@B100UKA
"Chinezaria" functioneaza foarte bine, exact cum ma asteptam.
Display-ul tactil este mare si raspunde fara cusur, chiar si la temperaturile scazute de acum 2-3 saptamani (toata lumea stie ca ecranele tactile sunt sensibile la temperaturile scazute si incap sa dea rateuri...mai raspund la atingeri). Luminozitatea, contrastul si culorile reglabile si perfect adaptabile chiar si cand bate soarele in el.
Citeste si DVD-uri, intr-adevar. Pe un SD de 4 GB am pus ~550 de melodii mp3 ... sta cam 30 de secunde pana citeste cardul.
Navigatia este excelenta, in trecut foloseam un PDA Asus model 969 tot cu Windows Mobile apoi telefon Samsung S2 ....net superior, display mai mare, indicatii audio direct in difuzoarele masinii, gasire sateliti fara nici o secunda de intarziere (ii cauta probabil de cand dai cheie la masina). Parca totusi gandeste putin mai mult initializarea traseului decat celelalte echipamente.
Bluetooth...face toti banii....numai daca va ganditi la posibilele amenzi din cauza telefonului lipit de ureche, plus confortul de a nu avea atarnat nimic de urechi si de a vorbi lejer, auzind in difuzoarele masinii interlocutorul.
Camera de marsharier, nu am inca, deci nu pot sa o laud decat ca functie.
Port usb, TV, Ipod...si nu mai stiu ce alte chestii pe care personal nu le folosesc.