Autor Subiect: Cum se schimba cd-player-ul masinii....in maxim 10 minute  (Citit de 3601 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
In caz ca unul dintre noi trece la fapte, un mic ajutor de la prietenii japonezi :good:

Post Merge: 28.Iul.2009, 11:35:42 p.m.
Va rog sa observati si cuierele de atarnat prosoapele prin masina.... =))
« Ultima Modificare: 28.Iul.2009, 11:35:42 p.m. de radu-sx4 »

Offline dragon

Re: Cum se schimba cd-player-ul masinii....in maxim 10 minute
« Răspuns #1 : 29.Iul.2009, 09:08:04 a.m. »
Interesante amindoua!Poate mai gasesti si altceva !Nu se stie ce mai demontam... :)
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 29.Iul.2009, 09:12:18 a.m. »
... cuierele de atarnat prosoapele prin masina....
Cred ca le foloseste sa ancoreze sacosele de zarzavat :D Oricum, o idee faina! Acum, daca s-ar gasi si in nuanta bordului... =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #3 : 29.Iul.2009, 06:58:19 p.m. »
Trebuie sa remarcam ce dotare de fabrica are masina la ei.....cd si md standard....ca sa nu mai spun de ceea ce a dat jos de pe bord montat aftermarket.....

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #4 : 30.Iul.2009, 09:53:41 a.m. »
...Nu se stie ce mai demontam... :)

2x =))

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 31.Iul.2009, 04:56:55 p.m. »
radu
ce a dat jos nu cred ca era stock
era doar asa de incercare
cel stock era cel ce l-a pus

din cauza asta nu ne-a aratat si marginea adaptoare de la cel ce l-a dat jos... pt ca nu o avea :(
presupun eu

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #6 : 01.Aug.2009, 09:04:01 a.m. »
Da , sunt de acord, dar uita-te la sfarsit ca baga in aparatul montat si un cd si un md......

Offline ccris

« Răspuns #7 : 06.Dec.2012, 03:31:37 p.m. »
Salut,

Imi puteti spune va rog care e modalitatea de scoatere a ramelor laterale argintii pentru a avea acces la suruburile care tin playerul? am reusit sa departez un pic rama in partea de jos dar mai mult nu reusesc. Poate aveti vreo poza cu sistemul de prindere.

merci!

Offline bogogica

« Răspuns #8 : 06.Dec.2012, 10:16:06 p.m. »
Poze nu am...ca si prindere sunt niste bolturi/inimi de plastic imbracate cu  tabla otelita in forma de V (vreo 3 sau chiar 4 bucati) foarte bine infipte... ca si metoda de demontare, cel mai practic, din propria experienta este sa iti bagi un deget/doua (cu unghia catre bord si bucirul/pielea care ornament ... stiu deja pare dureros) sub marginea exterioara si sa urci cu el cate plafon/casetofon, fara sa tragi tare cu mana cealalta de ornament, in ciuda reflexului de autoconservare care va aparea instantaneu, pentru ca risti sa se indoaie/rupa ormanemtul chiar de la baza urmatorului clips. Alta metoda, mai tehnica este sa imbraci in carpa o surubelnita (sau orice alt obiect trapezoidal) pe care sa il plimbi de jos in sus pe aceeasi "carare".

PS. demontarea trebuie sa o faci undeva unde este cald, in nici un caz acum la 0 grade afara, pentru ca plasticul are prostul obicei de a deveni casant.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #9 : 07.Dec.2012, 12:29:54 p.m. »
ca si metoda de demontare, cel mai practic, din propria experienta este sa iti bagi un deget/doua (cu unghia catre bord si bucirul/pielea care ornament ... stiu deja pare dureros) sub marginea exterioara si sa urci cu el cate plafon/casetofon, fara sa tragi tare cu mana cealalta de ornament
Cel mai indicat este sa folosesti un card plastifiat in locul unghiei.  ;)
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein