Autor Subiect: Accesorii cd player  (Citit de 24921 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Accesorii cd player
« Răspuns #60 : 20.Feb.2014, 11:12:35 a.m. »
Tot timpul vor fi gica-contra , este normal pt unii iar pt altii e anormal sau  e " moft " ; ok , pentru mine e moft , clar , si tot o sa l cumpar  :D
auto si moto

Offline hugbear

« Răspuns #61 : 20.Feb.2014, 11:17:13 a.m. »
Pai asta am zis si eu, sunt banii tai si-ti iei ce jucarie (sau moft) vrei! Eu n-am facut decat sa raspund  intrebarii lui cristidav...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coby

« Răspuns #62 : 20.Feb.2014, 03:55:26 p.m. »
Pai asta am zis si eu, sunt banii tai si-ti iei ce jucarie (sau moft) vrei! Eu n-am facut decat sa raspund  intrebarii lui cristidav...
Nu i nici o suparare ! Si eu am insistat sa spun pct meu de vedere  :D
auto si moto

Offline bogogica

« Răspuns #63 : 20.Feb.2014, 06:43:00 p.m. »
@B100UKA
"Chinezaria" functioneaza foarte bine, exact cum ma asteptam.

Display-ul tactil este mare si raspunde fara cusur, chiar si la temperaturile scazute de acum 2-3 saptamani (toata lumea stie ca ecranele tactile sunt sensibile la temperaturile scazute si incap sa dea rateuri...mai raspund la atingeri). Luminozitatea, contrastul si culorile reglabile si perfect adaptabile chiar si cand bate soarele in el.
Citeste si DVD-uri, intr-adevar. Pe un SD de 4 GB am pus ~550 de melodii mp3 ... sta cam 30 de secunde pana citeste cardul.

Navigatia este excelenta, in trecut foloseam un PDA Asus model 969 tot cu Windows Mobile apoi telefon Samsung S2 ....net superior, display mai mare, indicatii audio direct in difuzoarele masinii, gasire sateliti fara nici o secunda de intarziere (ii cauta probabil de cand dai cheie la masina). Parca totusi gandeste putin mai mult initializarea traseului decat celelalte echipamente.

Bluetooth...face toti banii....numai daca va ganditi la posibilele amenzi din cauza telefonului lipit de ureche, plus confortul de a nu avea atarnat nimic de urechi si de a vorbi lejer, auzind in difuzoarele masinii interlocutorul.

Camera de marsharier, nu am inca, deci nu pot sa o laud decat ca functie.

Port usb, TV, Ipod...si nu mai stiu ce alte chestii pe care personal nu le folosesc.

Offline bogogica

« Răspuns #64 : 18.Iun.2014, 12:48:52 p.m. »
Baietii de la ComfortAuto...ziceti ceva! vreau si eu unitatea DVD cu touch sreen, gps, bla bla bla...
PE SITE 425 LEI  - ESTE CORECT???

http://www.antena3.ro/romania/televizoare-de-ultima-generatie-la-49-de-lei-bucata-257512.html

Se poate si in Romanian, chiar daca evident, nu de buna voie.

Offline coby

« Răspuns #65 : 25.Iun.2014, 08:55:07 p.m. »
Am comandat si eu de la comfort auto si mi au trimis ultima generatie de HU pt SX4 de 8" , cost 2250 lei + instalare 300 lei si are si camera cica tot un model imbunatatit
auto si moto

Offline coby

« Răspuns #66 : 25.Iun.2014, 08:55:49 p.m. »
Alata poza ; acuma , doamna e din nou incantata maxim de Suzi
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #67 : 25.Iun.2014, 09:02:15 p.m. »
Unde ai montat camera?

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #68 : 25.Iun.2014, 09:03:26 p.m. »
chiar deasupra numarului la haion , sub manerul de deschidere - e special conceputa pt ceva buton de cauciuc de acolo - mi a aratat montatorul ca eu habar nu aveam :)
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #69 : 25.Iun.2014, 09:15:24 p.m. »
Cool! Are si GPS cu software de navigatie?

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice