Autor Subiect: Accesorii cd player  (Citit de 24926 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Accesorii cd player
« Răspuns #50 : 20.Feb.2014, 04:30:16 a.m. »
Raule B-) nu am si nu ii vad utilitatea. Plus ca cele din china sunt cam de rahat.

Offline coby

« Răspuns #51 : 20.Feb.2014, 06:08:01 a.m. »
Raule B-) nu am si nu ii vad utilitatea. Plus ca cele din china sunt cam de rahat.

unitate "china" nici nu incape in discutie .
auto si moto

Offline shpeedy

« Răspuns #52 : 20.Feb.2014, 09:12:42 a.m. »
Dat fiind faptul ca exista atatea modele de GPS, atatea telefoane inteligente cu GPS, diverse variante de media-play... chiar e util un astfel de upgrade costisitor ?

Cred ca iarasi intram pe un teren care poate deveni usor subiectiv, cam ca cele de '4x2 vs 4x4' sau 'inaltare masina'... Sunt anumite chestii de comfort, care nu sunt pe deplin logice/rationale (sau cel putin nu pentru toata lumea), si totusi unii le aleg pentru ca le raspund necesitatilor lor (imaginare sau reale).

DPMDV vad utilitatea unei asemenea unitati prin prisma nefolosirii GPS-ului de pe telefon (imi descarca si bateria, imi incarca si telefonul cu procese suplimentare) si prin prisma posibilitatilor de a rula si alte medii decat cd-uri cu muzica.

unitate "china" nici nu incape in discutie .

Asta e oarecum inevitabil... Chiar si HU-urile de marca sunt multe facute/asamblate in China.
Cat despre faptul ca sunt de rahat, iarasi e discutabil tinand cont de multitudinea de modele. Urmaresc de ceva vreme topicul dedicat de pe forumul din State si lumea e destul de multumita de modelul de pe Cars-Electronics.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline LTD

« Răspuns #53 : 20.Feb.2014, 09:19:15 a.m. »
eu mi-am comandat chinezarie direct de la mama ei si sint foarte multumit de ea.
radio, muzica de pe card sau CD/DVD, bluetooth, navigatie - cele mai folosite (+camera pt mersul inapoi)
filme pe DVD mai rar...
nici o problema in 2 ani si ceva...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline Laurentiu

« Răspuns #54 : 20.Feb.2014, 09:28:32 a.m. »
De ce sa ai " 7 " kestii in masina cu 7 cabluri ca sa ti faca 7 nervi cand poti avea 1 kestie care sa stie sa le faca pe toate ?
Ai si tu dreptate dar cind e sa se strice una din ele, nu mai poti folosi nimic din cele 7. Si evreul cind merge la piata sa cumpere oua nu le pune pe toate in aceeasi punga.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #55 : 20.Feb.2014, 10:03:42 a.m. »
Confundam putin lucrurile, utilitate vs necesitate vs eficienta. Utile, da. Necesare, nu (atat timp cat masina are deja dotari care indeplinesc patial majoritatea functiilor). Eficiente, iarasi nu, din moment ce cu 10% din valoarea unui HU iti iei un GPS decent pe care-l montezi in punctul de vizibilitate maxima si de "distragere" minima (fiind si portabil). Dar e o "jucarie" (pentru ca "moft" a capatat o conotatie mai negativa decat intentionez eu sa transmit) pe care fiecare e liber sa-si cheltuiasca venitul daca asa considera de cuviinta. Eu, unul, nu ma vad in stare sa iau vodka de la gura copilului pentru asa ceva! (:D)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coby

« Răspuns #56 : 20.Feb.2014, 10:45:59 a.m. »
Luand aspectul asta "dur" ... specia umana ar ramane la stadiul de primitiv si ar fi de ajuns sa aiba langa capatai "vodka" cea de toate zilele , restul fiind considerate , mofturi  :-?
Acuma , pe mine ma interesa in ideea de a face un cadou , sotiei ;  daca are sau nu utilitate - asta nu se aplica tuturor ( mai ales celor care stiu ca masina trebuie sa aiba 3 pedale , o cheie , si un colac de care te ti cand mergi .... )  .
De cand cu Smartphonu rile , GPS ul , sta si aduna praf prin casa - eu nu l am mai folosit .
Fiind f costisitor sa instalezi un carkit ( cablaraie etc ) in sx4 am ales sa cumpar unul cu bluetooth care sta agatat de parasolar - oricum cand sunt sunat trebuie sa actionez mecanic/fizic sistemul de sonorizare al masinii sa l opresc ca sa pot vorbi ( pe cand daca aveam unitatea respectiva - facea singura operatia - deci era f util ) .
In multe cazuri ajuta o astfel de unitate si ma refer aici pt sotia mea nu pt mine care nu ma incurca sa dau din maini si din picioare in 3 directii cand conduc ...
Eu consider ca pt confort merita orice gadget - asta daca ti permiti sa le achizitionezi - studiat si cumparat .
« Ultima Modificare: 20.Feb.2014, 10:53:51 a.m. de coby »
auto si moto

Offline hugbear

« Răspuns #57 : 20.Feb.2014, 11:03:40 a.m. »
Well, postarea mea anterioara nu s-a vrut "dura" de loc. Dar asta, actuala, da!

Sa ai ecranul GPS-ului intr-o pozitie in care esti nevoit sa deviezi privirea de la drum in asa mare masura (iar in zilele insorite sa mai fii nevoit sa lasi pupila sa se adapteze) poate fi definit doar eufemistic ca "moft".

Progresul si evolutia nu inseamna utilizarea nediscriminata a oricarui fel de inventie!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coby

« Răspuns #58 : 20.Feb.2014, 11:08:04 a.m. »
gresit - nici macar nu trebuie sa ai privirea lipita de "imagine" , trebuie doar sa nu ai " dopuri " in urechi , si volum voce pe "scula" ...  :D , ce zici de asta ?
auto si moto

Offline hugbear

« Răspuns #59 : 20.Feb.2014, 11:09:07 a.m. »
Zic ca e teorie.