Autor Subiect: Suzuki Ruse Bulgaria  (Citit de 2715 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Suzuki Ruse Bulgaria
« Răspuns #10 : 07.Sep.2019, 09:38:25 a.m. »
De-acasa la Suzuki Ruse am 96 km si 1 h 46 min pe Google Maps. Combustibilul costa cam 100 lei dus-intors.

Pentru Ruse, taxele de pod (13 lei +4 leva) sunt 23 lei. Vigneta de Bulgaria pe o saptamana 15 Leva=35 lei.
Deci, surplus Ruse 100+23+35=158 lei. In plus, poti sta la vama si o ora.

De acasa la Autonet am 5 km si 11 minute. 6 lei benzina.

Diferenta Ruse-Autonet, cam 150 lei si intre 4-6 ore pierdute.

Cu cat ar trebui sa ma "țăpească" Autonet la manopera ca sa ma convinga sa fac revizia la vecinii de peste Dunare? Inca nu discutam calitatea serviciilor, pentru ca nu avem referinte de la cineva care a facut revizia la ei.

Dar ramane o optiune de studiat, mai ales pentru cei care locuiesc la o latitudine mai mica decat mine... :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #11 : 07.Sep.2019, 10:35:46 a.m. »
Autonet sau alte service-uri Suzuki, au preturi foarte mari nu numai la manopera, ci si la piese de schimb.

Din experienta mea:

a) - kit ambreiaj
-pret Suzuki (OE, dar in cutie era kit Exedy) 1100 lei + manopera vreo 800 lei
-pret Exedy (in cutie after market) 460 lei + manopera 600 lei
Mentionez ca piesele Exedy au fost luate tot de la Autonet, pentru a beneficia de garantie completa piese+manopera.
Nu am inteles de ce s-a redus manopera, dar am acceptat, asa, de buna voie  :D...

b) - revizii: 
-orice revizie la reprezentanta Suzuki din Bucuresti m-a costat cu mult peste 680 lei.

Chiar si in aceste conditii, eu am preferat sa fac reviziile in Bucuresti, din lipsa de timp. Nici macar la Pitesti sau Ramnicu Valcea nu am incercat.
Dar cine are mai mult timp la dispozitie si crede ca o excursie tematica (servisare Suzuki) este placuta, poate sa se gandeasca si la versiunea bulgara.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rzv

« Răspuns #12 : 09.Sep.2019, 09:45:21 a.m. »
De-acasa la Suzuki Ruse am 96 km si 1 h 46 min pe Google Maps. Combustibilul costa cam 100 lei dus-intors.

Pentru Ruse, taxele de pod (13 lei +4 leva) sunt 23 lei. Vigneta de Bulgaria pe o saptamana 15 Leva=35 lei.
Deci, surplus Ruse 100+23+35=158 lei. In plus, poti sta la vama si o ora.

De acasa la Autonet am 5 km si 11 minute. 6 lei benzina.

Diferenta Ruse-Autonet, cam 150 lei si intre 4-6 ore pierdute.

Cu cat ar trebui sa ma "țăpească" Autonet la manopera ca sa ma convinga sa fac revizia la vecinii de peste Dunare? Inca nu discutam calitatea serviciilor, pentru ca nu avem referinte de la cineva care a facut revizia la ei.

Dar ramane o optiune de studiat, mai ales pentru cei care locuiesc la o latitudine mai mica decat mine... :)

doar ca idee, nu ai nevoie de vigneta pentru a te plimba prin Ruse...daca nu depasesti localitatea,sa circuli pe DN, nu ai nevoie de vigneta. in afara sezonului trecerea prin vama dureza 10 minute pt Turisme. muulti localnici ies la restaurnat in BG pt ca mai bun,mai ieftin si mai misto....in extrasezon :))
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 09.Sep.2019, 09:54:10 a.m. »
Mda, si eu am trait cu impresia asta timp de multi ani, pana nu mi-a zis un prieten localnic ca, pe drumul de la sensul giratoriu de la iesirea din Ruse pana in granita se mai fac din cand in controale. Si chiar scrie la anaf-ul bulgaresc, unde platesti taxa de pod ca este necesara vignetta. De atunci mi-am cumparat-o.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #14 : 09.Sep.2019, 10:00:04 a.m. »
Mai nou, vecinii bulgari au bagat si vinieta de week-end (10BGN). De ceva vreme ma gandesc la vinieta pe un an de zile (97BGN) si scap de batai de cap...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X