITARA!!!! It lives!!!!!

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 24.Aug.2023, 12:35:54 p.m. »
Salut.

Ti-am mutat postarea intr-un topic dedicat.
Citeste-l si vezi daca iti poate fi de ajutor.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #36 : 25.Aug.2023, 07:33:42 a.m. »
Pe fiecare piesa ai codul, dup acel cod cauta sa cumperi piesa noua, sau SH din dezmembrari daca gasesti. Evita Aliexpress pentru astfe de piese. Mergi la service-ul de marca si cere si acolo un pret.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Online ntire2000

« Răspuns #37 : 06.Apr.2024, 01:09:12 a.m. »
Când ma uit la poza ta (a doua) cu puntea spate ma apuca plânsul (ce a ajuns industria auto cu reducerile de preturi la componente).
Bascula aia turnata din aliaj de aluminiu nu apuca iesirea din garantie a masinii - stai cu ochii pe ea ca pe butelie ..... o sa constati ca e fisurata daca iesi prin offroad (sau chiar macadam) cu masina.

PS: bine ai venit pe forum.  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

« Răspuns #38 : 06.Apr.2024, 08:22:28 a.m. »
Zi "zau" cu limba scoasa!  :notlst:
Ai de capul meu ... de unde le tot scoti???  :-/

Bascula aia turnata din aliaj de aluminiu nu apuca iesirea din garantie a masinii - stai cu ochii pe ea ca pe butelie ..... o sa constati ca e fisurata daca iesi prin offroad (sau chiar macadam) cu masina.

VME, daca vrei sa iesi in teren, mergi linistit! Dar, daca incepi sa o scoti in teren, recomand cu caldura schimbarea suspensiei.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline kellogs

« Răspuns #39 : 06.Apr.2024, 01:43:06 p.m. »
Când ma uit la poza ta (a doua) cu puntea spate ma apuca plânsul (ce a ajuns industria auto cu reducerile de preturi la componente).

PS: bine ai venit pe forum.  :)

Care e bascula pe acolo, cumva aceasta cu zabrele ?

simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/